• Skrevet: 12.06.2017  //  Kl: 13:47  //  Kategori: Kreta 2017  //  Kommentarer: 1

I går startet jeg dagen med å bade i bassenget og sole meg. Jeg og R svømte også lengder i bassenget, for å trene litt. Når man først har muligheten til å trene i basseng så hvorfor ikke. Middagen spiste vi ute på en restaurant ved stranda, og etter det gikk vi hele stranden hjem, ca ti - femten minutter gåtur.

På veien hjem fant vi ett fint sted med bra musikk. Jeg husker ikke hva det het der, og jeg vet heller ikke hva jeg skal kalle det. Men det var en sushibar og strandbar der de solgte mat, drinker, vannpipe og hadde en live DJ som var veldig flink! DJ'en var gresk, og det var nok alle de andre gjestene der også, bortsett fra oss. Hahah. Han spilte de beste og mest populære låtene som er nå, men også litt gresk musikk (siden det var bare greske gjester der). Veldig gøy å få oppleve hva de greske hører på av musikk og hvor de henger. Det var veldig digg å slappe av der og nyte god musikk!

Forresten så har jeg kjøpt/fått i bursdagsgave ett gopro kamera. Jeg driver fortsatt å lærer meg det, men dere skal ikke se bort i fra at det kanskje blir filmer her på bloggen i fremtiden! Her er bildene jeg tok med gopro kamera i går:


DCIM\100GOPRO\G0060182.JPG
DCIM\100GOPRO\G0070224.JPG
DCIM\100GOPRO\G0070234.JPG

For de spesielt interesserte så kan jeg fortelle at bildene er tatt med ett Gopro session 5 kamera.

Anneli Høiland

Skrevet: 12.06.2017  //  Kl.16:28
Herlig :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits