• Skrevet: 19.03.2014  //  Kl: 21:53  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8

Jeg har, som sikkert de fleste drømt meg bort i fjor årets sommerminner, og gleder meg allerede til denne sommeren. Jeg håper den blir enda bedre! Samtidig som det skjedde utrolig mye fint i sommeren som var, så var det også min hardeste periode dette året. Kanskje også en av de vanskeligste i så langt av livet, men det er personelige årsaker som ikke trengs å nevnes her på bloggen. Derfor skal jeg ikke skrive noe mer om det, men følte for å fortelle dere det. Siden på bildene dere kommer til å få se nå, kan det virke som om det bare var en sukkersøt periode. Men husk at bak ett smil, ligger det mest sannsynelig en eller flere tøffe perioder. Ingen har ett så er så overfladisk og perfekt liv, som man kan få inntrykk av fra bloggere og kjendiser. Så ha det i bakhodet når du møter nye personer :)

Men nå skal vi fokusere på det positive her! Så her kommer kanskje litt for mange bilder av mine herlige sommerminner. Jeg var aktiv på bloggen i sommer, så om du ikke var leser av bloggen min i den perioden, anbefaler jeg å ta en titt bak i arkivet. I juni var jeg en del med Eline, danset siste konkurransen før sommerferien, solet meg en del. Juli tok jeg den årlige turen og besøkte moren, søsteren min og Defne i Narvik. Jeg var også i bryllupp og feiret både en og tre ganger min egen bursdag. August dro vi på far og datter tur til Barcelona, og det må være ett av de stedene jeg trives kjempe godt! Guuud, så mye rart og fint å se. Kommer nok til å reise dit flere ganger. Byen har alt, om du så vill se på byens serverdigheter, shoppe i storby eller slappe av på stranda. Ellers var jeg en del med venner og det skjedde en del sprell.  Vi solet oss også i parken og badet på jorekstad. 

JUNI:


JULI:AUGUST:Må si jeg savner litt den looken i de siste webcam bildene, selv om jeg ikke likte hårfargen den gang. Haha. Det er så typisk. 

#SUMMER #SOMMER #SOMMERMINNER #MINNER #GOODTIMES #BARCELONA #SOMMER2013

Marie

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.21:57
Hei! Har sett litt på bloggen og den er kjempebra! kommee til å bli fast leser<3 så de hadde betydd veldig mye om du kunne kommentere tilbake! Hadde blitt sååå glad :-D

PS har konkuranse på bloggen nå også kanskje du vinner<3

♚ TCSJ

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.21:59
Nå fikk jeg skikkelig sommerfølelse!

Pernille Berglie

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.22:13
Elsket hårfargen, wow

Maren i Kansas

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.22:16
ah såå masse fine bilder!! kjenner jeg gleder meg skikkelig til sommer nå!!:-D

Anastasia

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.23:26
så herlige bilder :) så ut som at det var en veldig fin sommer :)

Asbjörnsdottir -

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.09:09
Du er så vakker, og har så fin stil! Utrolig mange flotte bilder!

Vilde

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.11:35
Såå fine bilder! Tror jeg savner sommer litt...

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.21:38
Asbjörnsdottir: Tusen takk! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits