• Skrevet: 08.09.2014  //  Kl: 18:29  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Hei! På fredag fikk jeg endelig feiret 18 års dagen min! Jeg hadde egentlig bursdag Juli, men da var det ikke tid til å feire. De fleste var borte på ferie, og det var jeg selv også. Jeg var litt i tvil om jeg skulle feire eller ikke. Men feiring ble det.

Kvelden startet rolig, men ble mye bedre senere på kvelden. Er det ikke typisk at det er slik? At det går litt tregt først, så blir det utrolig bra også BAM over. Tiden går fort når man har det gøy. Og jeg hadde det kjempe fint, så angrer ikke på at jeg feriet i det hele tatt! Det var en vellykket kveld, med så mange utrolig herlige mennesker! :) Det ble også tid til litt bilder, hahah. Må bare slenge med at det var flere i bursdagen, enn det er på bildene. Det er bare de som var til stedet akkurat der og da, som ble med. Så ingen tror at jeg har glemt noen! :) Men her har dere bilder av jentene mine :)

Fra venstre: Mia, meg, Eline, Hsaung, Margrethe, Amanda, Erika og Nina♥

Jepp, veldig vellykket bildet det siste. Hahah. 

#BURSDAG #VENNER #18ÅR #18ÅRSDAG #VENNSKAP #HVERDAG #ANTREKK 

Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits