• Skrevet: 07.07.2014  //  Kl: 23:41  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 5

Tenkte jeg kunne fortelle litt om konkurransen, hvordan det gikk, hvordan det var og ja. Konkurransen gikk over to dager, den første dagen stilte jeg i slow, og den andre dagen stilte jeg i freestyle. Det var også andre typer danse stiler og grener (om man kan kalle det det). Det er veldig annerledes fra konkurransene vi har her i Norge, kan nesten si at det er helt annerledes. F.eks lokalet, i Norge danser vi som regel i en gymsal eller en stor idrettshall, her danset vi i lokalet som het Winter Garden, ett stort lokale bygd for dans og musikaler. Helt nydelig. Det er også mange flere gutter som danser freestyle, de har til og med en egen gutteklasse der bare gutter konkurrerer mot hverandre. 

Nivået der var høyt. Og det var det jeg hadde gruet meg mest til. Ikke det at jeg var redd for å ikke komme videre, men jeg håpet ingen kunne se at jeg skilte meg ut fra de andre (i en dårlig sammenheng hahah). Men det gjorde jeg jo ikke heller. Slow gikk fint selv om jeg ikke gikk videre, jeg gruet meg før jeg gikk ut på gulvet (noe jeg sjeldent gjør ellers på konkurranser), men da jeg stilte meg opp foran dommeren og begynte å danse så var det så utrolig gøy. Det er virkelig litt av en opplevelse å danse foran så mange mennesker i en storsal. Det var jo verdensmesterskap i freestyle, så til og med dansere fra Sør Afrika deltok.

I freestyle tror jeg at jeg kom en runde videre, men jeg er ikke sikker. For da min klasse skulle bli ropt opp stoppet de musikken og leste opp nummeret som lignet på mitt. Men de har en slik Irsk-engelsk dialekt der, så jeg skjønte ikke hva de sa. Og ente opp med å ikke gå ut på gulvet. Noe som var dumt og i etter tid angret jeg litt på det men men. Dere skjønner, alle danserne får tilfeldige nummer i tilfeldig rekkefølge, i Norge er det systematisk rekkefølge. Så siden de ropte opp ett nummer som hørtes ut som mitt, så var det sannsynlig at det var det for det er ikke så mange som har likt nummer i en klasse. Det samme skjedde med venninnen min da hun skulle ut på gulvet, hun visste ikke om det var sitt nummer eller hvilket gulv hun skulle på (Det var to dansegulv der dansere danset samtidig). Det var selvfølgelig salgsboder med danse drakter og danse stæsj som man kunne kjøpe. Mange flere enn i en norsk konkurranse. Det var også sååå utrolig gøy å se på de aller flinkeste danserne fra de høyeste klassene, gutteklassen og de aller minste (som nesten bokstaveligtalt danser i bleierumpa) er kanskje noe av det jeg vil huske best. Det var ikke lov å filme eller å ta bilder av de som danset, derfor kommer jeg ikke til å legge ut det. Men bilder av oss norske danserne fra danseklubben min deler jeg med dere! Enjoy!

 


Fra øverst til venstre Amanda, Marie, Eli, meg, Solveig og Mari. Solveig og Marie vant forresten fjerdeplass i dobbel, gratulerer så mye til dem!

#DANS #DANSING #DANSEKONKURRANSE #KONKURRANSE #VM #BLACKPOOL #WINTERGARDEN #FREESTYLE #SLOW #FREESTYLEDISCOJAZZ #REISE

Marthe Sand

Skrevet: 08.07.2014  //  Kl.10:37
så utrolig gøy :)

FlestLesere - Uten deg skjer det ikke!

Skrevet: 08.07.2014  //  Kl.11:09
Merkelig det nummersystemet da.. Hvis det kan bli såpass store misforståelser. Men får håpe du koste deg masse i alle fall :)

Ha en fortsatt fin tirsdag! :)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 08.07.2014  //  Kl.22:32
FlestLesere: Jepp, det var litt irriterende, men ellers koste jeg meg masse :)

Sofie

Skrevet: 12.07.2014  //  Kl.17:39
Åh det virket utrolig gøy! Jeg danser også freestyle, så de som kom på 5. plass i dobbel er fra dansestudioet jeg danser på, ENJOY. Skal du på den dansekonkurransen i Manchester i oktober? Eller var The Worlds den eneste du skulle være med på? :)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 13.07.2014  //  Kl.18:17
Sofie: Nei, skal ikke dit, får ikke så mye fri fra jobben :) Men kanskje jeg blir med The Worlds til neste år, vi får se :) Men jeg kommer til å fortsette å konkurrere her hjemme i Norge :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits