• Skrevet: 28.05.2014  //  Kl: 14:57  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

Her kommer noen av bildene vi tok på Norges Mesterskapet. Jeg har flere bilder, så tenkte å kanskje legge dem ut senere. De andre bildene er mer fra dansegulvet og hvordan  det så ut inne i hallen, mens her får dere se bedre bilder av draktene våres. Det var jo så nydelig bakgrunn rett uten for hallen, så det måtte vi utnytte med en liten fotoshoot. Hahah. 

Dansekonkurransen foregikk i Lillestrøm, i en litt mindre hall en det jeg vanligvis pleier å danse i. Men det gjorde ikke så mye, for gulvet vi danser på er alltid lite. Den første dagen vi var der, var det utrolig fint vær. Nesten litt for fint... For selv om dørene inn til hallen var åpen, så "koket" alle sammen. Da kan du tenke deg hvordan det er å danse. Selv om drakten min ikke dekker så mye, så føltes det ut som om jeg skulle svette bort. MEN det var utrolig gøy å være der, og stemningen på Team match var bare helt magisk!! Team match er når en danser fra hver klubb danser mot hverandre i sitt nivå. Dere aner ikke hvor flinke de var, det var utrolig inspirerende å se på! 

For meg gikk det ikke bra denne konkurransen, siden jeg gikk rett ut og ikke kom meg videre. Men jeg fikk ihvertfall danset slow og freestyle, og det er evigheter siden sist jeg konkurrerte i slow. Som sagt så sov jeg på hotell med de fleste av jentene, så vi hadde det veldig koselig sammen. 

Fra venstre: Johanne, Eli, Marie, meg og Emma. 
#DANS #IDRETT #NM #NMIDANS #FREESTYLE #FREESTYLEDISCOJAZZ 


colorfashion

Skrevet: 28.05.2014  //  Kl.15:05
Så fine bilder :-)

mina25

Skrevet: 28.05.2014  //  Kl.15:18
Så kult :)

daydreamersdiary

Skrevet: 28.05.2014  //  Kl.15:41
så sykt kult! synd det ikke gikk så bra med plassering, men tøft å delta! :D

CH

Skrevet: 28.05.2014  //  Kl.15:49
kule drakter!

Bedre lykke neste gang :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits