• Skrevet: 25.08.2014  //  Kl: 19:19  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 2

Tenkte det ble for dumt og kaste bort ett innlegg om antrekk, så her får dere se noe av det jeg hadde på meg i Barcelona. Bildene er tatt i en kjempe stor "park" som heter Güell, den er tegnet av kunstneren Antoni Gaudi, hans kunst er noe Barcelona er mest kjent for. Derfor ett must å besøke om man er i Barcelona, det anbefaler jeg på det sterkeste! 

Jeg tok ikke flere antrekk bilder, fordi jeg ikke syntes jeg hadde på meg noe fancy... Hahah. Siden det var en hoppe på tur så hadde jeg ikke planlagt noen antrekk, så ble å ha med seg minst mulig i kofferten. Men det forstår dere sikkert :) Satser på at det blir mange antrekk innlegg neste ferie tur :)
// Sandaler og fotlenke fra Tyrkia, shorts fra bikbok, topp fra Behrska, solbriller fra Spania (som er en av få solbriller som passer det lille ansiktet mitt.)


#BARCELONA #SPANIA #SYDENTUR #FERIETUR #FERIE #SYDEN #SOMMERFERIE #SOMMER #SOMMER2014 #SOMMER14 #OUTFIT #ANTREKK

MissMacaaron

Skrevet: 25.08.2014  //  Kl.21:09
Fin antrekk 😍 elsker shortsen og håret ditt ! 💗

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 25.08.2014  //  Kl.23:19
MissMacaaron: Tusen takk :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits