• Skrevet: 10.04.2014  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 15

Det er flere og flere, og det blir mer og mer normalt å skaffe seg tatoveringer. Det er ikke bare sjømenn og rockestjerner som har det lengre, men også hvem som helst. Men det er så klart fortsatt delte meninger om det. Det er ingen hemmelighet at kroppen "forfaller" med tiden og du vill ikke bestandig være ung. Noen mener at når du blir gammel og skrukkete, kommer ikke tatoveringene til å være kledelig på deg. Men det er jeg personlig ikke enig i, fordi man kan ikke være ung og vakker for bestandig, og når kroppen og det andre "forfaller" hva kommer en tatovering til å skade? Det er bare ett symbol på at du har levd, vært ung og den mister ikke betydningen for deg for det om. 

Så som dere sikkert har forstått så ønsker jeg meg tattovering, og kommer nok til å skaffe meg det med tiden. Og når jeg blir gammel kommer jeg til å finne den frem under en valk, og fortelle barnebarna mine om den til de blir lei av historien. Jeg er gammel nok i år, men det er virkelig ingen hast. Skal jeg ha noe på kroppen for resten av livet, så skal den ha en betydning for meg. Noe jeg mener er veldig viktig, du må virkelig elske den og kunne se på den hver dag resten av livet ditt. Poenget mitt er ikke å oppfordre alle til å skaffe seg tatovering, men til å få andre til å forstå hvorfor noen vill, og at det er viktig å tenke seg nøøøøye om.


Her har jeg samlet tatoveringer som jeg liker. Ikke nødvendigvis plassen eller akkurat det symbolet, men at jeg liker veldig godt stilen.

Alle bildene er av Rihanna og hennes tattoveringer.
Blomstermønster, noe jeg er svak for. Spesielt kirsebærblomster og roser ♥

På de to øverste tatoveringene står det "matub", som er arabisk og betyr  "Det er skrevet ned" eller at alt som kommer til å skje er skrevet ned av gud. Veldig religiøs med andre ord, så var ikke derfor jeg likte det (ikke det at jeg har noe i mot det heller, men kunne ikke hatt en slik tattoo selv). Men jeg synes skriften er veldig fin, og kunne godt hatt noe i den typen, bare ett annet ord.

De andre tatoveringene er like tatoveringer som dere ser. Det synes jeg er veldig søtt og meningsfullt. Uansett om man kommer til å miste kontakten med denne personen senere i livet, så synes jeg ikke at det blir en dum idé, fordi det er ett meningsfullt minne. Det er ingen direkte "navn", så om det går galt mellom deg og kjæresten kommer du ikke til å angre på at det står "queen" eller "king", på armen din. Jeg kunne godt tatt en lignende tatovering med noen, og har planer om å ta en med søsteren min etterhvert :)En lett blanding av litt forskjellig :) Bildene er hentet fra weheartit brukeren min, som du finner HER.

Hva er din mening om tatoveringer? Om du skulle hatt en, hvordan hadde den sett ut, hvor og hvorfor?

 

#TATOVERINGER #TATTOO #TATTOOS #INSPO #INSPIRASJON #MENINGER

Evia

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.21:20
Tattoveringer er fine når de har meninger ja! Liker best små!Ha ne fin dag♥

Emilie - jente på deltid

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.21:20
Jeg er absolutt ingen fan av tatoveringer, og kommer aldri til å ta noen selv. Jeg har hørt argumentet at tatoveringer er en dekorasjon, akkurat som et smykke, og jeg kan se den. Men jeg foretrekker å kunne ta av meg smykkene mine og bruke dem som passer antrekket, og ikke hele tiden måtte velge et antrekk som passer utsmykningen.

Når det er sagt så har kjæresten min flere tatoveringer, og om hun vil ta flere, så er det greit for meg. Men jeg vil ikke ha noen ;)

arielcalypso

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.21:21
Elsker ALLE tatoveringene til Rihanna ^^

Jeg skal ta en tatovering snart, den skal være på hånden min, sånn som den Rihanna har nå.

Cijm

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.21:21
Jeg har flere tattoveringer og kommer til å ta fler, men liker at de kan skjules med klær. De jeg har betyr noe for meg og vil alltid gjøre det. Dessuten så kan man sammenligne de skrukkete kroppene på gamlehjemmet =P

Karina Farnes

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.21:23
Ååå, ønsker meg så sykt en tatto! Elsker bildene btw ;)

Maren Susanne

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.21:28
Jeg digger tatoveringer! Jeg har så utrolig lyst på et anker diskret i nakken når jeg blir gammel nok i og med at symbolet betyr mye for meg.

Jeg er enig med hva du skriver, det gjør ikke noe og ta tatovering, bare det er noe du ikke vil angre på.

ginaj

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.22:00
Ahh, herlige tatoveringer, Kristine<3 Enig med deg!

Elise Jørgensen

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.23:12
Skal ha 3 små fugler på ankelen, dagen jeg fyller 18! Har hatt lyst på det så lenge jeg kan huske, og det står for veldig mye i livet mitt :)

Ann-Elin

Skrevet: 11.04.2014  //  Kl.00:19
Selv har jeg to stykker som betyr utrolig mye for meg. Den ene er poten til hunden min, og den andre har vell egentlig en ganske lang historie bak seg, men det er i alle fall et quote som er blitt skrevet direkte til meg av Cassie Scerbo - en skuespillerinne. "Every challenge makes us stronger" står det. Hun har b.la. vært med i en av Bring it on filmene. La nettopp ut filmen der hvor jeg tar tattoveringen, det ligger ute øverst på bloggen :)

birgitteogsjefene

Skrevet: 11.04.2014  //  Kl.09:33
Her var mange veldig fine, men den Rihanna har under puppene er så utrolig lite fin! Men det eneste som betyr noe med en tattovering er jo faktisk at den som bærer den liker den selv :)

Jeg har selv fire, og skal ha en siste når minstemann i magen har kommet seg ut, sååå skal jeg prøve å gi meg ;)

Asbjörnsdottir -

Skrevet: 11.04.2014  //  Kl.18:23
Digger tattoos og har en selv (Skal bli fler). Jeg har ei fjær med fugler som flyver ut fra den, og den står for frihet! Tattoveringer er en permanent måte å skille seg fra alle andre. Det kan være en måte å for alltid holde på et minne, også :)

Nina

Skrevet: 12.04.2014  //  Kl.23:48
Fine bilder! Jeg har tre tattoo selv! Angrer ikke! De blir en del av deg veldig fort!:) men som du sier så er det lurt å ikke haste! Bare tenke seg godt om:)

Grete

Skrevet: 13.04.2014  //  Kl.22:50
Hei. Ser du har bestilt extensions fra Bellami. Måtte du betale toll og moms?

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 14.04.2014  //  Kl.19:01
Grete: Ja, tollen og momsen ble ganske dyr. Men husker ikke eksakt

Chrisbeeblack // Christine

Skrevet: 21.04.2014  //  Kl.05:24
Likte veldig godt rosene på ribbena og nedover og de arabiske tatoveringene :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits