• Skrevet: 06.08.2014  //  Kl: 19:22  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 2

Det er noe jeg har tenkt på de siste dagene, etter jeg leste ett innlegg om det. Å det er noe jeg gjerne vil dele med både dere som er leserne mine, og dere som er tilfeldig klikket dere innom. Egentlig skulle jeg ønske alle kunne få lese om dette, for det er så utrolig viktig at hele verden vet om, så flere kan støtte det. Som overskriften røper så er det voldtektene i India jeg skal snakke om. 

De fleste av dere har nok fått det med dere om det så er via Internett eller nyhetene på tv. Stadig får vi høre om jenter fra India som har blitt voldtatt, bare for å nevne en sak, der to unge jenter på 14 og 15 år hadde forsvunnet. Faren hadde gått til politiet og bed på sine knær om de kunne lete etter dem. Istedet for å hjelpe han, hadde de bare ledd han i ansiktet. Senere fant de jentene, som  hadde blitt voldtatt på jordet uten for hjemmet sitt av en gjeng menn, og så hengt. Noen mente de hadde hengt seg selv etter de hadde blitt voldtatt. Men det kan man tenke seg til bare var en liten unnskyldning for å gjøre saken mindre. En minister fra India kommenterte saken med at: "Rape is a soical crime... Somtimes it's right, somtimes it's wrong". Signer HER at du er i mot voldtekt, slik at minister Modi må gjøre noe med saken.

Jeg valgte å ikke bruke bilder av jentene som ble voldtatt og hengt, for det er så sterke bilder at jeg ikke vil ha de på bloggen. Mener at det ikke passer seg for alle som stikker innom bloggen.

Jeg ble så utrolig provosert da jeg leste uttalelsen hans. For hvordan kan voldtekt noen ganger være greit? Voldtekt er ALDRI greit. Og om i så fall noen skulle ment at det noen ganger er greit, vell hva hadde disse jentene gjort for å fortjene det? 14 og 15 år gamle jenter, som er helt uskyldige. Jeg tviler på at de hadde "kledd seg utfordrene", "sminket seg for mye" eller gjort tegn på flørting eller noe annet, for å fortjene det som skjedde med dem. Om en jente skulle blitt sprøyte gal i hodet å løpe mitt i byen helt naken, vell. Hun hadde ikke engang da fortjent å bli voldtatt. De som voldtar gjør det ikke for at jentene er så uimotståelig deilig at de ikke kan kontrollere seg, de voldtar for å ha makt. For det gir dem en følelese av å ha makt over ett annet menneske. Å det er grusomt, noe av det verste vi vet om her i verden. 

 

Derfor ber jeg dere til å skrive under på at dere er i mot voldtekt epidemien i India, og signer HER slik at minister Modi må gjøre noe med saken. Hvert 22 minutt har det vært en voldtekt, og det er bare de sakene som blir meldt i fra til politiet. 

 

#VOLDTEKTEPIDEMI #STANSVOLDTEKTEPIDEMIEN #HJERTESAKER #TANKER #MENINGER 

kristinerosok

Skrevet: 06.08.2014  //  Kl.23:39
Kjempeflott at du setter fokus på dette viktige temaet. Helt grusomt alle voldtektene i India. Signerte nettopp.

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 07.08.2014  //  Kl.15:56
kristinerosok: Takk, det er godt å høre! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits