• Skrevet: 28.08.2014  //  Kl: 18:28  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 0

Jeg ville bare legge ut de siste bildene fra turen vår i Barcelona, slik at jeg føler jeg gir dere en ordentlig avslutning på tiden vår der. Jeg har ikke lagt ut hva jeg kjøpte i Barcelona, så tenkte å fikse ett innlegg til dere om det. Siden dere pleier å like innkjøp innlegg :)

Jeg angrer ikke på at vi dro på spontantur sammen. Så klart var det en utfordring, for jeg har aldri reist alene uten noen som fikser alt for meg. Jeg er sikker på at vi begge føler vi har lært mye av turen. Og vet hva vi bør og ikke bør gjøre neste gang vi reiser. For ja, vi har allerede begynt å snakke om neste tur. Ellers så må jeg bare si at jeg fortsatt synes det er litt tungt at ferien vår er over, og at vi er hjemme igjen i Norge. Jeg savner det! Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg har alltid følt meg mye bedre når jeg er i syden. Hahah. Selvfølgelig har de fleste det best på ferie, enn i en vanlig hverdag. Men jeg tror det er noe mer enn det, jeg passer nok bedre til ett varmere klima.

Dette er bilder vi tok samme dag som vi skulle reise hjem. Men vi hadde god tid på oss, så vi fikk chillet rundt og tatt litt bilder.

Her ser dere parken like ved der vi bodde, så vi var en del der.

 

#SYDEN #SPANIA #BARCELONA #STORBYFERIE #REISE #SOMMER #SOMMERFERIE #SOMMER2014 #SOMMER14 Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits