• Skrevet: 18.12.2014  //  Kl: 21:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Hei dere! I dag jobbet jeg endelig tidlig, som en normal person. Resten av denne uken har jeg og skal jeg jobbe til 21:00. Såe da blir det ikke tid til mye annet, men det kan være godt også, på de dagene man ikke skal gjøre noe spessielt. Da flyr dagene lettere forbi, og det blir fortere julaften! :-) Noe jeg teller ned til! I år skal nesten hele familien samles hos søskenbarnet mitt. Vi blir ti stykker da, så det huset blir fullt. Men heldigvis bor hun på ett stort gammelt hus på landet, så det blir akkurat plass til oss. Det er første gang hun holder julaften hos seg, så det blir spennende og er noe jeg gleder meg kjempe masse til!

Siden jeg sluttet i vanlig tid, så fikk jeg litt tid til å kjøpe noen av de siste julegavene. Jeg elsker å handle julegaver, når jeg har funnet på noe jeg synes er smart å kjøpe i gave. Også elsker jeg å pakke de inn. Hahaha. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er en ordentlig juleperson. Så julen betyr mye for meg :-) Ellers har jeg laget meg kjøttkaker og nå skal jeg prøve å pakke inn litt gaver. Veldig spennende innlegg, men jaja. 

Her har dere noen duste bilder av meg: 

#HVERDAGSBLOGG #HVERDAG #BIGHAIRDONTCARE 

PinkLadyXoXo

Skrevet: 18.12.2014  //  Kl.22:00
Jeg også liker best å pakke inn pakker så du er ikke alene :-D

Jeg bare lurer hvordan får så utrolig mye volum i håret :-D?

utrolig pent! <3

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 18.12.2014  //  Kl.22:15
PinkLadyXoXo: Godt vi er to! Jeg har ikke gjort så mye mer enn å tupere :) Takk skal du ha! :)

Markus André Saunes

Skrevet: 19.12.2014  //  Kl.01:00
Sykt pen du er! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits