• Skrevet: 20.03.2014  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 3

Dagen min i dag har vært utrolig spennende. Har fått gjort sååå mye produktivft. Jeg har nesten sett alle episodene av Paradise Hotel, jeg har også sett halve filmen av Snøflak - den hvite gorillaen (som er en barnefilm fra barcelona faktisk! Den var faktisk ganske søt), jeg så også en halv epsiode av Geordie Shore. Men det var kjedelig, så orket ikke mer. Så ja, har ikke gjort noe siden jeg er syk. Men det var godt å ta det rolig på slike dager. 

Jeg skal ikke klage helt da, jeg fikk sykebesøk av kjæresten. Så vi har sett filmen Carrie, den var helt ok. Vært å se, selv om det ikke var den aller beste filmen jeg har sett. Det er kanskje litt sent å blogge om frokosten? Men jeg vill heller legge det ut, enn å glemme det. Så her har dere bildene av min frokost. Personelig har jeg alltid synes det vært så teit å legge ut hva man spiser, hahah. Så for de av dere som synes det kanskje er litt teit at jeg legger det ut. Så skjønner jeg det. MEN dette er den andre dagen jeg bevisst passer på å spise bra mat, og ikke mat med masse sukker. Så siden det er dag nummer 2, så får vi se hvor lenge det holder. Jeg tror jeg vill være mer motivert om jeg blogger om det, så derfor legger jeg ut slike bilder i dag. 

Øverst til venstre: Snøflak, Gerodie Shore, Paradise Hotel og Carrie. En absurd blanding med ting som ikke passer sammen, nemmelig skrekkfilm, barnefilm og håpløse reality program :D


Knekkebrød med salami og jorbær og banan smoothie var utrolig godt i dag! 

 

Å til dere som la merke til det. Ja. Jeg måtte ta en slurk av smoothien før jeg tok bildet. Klarte ikke å vente! Elsker smoothie, skjønner dere. 

Yey or ney for slike innlegg om sunn mat? Vil gjerne høre deres mening om det :)

 

#SMOOTHIE #FROKOST #SUNNMAT #HVERDAG #FILM #FILMANBEFALING 

Benedicte Skahjem Tokvam

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.21:37
Så deilig! Håper du får en god natt og en super dag i morgen :-D Elsker bloggen din!

Chrisette

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.22:08
Høres ut som om du hadde en ganske så finfin dag! :)

- Jeanette -

Bero - Interiørblogg med noe ekstra

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.23:20
namnam!! Så kjempegodt ut :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits