• Skrevet: 10.06.2017  //  Kl: 16:51  //  Kategori: Kreta 2017  //  Kommentarer: 4

 

Hei folkens!

Da har vi vært på Kreta i tre dager snart, hvis man teller med den dagen vi dro. Jeg kan jo starte med å fortelle at været er som forventet, helt fantastisk! I dag er det 30 grader. Det tror jeg er helt nydelig for de fleste, fordi det er ikke sånn sykt varmt på kvelden at du må ha på aircondition. Og å bade i havet er litt kjølig i starten, men du venner deg veldig fort til det. For min del, har jeg ikke noe problemer med varmen (om det skulle bli varmere). Men jeg kan virkelig anbefale de som ikke takler varmen så godt, og reise til Hellas på denne tiden av sommeren. Det jeg tenkte å vise dere i dette innlegget er litt bilder av Hotellet vi bor på og fortelle litt om det.

Det er ett veldig hyggelig og sjarmerende hotell, med en bar og med ett lite basseng man kan duppe i. Hotellet er familiedrevet, og sjefen i huset er en eldre dame, som er veldig koselig og behjelpelig. Og så langt har vi fått veldig godt inntrykk av kulturen og menneskene her på Kreta. De aller fleste er super hyggelige og du føler deg så godt tatt i mot. Man kan egentlig beskrive hotellet som ett søtt lite nabolag. 

 


 

Torunn

Skrevet: 11.06.2017  //  Kl.00:16
De trærne er skikkelig kule! Savner dem. Hils ;)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 12.06.2017  //  Kl.11:33
Torunn: Ja, helt enig! Synes de var så stilige :)

Anneli Høiland

Skrevet: 11.06.2017  //  Kl.09:29
Nydelig :D

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 12.06.2017  //  Kl.11:54
Anneli Høiland: Ja, det er kjempe fint!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits