• Skrevet: 23.07.2016  //  Kl: 08:38  //  Kategori: Kroatia 2016  //  Kommentarer: 4

Hei dere!

For noen uker siden spurte jeg dere om hvor dere trodde jeg skulle reise i sommer, flere tippet Hellas. Som dere allerede har lest så reiser jeg til Kroatia, i dag! Så jeg må si jeg gleder meg utrolig mye!! Det blir så godt å møte en helt ny kultur, oppleve et nytt sted, og ikke minst smake på ny mat. Jeg er så matvrak, alt for glad i mat... Hahah. 

Jeg reiser med pappa, og vi skal være der i ca en uke. Så skal jeg videre til Nord-Norge etter vi har vært i Kroatia. Jeg skal til Narvik som jeg har vært mange ganger før, så blir kos og møte familien i nord! 

Jeg har prøvd å lest meg opp på hva Kroatia har å tilby, og det er mange muligheter til å prøve forskjellige typer vannsport. De har utrolig klart og nydelig vann, og de har ikke sand strender, men strender av stener. Maten er litt som i Italia, og det er veldig billig for mat og drikke der. Vi skal bo i Baska Voda og om jeg ikke tar helt feil så er nok det litt uten for byen, rolig og typisk Syden sted. Så det blir virkelig deilig og få slappet av!// bildene er hentet fra weheartit.com og er fra forskjellige steder i Kroatia.
 

SiljesWorld

Skrevet: 23.07.2016  //  Kl.10:45
Du må virkelig kose deg i Kroatia <3

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 24.07.2016  //  Kl.14:27
SiljesWorld: Tusen takk, det skal jeg gjøre :)

Marlene Nilsen

Skrevet: 23.07.2016  //  Kl.11:47
Kos deg masse og god tur :D

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 24.07.2016  //  Kl.14:27
Marlene Nilsen: Tusen takk! :D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits