• Skrevet: 19.03.2014  //  Kl: 20:00  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 6

I dag har jeg hatt studiedag hjemme, og er derfor bodd i sofaen med pcen. Jeg har også vært syk, Ironisk er det ikke? Rett etter jeg lagde ett positivft innlegg om hvor godt jeg har det, også blir jeg syke like etter på. Tenkte lenge på om jeg skulle skrive ett slikt innlegg, siden jeg var redd for at det gode skulle ta slutt og noe negativt skulle komme. Hahaha. Neida, jeg har det fortsatt bra. Bare veldiiiig kjedelig.

Så jeg har også sjekket en del på nettet etter sunne matoppskrifter. Jepp! Du hørte riktig. Du lurer sikkert på hvorfor jeg søkte opp nettopp dettet. Men jeg har tenkt en stund og bestemt meg for at jeg må begynne å passe mer på hva jeg spiser. Ikke nok med det, jeg bør også lære meg å lage sunn mat. De som kjenner meg godt vet at jeg eier ikke matferdigheter.. Men det har jeg bestemt meg for å gjøre noe med!

Her har dere litt matinspirasjon, med linker

MIDDAG:


Sushi oppskrift finner du her, kylling i pita her, vårruller her, wok med fullkornsnudler her, burger her, biff med fylt advokado her.

Frokost/Lunch:

Egg og spekeskinke her, breakfast bars her, smoothie her, scones her, vafler som faktisk er sunne her, frittata her.

Kos:

Sjokoladekake her, tilsjørte bondepiker her, bounty her, energibar her, eplekake her, kanelsnurrer her.

Så fikk ikke det deg til å få litt ekstra vann i munn så vet ikke jeg! Mange fine oppskrifter jeg gleder meg til å prøve ut. Så får vi se da, om det er så godt som det ser ut som! Mange av oppskriftene er hentet fra matprat og fotballfrues blogg. Hun har masse gode og sunne mattips så anbefaler på det sterkeste å se innom mat kategorien hennes. Har du prøvd noen av disse rettene? Har du noen sunne oppskrifter, legg gjerne ut link i kommentarfeltet. Kanskje jeg prøver den ut? :D

#MAT #SUNNMAT #MATOPPSKRIFTER #SUNNEMATOPPSKRIFTER #SUNNKOST 

Marie

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.20:37
Hei! Har sett litt på bloggen og den er kjempebra! kommee til å bli fast leser<3 så de hadde betydd veldig mye om du kunne kommentere tilbake! Hadde blitt sååå glad :-D

PS har konkuranse på bloggen nå også kanskje du vinner<3

Hanne

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.20:49
Elsker inspirasjon til mat! Har ett par oppskrifter på bloggen min viss du vil ta en titt :)

utveksling2014

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.20:52
Det så helt nydelig ut ! Ble utrolig sulten ! :D

Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig !

Ønsker deg en riktig fin kveld :)

Asbjörnsdottir -

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.09:25
Før kunne jeg ikke steike grandis uten at den ble svidd engang, men nå lager jeg nesten gourmè mat (Ekstremt overdrevet)! Øving gjør mester, jeg lover! Er også fantastisk gøy å bare prøve helt nye ting! Kast alt du finner i ei steikepanne for eksempel!

God bedring!

Heidi

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.11:33
Jeg skal definitivt lage vårrullene, de sunne vaflene og eplekaken. Kjempe kjekke oppskrifter, takk for at du delte dem :)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.21:37
Heidi: No problemo! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits