• Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 16:42  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Hey kjære lesere! 

Som dere vet har jeg vært veldig fraværende fra bloggen, i egentlig en god stund nå. Noen av dere har sikkert skjønt det, men jeg innrømmer det for det om. Ting er ikke hetl 100% perfekt for tiden. Og med det mener jeg at jeg er inne i en veldig stresset periode. Etter jeg begynte å jobbe, har jeg slitet med å finne plass til alt annet. Ting som jeg vil gjøre og som jeg elsker å holde på med, har det ikke blitt tid til. Og får å få tid til det jeg skulle ha gjort, har jeg stresset mye. Å det er ikke bra.

Ikke misforstå meg, jeg digger jobben min, den er ikke problemet. Men lille jeg begynner å bli voksen, og det er mye som skal gjøres og læres. Derfor føler jeg ikke at jeg strekker til. Å da blir det stress. Ting er ikke perfekt, og det vil de aldri bli. Vær ikke bekymret for meg,  jeg jobber med saken.

Jeg vil bare at dere skal forstå at det er ikke alltid jeg orker å blogge, eller har tid. Jeg har hatt skyldfølelse for å ikke blogget, noe som er ett stort tull! Dette er bare for gøy, og det skal det fortsette å være! Det er bare så viktig for meg å få sagt dette, håper dere forstår. 


Dagens smilebildet! :)

#OPPDATERING #UPDATE #HVERDAG #TANKER #FØLELSER #MENING

Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits