• Skrevet: 25.08.2014  //  Kl: 20:07  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 1

Som sagt i antrekk innlegget mitt, er det ett sted du må få med deg når du er i Barcelona. Så er det Park Guell, som er tegnet av arkitekten og kunstneren Antoni Gaudi. Det er helt spesielt å se det i levende livet. Bygningene er helt spesielle og ser ut som de er fra ett eventyr. Jeg synes de ser ut som de er havet, at havfruen Ariel kunne bodd i de. Jeg har vært i parken før, når jeg var i Spania med pappa. Men jeg måtte dele det med Ramin. Så anbefaler veldig om du er i Barcelona og dra til park Guell.

Det ble en del bilder den dagen, så forbered dere på at det kan ta litt tid å laste opp bildene. Enjoy!

Gaten opp til parken er bare rett opp! Her ser dere hvordan den ser ut når man snur seg og ser ned.

På toppen av Parken, kan du gå på denne og se ut over utsikten. Å ser dere han tacky fyren i leopard skjorte og gitar? Han ville ta med seg meg hjem sang han... Hva jeg svarte? Nei, jeg takket nei til tilbudet. 

En utrolig nydelig utsikt!

Noen fler som ser det trøtte sminkeløset trynet mitt bak de store pilotbrillene, hahah.


Det var så klart en del som prøvde å selge smykker og synge til turistene, og det var flere som satt i løseluften! Jeg vet det ikke er noe nytt, men skjønner ikke hvordan de får det til? Det er seriøst ingenting under dem.  Jeg tenkte at de kanskje har noe å sitte på og at det er i det ene buksebenet, eller noe. For alle har lange og løse bukser på seg, hva tror du?Å ja, som dere ser, det blåste utrolig mye der! Akkurat når vi skulle ta bilde å greier, hahah.

'

#SYDEN #SPANIA #BARCELONA #PARKGÜELL #GÜELL #FERIE #SOMMERFERIE #SOMMER #SOMMER14 #SOMMER2014 #REISE

cheerchrissy.blogg.no

Skrevet: 25.08.2014  //  Kl.20:43
flotte bilder
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits