• Skrevet: 06.08.2014  //  Kl: 19:54  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

Husker noen av dere at jeg og noen flere dansere var med i en musiikkvideo? Det var vell i vinter en gang, fordi jeg husker det var såå kaldt når vi spilte det inn. Gruppen som har laget sangen heter Mmm og sangen heter Oh, drop me. Ikke typisk musikk som vi pleier å danse til eller slik vi pleier å danse, men det var veldig gøy å være med på. Å utrolig gøy å se på videoen nå som den er ute, og jeg kan vise den til dere! 

Klippene i videoen er veldig raske, så jeg fant ikke meg selv de første gangene jeg så den. Måtte få hjelp av en venninne til å finne meg igjen, å hun så bedre hvor i videoen jeg var enn jeg gjorde selv. hahaha. Uansett, så jeg skal hjelpe dere litt. Jeg dukker opp flere ganger i videoen, men for å nevne noen ganger, så er jeg i midten til høyere fra 1:44. Også er jeg den som kaster på hestehalen 3:04 og fra 3:09. Så det er bare noen korte øyeblikk, men morsomt for det :)

 

#MUSIKK #MUSIKKVIDEO #DANS 

Mari Thorsberg Andreassen

Skrevet: 07.08.2014  //  Kl.09:42
Så morsomt da!! Kanskje starten på en karriere? ;)

Linda Taylor

Skrevet: 07.08.2014  //  Kl.13:15
Så morro da :D

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 07.08.2014  //  Kl.15:57
Mari Thorsberg Andreassen: hahah, det har jeg ikke så store forhåpninger om. Men hadde vært gøy det!

Mari Thorsberg Andreassen

Skrevet: 07.08.2014  //  Kl.16:27
Ja hadde jo det! :D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits