• Skrevet: 13.08.2014  //  Kl: 09:37  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 2

Gårsdagen gikk også med til å bare ta det rolig, litt senere på dagen gikk vi i byen for å kjøpe noen gaver og shoppe. Også spiste vi sen middag, møtte noen normenn og dansker. Deretter gikk vi til parken og bare slappet av, og tok noen bilder.

Jeg har faktisk vært veldig flink å ikke kjøpt så mye til meg selv enda, hahah. Er stolt over det... Vet ikke om jeg kommer til å shoppe så mye mer heller. Dere får uansett sett det senere, siden jeg kommer til å legge ut innkjøp når jeg er hjemme igjen. 

Bildene er av parken som ligger like ved hotellet vårt. Så vi har pleier å gå hit og bare slappe av :) 

La Rambla gaten.

Det jeg la merke til første gangen jeg var i Barcelona, var at det er så mange kjærstepar som går rundt og holder hverandre i hendene. Å, ja, nå virker jeg sikkert som den fløtepusen, men det er utrolig søtt å se på. Så det er en by du både kan reise til sammen med masse venner, eller kjæresten, shoppe og sightseeing i byen, eller sole deg på stranda. Å det er derfor jeg liker Barcelona så godt. 

#BARCELONA #SPANIA #SOMMERFERIE #SOMMER #SOMMER14 #SOMMERFERIE14 #SYDEN

Christine Støle

Skrevet: 13.08.2014  //  Kl.12:39
Så fine bilder :-)

lillsivertzen

Skrevet: 13.08.2014  //  Kl.13:12
koselige bilder, kos dere videre:)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits