• Skrevet: 25.07.2014  //  Kl: 07:22  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hei folkens! Det har vært så utroooliiig fint vær i det siste, regener med det er slik hos de fleste av dere også nå. Selv om det er som sydentemperatur, føler jeg ikke at jeg kan klage. Jeg jobber fortsatt og har enda ikke hatt noe ferie, men jeg har fått vært sosial og hatt det gøy også. Så noe av sommeren har jeg fått opplevd. Selv om det ikke ser ut som om jeg får hodlt nyttårsforsette mitt. Husker noen av dere hva det var? Vell, jeg skulle bli brun, blid og lykkelig. Jeg er lykkelig og glad for det meste av tiden, men brun har jeg ikke blitt. Er fortsatt nesten grønn :( Håper på å få endret på det før sommeren er omme.

Her får dere noen iPhone bilder av hva jeg har gjort den siste uken! Hope you enjoy! Kommer garantert flere sommerbilder senere.

Øverst til venstre på bildet nummer 1: ser dere to karer, bildet nummer 2 er av Eline som vasser i solnedgangen. Resten av bildene er av henne og meg, som dere sikkert ser og vet :D Bildene er fra da vi feiret 18 årsdag ved stranda. 

På bildet nummer 1: Eline prøver å fly eller leke myk, jeg er ikke helt sikker. Hahah. Bildet nummer 2: Julian og jeg lagde ett tårn av alt vi fant på bordet (Nei, ingenting av det er mitt). Resten av bildene er av Meg, Julian og Eline.

Bildet nummer 1: fra venstre Elin, meg, Ingvild og Eline, en dag der vi og noen flere jenter grillet ved stranda. Det var utrolig koselig! Bildet nummer 2: denne dagen spiste vi på resturant og hadde også besøk av familie, koselig å se igjen de man ikke møter så ofte! På bildet ser dere Tonje (som er ett av søskenbarna mine, og Jørn som er samboeren hennes). 

Avslutter innlegget med ett fantastisk fint bilde av meg og pappa ♥

Ønsker dere en fortsatt god sommer!

 

#SOMMER14 #SOMMER2014 #IDYLL #SOMMER #FRITID #HVERDAG #FAMILIE #VENNER

 


Johanne auran pettersen

Skrevet: 25.07.2014  //  Kl.08:05
så fine bilder!:D ha en fin sommer du også!

jenny margrethe goss dikkanen

Skrevet: 25.07.2014  //  Kl.14:31
Du ligner på hun i wampiar diaries! Ha en fin sommer videre ;)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits