• Skrevet: 04.04.2014  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 5

Her om dagen prøvde jeg med på green smoothie. Jeg ble inspirert fra tv-serien "Prosjekt Perfekt"  der hun prøver mye forskjellig, men fortsetter å starte dagen med green smoothie fordi hun følte hun fikk mye energi av det. Tipper de aller felste fikk med seg den tv serien, men om du ikke gjorde det anbefaler jeg å google det! Så jeg måtte så klart prøve dette. 

Mitt resuktat og konklusjon så langt: Jeg drakk kun smoothie til frokost, og følte meg ikke mett i det hele tatt. Men det er kun en smoothie, så hva kan man egentlig forvente? Spinaten gjorde smoothien søt, men på en kvalm måte. Å til alle dere som synes spinat høres skikkelig ekkelt ut og at dere tror dere ikke liker det. Så er det faktisk ikke så ille. Tro meg, jeg har smakt spinat i en middag, og det var kjempe godt som tilbehør til maten! Men sammen med banan, mango og vann var det ikke det helt store... Jeg følte ikke jeg fikk mer energi, men hadde jeg fortsatt i flere dager, ser jeg ikke bort i fra at det hadde virket. Det er langt i fra det verste du kan ha i deg. Selv om jeg ikke likte akkurat denne grønne smoothien, kommer jeg nok til å prøve flere. Og smake meg frem, til jeg finner en som jeg liker.


Ingrediensene jeg brukte i shaken: 

  • 2 bananer
  • 1 mango
  • 2 kopper spinat
  • 2 kopper vann

Egentlig skal det være med ananas i oppskriften, men jeg droppet det.

 

#GREENSMOOTHIE #EATCLEAN #MATOPPSKRIFT #SMOOTHIE #SUNNMAT #SUNNFROKOST

Line

Skrevet: 04.04.2014  //  Kl.19:38
Nam!

Skrevet: 04.04.2014  //  Kl.19:41
Må teste den :)

Cathrine

Skrevet: 04.04.2014  //  Kl.19:52
Nam! Må testes:-)

Oda

Skrevet: 04.04.2014  //  Kl.20:30
Det så kjempegodt ut! Ha en fantastisk kveld:)

Karina Larsen

Skrevet: 04.04.2014  //  Kl.21:17
Ser herlig ut : ) Ha en super kveld videre :D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits