• Skrevet: 16.08.2014  //  Kl: 21:05  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 0

Jeg kan nesten ikke forstå det, at tiden har gått sååå utrolig fort! Dette er vår siste dag eller kan kalle det kveld, her i Barcelona. Siden vi reiser i morgen kveld, har vi heldigvis en dag til. Det er så mye mer jeg gjerne skulle gjort, men men man rekker ikke å oppleve alt når man kun er borte en uke. Så får bare godta det. Som dere sikkert skjønner er jeg nesten lei meg for å reise hjem igjen, hahaha. Neida. Jeg elsker å reise, så synes det alltid er litt kjipt å reise hjem igjen. 

Dette er jo også siste uken av sommeren for de fleste. Som mange av dere så begynner jeg å jobbe igjen til uken. Jeg synes også denne sommeren har gått så syykt fort, aldri opplevd det før. Merker det til og med i Barcelona, at høsten kommer. De siste tre dagene har det ikke vært strålende vær hele tiden, vi har hatt noen skyer og litt regn. Dessuten er luften mye kaldere enn det var i starten av uken. 

Nå skal jeg nyte kvelden og morgen dagen, også har jeg mange bilder til dere som jeg har tatt mens vi har vært her. Så det er noe å se frem til! Skal også fortelle dere mere om turen.

 

#BARCELONA #SPANIA #STORBYFERIE #FERIE #SOMMERFERIE #REISE #SOMMER #SOMMER14 #SOMMER2014

Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits