• Skrevet: 24.06.2014  //  Kl: 23:36  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 2

Heey! Det har jo skjedd så mye den siste tiden, og mer skal det bli! Derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om planene mine for sommeren. Noe av det har allerede skjedd, så det har jeg krysset ut. Sommerferien har jo begynt for de fleste, men siden jeg nettopp har begynt lærlingtiden min så blir det mest jobbing på meg i sommer. Har blandede følelser om det, så klart er det kjipt å ikke få like laaaang ferie som de fleste på min alder, men samtidig herlig å komme seg fort i gang. Da faller ting fortere på plass og man lærer det raskere. Så jeg ser positivt på det. 

 

♥ Reise til Amsterdam i Nederland med klassen♥ Beggyne som frisørlærling

♥ Reise på dansekonkurranse til Blackpool i England, både for å se på og for å konkurrere selv

Fra venstre ser dere bilder fra den samme hallen i Blackpool som vi skal danse i, og til høyere ser du oss jentene fra danseklubben min.


♥ Reise til ett sted i syden med venner og kjæresten (Det er drømmen for denne sommeren, som jeg skal prøve så godt jeg kan for å få til :) )

♥ Feire 18 års dag (?) (Har lenge lurt på om jeg vil feire bursdagen min i år eller ikke. Litt fordi at jeg blir jo 18 så det burde feires, samtidig som jeg ikke liker å feire bursdagen min. Er litt rar)

♥ Møte fjerne og nære i familien

Få besøk av søster og tantebarnet mitt

Late chille og kose dager på stranden, i parken, badeland, og sikkert andre steder med fler! Den har jeg gjort, men vil så klart gjøre mer av det!
#SOMMER #SOMMERFERIE #SOMMER14 #SOMMER2014 #REISE #VENNSKAP #FERIE

 

Andrine Klausen Bauge

Skrevet: 25.06.2014  //  Kl.00:09
høres ut som om du får en kjekk sommer! Kos deg masse videre :-D

Arlena

Skrevet: 25.06.2014  //  Kl.12:53
Du har gjort utrolig mye gøy bare til nå da, og ser ut som du har mye spennende i vente. Synes foresten du absolutt må feire 18-års dagen. Jeg tenker alltid jeg skal feire bursdag, men blir aldri noe, men det er jo en dag som bør husker for alltid! Det å bli 18 var for meg ikke så veldig stort, men det er det beste året i hele mitt liv! Det måå feires, hehe.
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits