• Skrevet: 22.05.2014  //  Kl: 11:55  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 6

For over en måned siden ble nærmere 300 skole jenter i Nigeria bortført av en terror gruppe. De ble bortført fordi de var jenter som gikk på skole for å skaffe seg utdannelse, som vanlig har terror gruppen skylt på religion for deres oppførsel. Om det finnes en gud der ute, så er jeg sikker på at han aldri ville ment at dette var det rette å gjøre. Som en far, bror, sønn, mann og menneske skulle du aldri bortført uskyldige barn/jenter fra deres familie, for å hindre dem skolegang. For så å selge dem på menneskehandel og gi dem en usikker fremtid i vente. Om jeg ikke tar helt feil, så hadde presidenten i Nigeria sagt at "jentene var trygge", og det provoserte meg veldig. Hvordan kan han si at de er trygge hos en terror gruppe? Vi aner ikke hva som skjer med dem der, sannheten er at de kan bli banket, torturert og voldtatt for alt vi vet. 

 Jeg er ganske sikker på at alle dere har hørt om saken. Men den siste tiden har vi ikke hørt så mye om jentene, det har ikke skjedd noen endringer, de er fortsatt bortført. Å det er det jeg synes er så synd, for noen uker siden snakket hele verden om dem, men nå virker det som om alle har glemt dem. Jeg vet at en plakat ikke kan redde jentene, men med mye oppmerksomhet kan vi få i gang prosessen fortere. Hadde vi ikke hatt Internet, og ingen hadde laget #bringbackourgirls, eller skrevet plakater, så ville ingen bortsett fra familien deres brydd seg om dem. For denne prosessen har gått så alt for sakte, for hele verden måtte få vite det før det skjedde noe. Det er trist. Det burde ikke være sånn at ut i fra hvilket land du blir født i, bestemmer hvor mange som bryr seg om deg når det skjer deg noe. Så dere der ute, få øynene opp og gi oppmerksomhet til saken. Vis at DU bryr deg, og ikke finner deg i slik ondskap. Alene får vi ikke gjort så mye, men sammen er vi sterke.

 

For de som ikke ser det så tydelig, så står det:  "DON'T forget our sisters in Nigeria". Ved en liten glipp kom jeg til å skrive Nigeria, med liten "n". Så beklager veldig for det, håper ingen fra Nigeria blir sur på meg pga det! Jeg vet godt at alle land skrives med stor forbokstav, men hånden min ville ikke samarbeide med hodet... Så jeg valgte likevel å legge ut bildet.


Her står det "Bring back our girls", som er det mest vanlige uttrykket som de fleste har brukt for å vise støtte til jentene som har blitt bortført.

Noe som overrasker meg veldig er at dette innlegget er det første på blogg.no med #bringbackourgirls. Jeg søkte det opp i stad, og det hadde ingen søk. Det er litt skremmende, at ikke flere har brukt det. 

 

#BRINGBAKCOURGIRLS #TANKER #MENINGER 

sexella

Skrevet: 22.05.2014  //  Kl.12:00
nydelig blogg til et nydelig ansikt, kommer nok innom her igjen ja! :D

Ida Svean

Skrevet: 22.05.2014  //  Kl.13:52
Viktig tema som virkelig burde komme mer frem. Krysser fingrene for at de kommer hjem snart!

cheerchrissy.blogg.no

Skrevet: 22.05.2014  //  Kl.14:10
kjempebra innlegg! håper jentene får komme hjem snart, de stakkers uskyldige vesnene!

Jannicke

Skrevet: 22.05.2014  //  Kl.15:26
bra innlegg! :-)

Alzetta Smith

Skrevet: 22.05.2014  //  Kl.19:46
Umulig å glemme noe så sykt! Håper de får komme hjem snart.

Veldig bra innlegg! Fin blogg <3

Skrevet: 23.05.2014  //  Kl.01:51
så bra at du tar det opp, mange blogger burde gjøre det samme! håper de kommer hjem snart:)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits