• Skrevet: 16.09.2014  //  Kl: 22:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hey! 

I dag har jeg hatt en herlig fri dag fra jobb og sovet leeeenge. Alt for lenge egentlig. Jeg har også vært i byen og møtte Eline, Erika og Nina der, der etter dro vi til pannekakehuset. En kjempe koselig resturant, de selger minipannekaker og belgiske vafler med alt av herlige tilbehør! Jeg aldri har vært på før. Men kunne gjerne tenke meg å dratt dit igjen. Det var utrolig koselig.

Jeg har også vært på dansetrening, som er min første dansetrening etter sommeren. Noe som var utrolig slitsomt, men man får en utrolig deilig følelse av å slite seg sånn ut. Jeg elsker den følelsen, men dessverre får jeg bare den følelsen av å danse. Ikke når jeg trener kun styrke eller utholdenhet på treningsstudio...  Om noen av dere vet grunnen, så skriv det gjerne i kommentarfeltet! Det er så synd, skulle likt å funnet ut hvorfor. Så jaa, pannekaker og trening passer ikke helt sammen, man blir ikke så fit av det hahah. Men det var virkelig vært det i dag :)

(sorry for dårlige iphone bildet, men var det eneste jeg fikk tatt i dag)




#VENNER #TRENING #DANS #FREESTYLE #FREESTYLEDISCOJAZZ #MAT #HVERDAG 



ingerslilleverden.blogg.no

Skrevet: 16.09.2014  //  Kl.23:03
Slike dater er koslige. :)

kristinerosok

Skrevet: 17.09.2014  //  Kl.00:56
Det så digg ut :)




Om meg



Hei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

Reklame



Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits