• Skrevet: 08.07.2014  //  Kl: 22:53  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Som kanskje noen av dere har lagt merke til så har jeg vært borte en stund, og har derfor ikke fått oppdatert bloggen. Jeg beklager for en uanmeldt bloggepause, men den kom plutselig og var ikke planlagt. Jeg har vært så sliten etter vi kom hjem fra England, og ble syk og begynte med en gang på jobb. Dessuten har jeg nettopp kommet i ny jobb (og blitt frisørlærling), og bare det å komme i en ny jobb har jeg funnet ut er slitsomt. Alt er nytt og alt skal læres, derfor har jeg ikke følt for å blogge. Men nå er jeg tilbake! 

Som sagt mens jeg har hatt pause, så har jeg jobbet og jobbet, derfor føler jeg ikke at jeg har noe nytt å fortelle dere. Men det kommer jo selvfølgelig, så lenge bloggelysten er der så fungerer det fint! Og det er den absolutt nå!


Jeg vil ønske dere en fortsatt fin sommer, om dere så har sommerferie eller er på jobb ♥

 

#HVERDAGSBLOGG #HVERDAGBLOGG #BLOGGEPAUSE #BLOGG #HVERDAG 

 

Chrisette

Skrevet: 08.07.2014  //  Kl.23:00
Velkommen tilbake! :D

- Jeanette -

Emilie - jente på deltid

Skrevet: 08.07.2014  //  Kl.23:26
Flott å se at du er tilbake :)

I likhet med deg har jeg nettopp begynt i ny jobb, og i likhet med deg måtte jeg plutselig ta en uanmeldt bloggpause nettopp. Men det var litt mer dramatisk for meg, da jeg plutselig brøt sammen i gråt på jobb en dag. Jeg var rett og slett utslitt, og fikk beskjed om å ta det med ro fremover. Men prøver nå å komme meg tilbake med bloggingen igjen :)

dyptihjertet

Skrevet: 08.07.2014  //  Kl.23:40
Så bra du er tilbake :D

Ha en fin kveld videre!

Skrevet: 09.07.2014  //  Kl.01:58
velkommen tilbake :-)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 13.07.2014  //  Kl.18:19
Emilie: Uffda, det hørtes ikke bra ut. Du får ta det med ro og prøve å ikke ta jobben så fult og helt ut, for det vet jeg at jeg kan gjøre. Også får du blogge når du har krefter og føler for det, ikke stress med noe du ikke føler du har krefter til å gjøre.
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits