• Skrevet: 10.11.2014  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 0

Hei! Dette er min tredje dag her i Narvik, og jeg har fått slappet av, gjort "frisør lekser", klippet litt hår, og kost meg med familien. Så det var utrolig deilig å få se dem igjen. Jeg har forresten klippet søsteren min heelt kort. Jeg protesterte først, men så ga jeg opp. For hun kler kort hår kjempe godt også. 

I dag har jeg vært med søsteren min og sett på skolen hennes, hun går på høyskolen her i Narvik. Og det var en utrolig stor og fin skole, jeg hadde ikke trodd det. Jeg fikk nesten lyst til å gå på skole igjen. Altså høyskolen så klart, siden de skolene ser utrolig mye bedre ut enn de fleste videregående skolene. Etter min mening. Senere dro vi på kjøpesenteret, så jeg fikk kjøpt gave til tanteungen min som hadde bursdag i dag. Der etter gikk kvelden med på å feire bursdagen hennes, og hun stor koste seg. Her får dere litt bilder fra barne bursdagen:

Hurra for bursdagsungen Defne! ♥

Defne og Sarah leker med gavene, og det gjorde de hele kvelden! :)

De kledde seg også ut som ninja turtles og prinsesse, hahah. Så herlige!

Ellers så har jeg prøvd å få tatt bilde med min kjære storesøster. Men hun var så opptatt med leksene sine :(Så slik har min dag vært, håper dere har hatt en like fin dag som meg! :)

 

#FAMILIE #FERIE #NARVIK #FRISØR #FRISØRLÆRLING #REISE #BARN

Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits