• Skrevet: 27.07.2016  //  Kl: 17:23  //  Kategori: Kroatia 2016  //  Kommentarer: 0

I går var vi på båttur og reiste til øyene Hvar og Bol. Jeg har hørt så mye fint om Hvar, så det var et must og få med seg. Hvar er en veldig fin øy med trange gater og gamle bygninger. Tror det er flest folk med en del penger som reiser dit og "bor" der, mens andre vanlige folk tar seg heller en dagstur dit. Veldig glad vi fikk med oss Bol også. Den er kjent for å ha stranden som har en spiss. Så nå kan jeg si at jeg har vært der på spissen! Begge stedene har veldig mye kunst og vise frem. Både gamle ting og mye moderne. 

Båtturen gikk kjempe fint og var veldig koselig. Men jeg ble litt søvnig når vi skulle tilbake, båten vugget på bølgene. Så jeg må innrømme at jeg sovnet av ett par ganger på slutten. Så å dra på en sånn type båttur når man er i Kroatia det er noe jeg virkelig anbefaler! 

Jeg har tatt en hel masse bilder. Jeg tok over 200. Så valgte de fineste av de til å vise dere. Så da blir det mye å laste opp. Kanskje dette innlegget er for de spesielt interesserte. Men det er veldig vakkert her, så dere bør prøve å se på noen av bildene.
Hvar: 

Inne i Kirken

Vannet her er krystallklart

Kjærlighets vegg, flere kjærestepar som hadde skrevet navnene sine
Også besøkte vi øya Bol:


De er veldig kjente for denne "spissen" på stranda

Leke bane for barn. Skulle ønske jeg var unge igjen når jeg så denne. 

Tuppen på stranda


De har ikke sand strender her, men på Bol var stene veldig glatte og runde. Så det var ikke ubehagelig å gå på. Men på Baska Voda er de litt større og mer kantete. Så man må gå med badesko eller sandaler.

Kjøpte en kjempe god slush med kirsebær 


En vingårdOgså var vi tilbake i Baska Voda, som dere kan se på bildet over. Ved siden av denne landsbyen så er det flere landsbyer som ligger rett ved siden av.

 

Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits