• Skrevet: 24.08.2014  //  Kl: 21:33  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 1

Etter en ukes pause tenker jeg det var på tide å legge ut resten av bildene fra Barcelona. Er flere innlegg jeg gjerne skulle skrevet å delt med dere, så derfor kommer det ett og ett innlegg fra Barcelona i løpet av denne uken. 

En av de første dagene var vi på Barcelona beach, jeg tror faktisk den het det. De har mange strender og alle sammen er fine! Så man kan bare velge å vrake for hvor man vil være. Den stranda vi var på nå var litt for mye folk for våres del, men ellers good. De serverte "drinker", tilbød massasje og hana tatoveringer. "Drinker" vil si veldig søte mojitos som egentlig bare smakte saft. Men det var uansett det slukket tørsten i varmen. Som dere sikkert ser på bildene, så var det overskyet og noen ganger sol. Så jeg ble ikke noe særlig brun etter turen vår i Spania, men jeg ble heller mindre hvit. Om man kan si det slik. Men det var uansett varmt i luften så det var deilig å kunne slappe av på stranden.

Jeg tok ikke så mange bilder av oss, men tok mye bilder av hvordan det så ut rundt der. Det ble også tid til hana tatovering på stranda. Ramin tok denne på armen, jeg tok ikke noen tatovering. For de av dere som ikke vet det,  så er hana tattovering en midlertidig tatovering som vil forsvinne gradvis vekk etter noen uker. 
#FERIE #SOMMER2014 #SOMMER14 #SOMMERFERIE #BARCELONA #SPANIA 

Iselin Renée

Skrevet: 25.08.2014  //  Kl.09:29
Fine bilder :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits