• Skrevet: 10.06.2017  //  Kl: 18:15  //  Kategori: Kreta 2017  //  Kommentarer: 6

Her kommer masse bilder fra gårsdagen, så vær klar over en god del bilder!

I går var vi meste av dagen på stranda, solte oss og slappet av. Vi har gått rundt og gjort oss kjent med Agia Marina. Agia Marina er en veldig nydelig og sjarmerende lite sted. Det er veldig fint for barnefamilier og reise hit, så det er det en del av og eldre folk, men du kan også se en god del unge folk. Det virker som om det er flest skandinaviske turister som drar hit, men også turister fra f.eks Russland. 
To gode venner 

Vi har også laget en del mat hjemme :) Det i seg selv er ganske romantisk (trodde aldri jeg skulle si noe sånt haha).Denne lille frøkna kom ved siden av rommet vårt og begynte å rope etter mat. Hvis du er kattevant så du vet hvordan det høres ut. Jeg er veldig bestemt på når det kommer til kattestell generelt, om hva man skal gjøre og ikke. Så ikke missforstå meg og tro jeg er naiv og vill redde alle dyrene i verden (selv om det vil jeg jo også, men slik er ikke virkeligheten dessverre). Jeg er heller ikke hjerteløs så jeg vil hjelpe dem og være snill. 

Hun her da, som vi kan kalle for lillemor, er helt tam og eeelsker å kose. Lillemor er heller ikke underernært, hun er en slank liten katt naturlig. Så helt tydelig at noen mater henne. Jeg vet ikke om hun "bor" på hotellet og får mat av gjestene her. Men hun bokstavelig talt hoppet opp i fanget mitt, og la seg i en liten ball. Og jeg ble sittende og kose med henne i kanskje en time. Jeg savner sånn å ha katt og hun trengte den kjærligheten, så hvorfor ikke? Og jeg er veldig skeptisk til å gi fremmede katter mat (hvis de ikke lider noe nød), fordi de kan ha ett annet hjem eller jeg vet ikke hvordan reglene er her på hotellet. Men siden Lillemor har babyer i magen, så tenkte vi at det er ekstra viktig at hun får i seg den næringen hun skal ha. Vi hadde ikke noe vann eller kjøtt, så vi ga henne melk også gikk R ut for å kjøpe noe mat til henne. Og hun spiste som bare det! Så tydelig at hun var sulten og grep sjansen.
 

Anneli Høiland

Skrevet: 10.06.2017  //  Kl.21:50
Flotte bilder, og herlige bror og søs <3

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 12.06.2017  //  Kl.11:54
Anneli Høiland: Tusen takk siss <3 <3

Fredrikke Gustavsen

Skrevet: 10.06.2017  //  Kl.21:51
Åååå herlige bilder <3<3

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 12.06.2017  //  Kl.11:54
Fredrikke Gustavsen: Tusen takk!

Vilde

Skrevet: 11.06.2017  //  Kl.12:47
Åh ja det var virkelig nyydelig! Virker som dere kooser dere :D

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 12.06.2017  //  Kl.11:34
Vilde: Tusen takk! Det gjør vi :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits