• Skrevet: 24.07.2015  //  Kl: 12:00  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 5

Jeg og Hsaung bestemte oss for å ta en spontan tur ett sted, vi hadde ikke så god tid så tenkte vi: "hmmm, hvor kan man ta en dags tur? Jo, Oslo, why not?". Dermed tok vi med oss Margrethe og så dro vi til Oslo. Vi hadde en herlig dag, og været var supert! Får en gangs skyld... Jeg var forberedt på regn, så måtte kjøpe meg en shorts fordi solen stekte oss så mye.

Planen vår var å se slottet utvendig og innvendig, se vaktene utenfor slottet skifte vakter, Vigelandsparken eller som noen kjenner som nakenparken, Aker brygge. Vi tok mange bilder, og alle elsker bilder så derfor deler jeg dette innlegget i to, så noen bilder kommer senere. I dette innlegget viser jeg slottet og diverse. Vi kom dessverre ikke inn på slottet, fordi billettene var utsolgt og vi tenkte ikke på å bestille i forveien. Så det anbefaler jeg om man vil se slottet innvendig. 

Meg og Margrethe 

Hsaung og Margrethe

Spiste deilig Jack Daniels chikken burger på friday's, min første gang der. Den var forresten kjempe god!Vi fant ett kult tre man kunne sitte på i en liten park.

Seee så søte!


TheFashionNoob

Skrevet: 24.07.2015  //  Kl.12:29
fine bilder <3

elisebr

Skrevet: 24.07.2015  //  Kl.12:45
Så fine bilder :)

ybanezkat

Skrevet: 24.07.2015  //  Kl.14:22
Så gøy, vil til Oslo snart sjøl :/ :D

Anette

Skrevet: 24.07.2015  //  Kl.15:55
så koselige bilder:)

Ha en riktig fin dag <3

Tanja Höglund Pettersen

Skrevet: 25.07.2015  //  Kl.22:03
Så fine bilder :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits