• Skrevet: 12.08.2014  //  Kl: 00:19  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 2

Hola! I går kveld kom vi frem til hotellet, og på kvelden var vi ute og sjekket ut byen. Samtidig som vi var en tur på byen på lovlig vis, siden jeg nå endelig er 18, er det herlig å kunne fortelle det :) Derfor var vi veldig sliten i dag, både av reisen og byturen, så vi har sovet lenge. Bare vært på hotellet og rundt hotellet og bare slappet av hele dagen. 

Hotellet vårt ligger foresten midt i byen ved den store handle gaten "La Rambla" og ved siden av har vi ST. Anna kirken. Hotellet er veldig lite og kalles for ett hostel, men rommet vårt og badet ser fint ut og er passe stort for oss, så det går bra. Her har dere bilder fra gårsdagen.

Litt flybilder måtte til! :) Jeg driver også å filmer litt mens vi er her, men vet ikke om jeg kommer til å legge det ut.

Fine du ?

#BARCELONA #SPANIA #SYDEN #FERIE #SOMMERFERIE #SOMMER14 #SOMMER2014

lillsivertzen

Skrevet: 12.08.2014  //  Kl.15:47
åh heldige du:) kos deg i Barcelona det er en fantastisk by:)

Ingrid

Skrevet: 13.08.2014  //  Kl.09:29
Kos deg i Barcelona, det er en nydelig by! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits