• Skrevet: 07.04.2015  //  Kl: 23:21  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 3

OPS! Dette innlegget har veldig mange bilder, så kan ta litt tid før de laster se opp, men jeg klarte ikke å dy meg.

Klissje og starte med at vi hadde en utrolig herlig tur med gode opplevelser, men det er sannheten! Ting gikk fint og greit for seg! Eneste litt creepy tingen vi møtte på var den første personen som vi spurte om veibeskrivelse, han tullet med at han nettopp hadde kommet ut av fengsel. Også lo vi det bort. Siste dagen vi var i London finner vi ut at det er ett fengsel like ved der vi bor.... Så det var nok ikke en spøk, men det gikk heldigvis fint.

For det meste gikk tiden til shopping, og jeg har virkelig ikke shoppet så mye før noen gang.... Hahah, men sparte jo lenge til den turen, så derfor føler jeg at det var vært det. Vi var mye i Oxfordstreet, en dag på westfield center, og besøkte Hyde Park. Jeg elsker å være på reise og besøke storbyer, den følelsen er bare helt utrolig. 

Også må jeg bare si at engelskmennene er så utrolig hyggelige og lett å snakke med, noe som jeg ikke er vandt med her i Norge. Så man merker fort på kulturen og menneskene hvor forskjellige vi er. Det er noe som er bra og jeg mener vi kunne lært litt av engelskmennene. Tilfeldig nok møtte vi også på noen norske jenter midt i Oxfordstreet. Selvfølgelig begynte samtalen på engelsk, helt til den ene jenta sa til venninnen sin noe med: "Jeg vet ikke ordet på engelsk..". Så da ble situasjonen enda morsommere. De var også kjempe hyggelige og fulgte oss helt til dit vi skulle. Dette er de bildene jeg tok mens vi var i London, jeg kommer til å skrive og forklare mer under hvert av bildene.

 

Utsikten fra hotellrommet. Hotellet vi bodde på het Makedonia Hotell, og det kan jeg virkelig anbefale. Fint og lite hotell ligger nærme undergrunnsbanen og det går fort til Oxfordstreet med undergrunnsbane. Du får gratis frokost og mye for pengene. Interessert i å se mer av hotellet, så klikk på denne linken her. Supert for studenter som vil ha noe rimelig og bra.

(Erika og meg), måtte jo stoppe noen ganger på starbucks så klart!


Eline er london babe.Vi stoppet innom en Italiensk resturant, og maten der var så utrolig god!! Så var ikke så mange andre steder som kunne toppe det etter på. 

Jeg fant en kjekk tømmerhugger på Westfield center.

Hydepark og Wellington Arch.

Jeg har så nydelige venninner!

Så klart måtte jeg blunke på alle bildene... Synes ikke så godt på bildet, men om man zoomer inn på gutten i midten, ser det ut som om han smiler til kameraet. Jeg vet ikke om det var bevisst eller ikke, men så ganske komisk ut.

#HYDEPARK #LONDON #OXFORDSTREET #WELLINGTON #WESTFIELDCENTER #SHOPPING #REISE #ANTREKK #BILDER #OUTFIT

Linda Taylor

Skrevet: 08.04.2015  //  Kl.05:04
London <3

Ha en fin dag videre <3

Iselin Renée

Skrevet: 08.04.2015  //  Kl.09:53
Kjempe fine bilder :)

lillsivertzen

Skrevet: 08.04.2015  //  Kl.15:56
kjempefine bilder og bra du koste deg:) skal sjekke ut hotellet lyst på en london tur snart igjen:)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits