• Skrevet: 30.07.2016  //  Kl: 08:00  //  Kategori: Kroatia 2016  //  Kommentarer: 1

Jeg beklager for at jeg ikke har hatt nett før i dag. Det er noe som har plaget meg litt i alle fall. Så derfor ligger jeg litt på etterskudd i å fortelle om dagene våres i Kroatia. Den 27. Juli hadde jeg bursdag. Helt greit og fylle 20 år i dette vakre landet! 

Om morgenen så fikk vi besøk av to ekorn som lekte i ett tre utenfor leiligheten. Så jeg prøvde å ta noen bilder av dem. Men de er sykt kjappe! Så dere kan se bildene litt lengre ned. Ellers så slappet vi av, men vi fikk også prøvd en racerbåt som kjører syyykt fort! Den het "Bullet Jet" og tok flere 360 svinger på havet. Det var sykt gøy. Og det kan jeg virkelig anbefale! Skal ikke si så mye mer, bildene taler for seg selv. Enjoy!

Her er den båten jeg snakket om, bør prøves!
Solnedgangen her er helt amazing! Det er virkelig min favoritt tid på døgnet her. Palmene kommer så godt frem også

Vi tok litt antrekk bilder, vil du se mer av antrekket kan du bla litt lengre ned på bloggen :)Jeg har prøvd meg på en del retter jeg ikke helt viste hva var. Ville gjerne smake mest mulig av det de spiser her. På bildet ser dere Calamari, som er bleksprut. Jeg har faktisk spist Calamari før, men den har vært i friterte ringer, her spiser de blekspruten hel. Jeg spiste ikke bena siden jeg syntes det var litt rart. Men ellers kjempe godt, anbefaler!

Ellers så spiste pappsen T-bone steak.

SiljesWorld

Skrevet: 30.07.2016  //  Kl.16:07
Ikkje stress med bloggen om du ikkje har verdens beste internett der nede.. Det er heldigvis ikkje din feil <3

Gratulerer med 20års dagen på etterskudd <3 <3 Håper du hadde en kjempe fin feiring i Kroatia <3

Ha en riktig fin ferie forsatt <3
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits