HEI. Igjenn har helgen vært fantastisk fin. På fredag jobbet jeg som vanlig, også dro kjæresten og jeg til søskenbarnet mitt. Det var koselig, og jeg fikk klippet henne litt. På lørdag hadde vi en liten dobbel date hos Eline, med naturligvis henne, hennes kjæreste, Ramin og meg. Det er vell det nærmeste jeg har vært på en dobbeldate. Vi hadde det veldig gøy og kranglet nesten om hva vi skulle gjøre. Hahah. Ingen har desverre blitt noe serlig eldere :( Søndagen var jeg igjen hos Eline. Hun hadde kjøpt smilelab, så vi testet ut det! Her får dere se litt bilder fra da vi testet det ut:

Slik som på bildet føltes vi oss som når vi hadde på stripsene.

Det synes ikke såå godt på bildet, men både Eline og jeg syntes mine tenner ble mye vitere. Du kunne se ett resultat. Jeg har ikke så velig gule tenner fra før, så om man har det må man nok ta flere behandlinger. Men jeg kunne IKKE tenkt at mine skule bli enda vitere, for da hadde de sikkert sett ut som "Cesar" i hunderviskeren. Om dere har sett den serien?


Konklusjon: Helt personelig så ser jeg ikke helt vitsen med å bleike tennene når man er ung som meg. Fordi mine tenner har ikke eldres på samme måte som en som har røyket og drukket kaffe hevr dag i 20 år. Jeg synes også det kan bli for mye om man får det falske barbie smilet, der tennene lyser opp og det er alt du klarer å se på når personen snakker. Men plages du med gule tenner, eller om du synes du har gule tenner så why not? Man kan jo prøve å se selv, om man liker det eller ei. 

Smilelab er ett par strips du tar på den øverste tan raden og den nederste. Stripsene har en geleaktig greie som fester seg til tennene, og smaker litt rart. Så jeg og Eline ble veldig lei smaken og gelen. Virketiden er på 15 minutter. Tennene virker med en gang hvitere, men la stripsene sitte til virketiden er over. Når du tar av stripsene, må du gå over med tannbørsten for å fjerne gelen og smaken. Det fungerer helt fint, men som sagt ville ikke jeg brukt tid og penger på det. Siden jeg ikke føler jeg har ett behov for det. Men synes du at du har gule tenner, så anbefaler jeg å prøve det en gang.

#TANNBLEKING #SMILELAB #PRODUKTANBEFALING #NEWINN

Benedicte Skahjem Tokvam

Skrevet: 24.03.2014  //  Kl.22:29
Kanskje noe jeg burde prøvd! Utrolig fint smil du har forresten, hihi :-D Ha en fin kveld!

celinecke

Skrevet: 24.03.2014  //  Kl.22:35
Spennende:) Tror ikke jeg kommer til å prøve det selv, men man vet jo aldri! hehe

Maren i Kansas

Skrevet: 24.03.2014  //  Kl.23:00
herlig! Jeg har utrolig lyst til å prøve det ut selv!:-)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits