• Skrevet: 07.07.2014  //  Kl: 23:16  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 1

I dette innlegget skal jeg vise dere flere bilder som ble tatt under oppholdet i England. Dette er bilder som de andre dansejentene har tatt og som jeg har fått låne av dem, bildene som jeg har tatt finner dere i tidligere innlegg her på bloggen. Bare blad litt lengre ned på siden så vil dere finne dem. Så dette blir ett innlegg med bildedryss fra turen, så skal jeg fortelle litt om hva som foregår på hvert av bildene. Jeg kommer også til å fortelle dere om dansekonkurransene, The Worlds (VM i freestyle disco jazz), men det innlegget kommer senere. Håper dere liker innlegget, enjoy!

Fra øverst til venstre: bildet 1 og 2 er tatt på stranden (av Mari, Eli, Marie og meg), bildet nummer 3 er som dere ser fra heisen på hotellet hahah, bildet nummer 4 venter vi på italiensk pizza (Amanda, meg og Solveig).

Bildet nummer 1 er tatt da vi var på shopping senteret i Manchester, på bildet nummer 2 venter jeg, Amanda og Eli på nattmaten vår. 3 og 4 er fra Victoria's Secret.

Bildet nummer 1 deler Amanda og jeg verdens kvalmeste bananasplitt (sausen var blandet med is og banan, med noen banan biter, masse krem og karamell på toppen. Sunt nei). På bildet nummer 2 og 3 fant vi utrolig fine hatter, min var da en pungrotte eller noe sånt. Vakkert. Bildet nummer 4 fant vi oss en ny venn. De løp rundt i fiske kostymet og vi møtte dem flere dager, og de skremte meg flere ganger. Men ellers var de morsomme. 

Så som dere sikkert ser har vi vært på en fantastisk tur bare utenom dansingen! Jeg må bare si at jeg har kost meg vannvittig mye, med en utrolig herlig gjeng. Angrer virkelig ikke ett sekund på at jeg ble med til Blackpool for å danse. Bare å reise dit er en opplevelse i seg selv, noe som jeg kommer til å ta med meg videre og minnes om. Kanskje kunne jeg fått dratt dit igjen? Hvem vet, vi får se.

 

#BLACPOOL #KONKURRANSE #DANSEKONKURRANSE #MANCHESTER #SHOPPING #REISE #DANS #FREESTYLE 

Benedicte

Skrevet: 07.07.2014  //  Kl.23:25
åå såå koselige og kule bilder :-) det må ha vært en super tur :-) <3 ha en riktig god natt <3
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits