• Skrevet: 20.05.2014  //  Kl: 21:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Som sagt så skulle jeg ikke legge ut så mye bilder fra russetiden, men jeg deler litt av de siste dagene av tiden som russ. Helt ærlig føler jeg ikke at jeg tok den heeelt ut som russ, og med det mener jeg god planlegging og festing. Men det angrer jeg ikke på i det hele tatt :) Jeg har vært på landstreffet i lillehammer, gjort noen russeknuter, gått i russetog og vært med på noen få fester. Så jeg har utrolig mange gode minner med herlige mennesker! :) Uten dere ville det ikke ha blitt det samme, så takk for det! 

Bildene er fra natt til 17. og 17 mai, så dere for også sett noen bilder fra russetoget. Det som skjedde med toget er egentlig en litt morsom historie, jeg og noen venninner hadde veldig lyst til å være med på et tema, men vi kom ikke på noe bra. Så derfor ble vi med en rødrussebil også var litt med noen jenter som hadde Justin Bieber som tema... Av alle ting, jeg har ikke noe i mot han, men er ikke en stor fan. Men det var gøy og kommer til å bli gode minner.

Natt til 17. Mai

17 mai!

Så det var litt av min russetid i år, så får vi se om jeg kommer til å være russ igjen

#17MAI #RUSSETID #RUSS2014 #RUSS #VENNER 

Annette

Skrevet: 20.05.2014  //  Kl.21:43
Så fin blogg du har :)

Stian Haugen

Skrevet: 20.05.2014  //  Kl.21:47
Nyt russetiden :) Etter VGS forsvinner folk stort sett rundt omkring.

Rikke Petrine

Skrevet: 21.05.2014  //  Kl.11:28
Stilige bilder, bra du har kost deg! ^^

Tiffany Gnaly

Skrevet: 22.05.2014  //  Kl.20:32
Åh, nå savner jeg russetiden :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits