• Skrevet: 24.07.2016  //  Kl: 15:19  //  Kategori: Kroatia 2016  //  Kommentarer: 3

Reisen vår fra Norge ble veldig lang. Jeg ville ha litt god tid på taxfree, så vi dro litt før en vi hadde trengt. Så rett før boarding fikk vi høre at flyet vårt var 3 timer forsinket. Pga problemer med flyet. Derfor måtte vi vente på at et fly skulle bli ledig. For min del syntes jeg ikke det var så ille, for jeg liker å være på flyplasser. Men det var jo litt kjedelig så klart, og måtte vente så lenge. Når vi tilslutt fikk kommet oss ombord, så fikk vi beskjed fra kapteinen at flytrafikken i luften var full. Så vi var nødt å vente 2 timer til.... Flyreisen i seg selv tar nesten 3 timer. Dermed 5 timer ekstra + de 3 vi allerede hadde ventet. Da kjente jeg at jeg ble irritert. HELDIGVIS fikk de fikset en annen rute som vi kunne fly, så vi ventet bare i en halv time og flyreisen tok kun 2 timer (om jeg husker riktig). 

Vi hadde en litt turbulent flytur, og vi kunne se lynet. Men det gikk helt fint, jeg har vært med på verre vær. Det var så utrolig fascinerende og fint og se på uværet. Det var kveld og helt mørkt og vi lå over de mørke skyene, og kunne se lyne glimte i skyene. Jeg prøvde å filme det, men det var litt vanskelig å se siden jeg satt ikke rett ved vinduet. Men jeg legger den ut så dere kan se hvis dere blar litt ned.

Bussturen fra flyplassen var  litt skummel for flere av passasjerene.Vi kjørte på fjellet, og det var veldig bratt og svingete. Busssjåføren tok en del sjanser og kjørte relativt fort. Flere på bussen syntes det var ekkelt og hisset seg opp. Jeg er vandt med at de har helt annerledes trafikk regler i utlandet enn vi har i Norge, så var vell forberedt på det. Det var jo så klart litt ekkelt når vi kjørte rett ved fjellskrenten og det var rett ned... Men tenkte at han har kjørt den veie så mange ganger før. Men vi kom oss helskinnet frem og ble møtt av en ung jente og gutt som fulgte oss til leiligheten vår.

video:img3922

Her har jeg prøvd å filme lynet, du ser det litt.

Jeg kommer til å legge ut et innlegg senere i kveld om hvordan den første dagen vår har vært her i Baska Voda. Så dere får følge med videre!

Hege Kristin

Skrevet: 24.07.2016  //  Kl.16:27
dumt at flyet var forsinket :/

håper du koser deg selv om!

la forresten merke til at vi har bursdag på samme dag, 27 juli :D

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 24.07.2016  //  Kl.23:57
Hege Kristin: Ja det går fint, jeg stor koser meg nå :) Stilig, gratulerer med dagen om noen dager! :)

idakverkild

Skrevet: 25.07.2016  //  Kl.00:55
Åh, Kroatia! Heeeldige du :-D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits