• Skrevet: 18.04.2014  //  Kl: 14:26  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 5

Nå har jeg vært i Narvik nesten hele påskeferien, og det har vært veldig koselig! Siste dagen min i dag, så i morgen tidlig drar jeg hjem igjen. Vi har kost oss masse. Anneli og jeg har vært på kino, tatt sol, shoppet. I går klippet jeg og farget håret til en venninne av mamma. Var så hyggelig å se at hun ble så glad, sånt varmer. Samtidig som jeg fikk litt øvelse. Vi har også sett på filmer og serier, kost oss med god mat og fått slappet av.

Det ble en del grusomme tullebilder, men her skal dere få se oss som nesten normale... Jeg legger ut bildene som har blitt tatt igjennom hele oppholdet, så de siste er fra i dag. Det ble også noen mobilbilder, men siden dere ikke bryr dere så mye om det og vill se. Så får dere se de også :)

Defne med påskeegget sitt! Jeg var også heldig å fikk påskeegg, ofc! 


Her planlegger vi cardigan som mamma skal strikke til meg. Hun er alltid så snill og lager gensere til meg, det er mye arbeid!

Anneli har laget herlige middager til oss hver dag! Hun har også stått på og laget både rundstykker og fruktfat. Føltes nesten som å bo på hotell, når man er så heldig og har noen til å diske opp.
Defne og Mjau, (som er en katt vi har passet) leker sammen.


Anneli og Defne leker med ponnier. Hun elsker ponniene, så hun fikk noen i gave av meg. Hun ble så glad, hahah. Det er så søtt.


Selfie i speilet må til, når man har en heldig sminke dag. Skjer sjeldent.

Slik ser det ut utenfor vinduet vårt i dag. Anneli har fått en utrolig fin leilighet og er så heldig med utsikten! Tenk å gå med kjæresten på molen en sommerkveld, damn. 

Jeg klarte ikke å holde meg unna håret hennes, så måtte flette det. Hun er så nydelig! Jepp, jeg er en stolt tante. Så har lov til å skryte av tanteungen min :)

Og dette er meg i dette øyeblikket. Skal snart få på meg ansiktet og fikse håret, så kommer jeg til å oppdatere senere i kveld.

 

#HVERDAG #FERIE #REISE #FAMILIE #NORDNORGE #NARVIK

yvonnmyreen

Skrevet: 18.04.2014  //  Kl.15:01
Så søt liten jente!

Elise

Skrevet: 18.04.2014  //  Kl.15:06
Så koselig påske du har hatt! Kos deg masse videre ♡

Nita u know <3

Skrevet: 18.04.2014  //  Kl.15:18
Så mange fine bilder :) dokker får kosse dokker kjempe masse vider i påska :) kjempe fin blogg:) klem

Skrevet: 18.04.2014  //  Kl.20:06
Så koselige bilder!! :) God påske! :)

Iselin Renée

Skrevet: 18.04.2014  //  Kl.20:30
Så koselige bilder :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits