• Skrevet: 17.06.2017  //  Kl: 11:22  //  Kategori: Kreta 2017  //  Kommentarer: 3

Hei dere! 

I dette innlegget kommer det til å være bilder fra turen vår til Elafonissi, også kjent som den rosa stranda. Elafonissi ligger 1 time og 25 minutter unna Agia Marina, som vi bor på. Agia Marina er ikke så veldig langt unna Chania. Men det er kortere fra Agia Marina til Elafonissi, enn det er fra Chania til Elafonissi. Vi leide bil for noen dager siden, og det var egentlig helt supert! Veldig deilig å kunne gjøre det og reise dit man vil. Men Jeg har også sett at de har turistbusser som går til de forskjellige stedene som vi har vært på + mange flere. Så om du reiser hit og ikke vil leie bil, så kan du reise til de samme stedene som vi har vært på.

Jeg skal ikke skrive så mye mer, men jeg skriver litt under bildene. Så kan dere lese underveis. (PS! det var ett par bilder som ikke ble med, pga dårlig nett. Men jeg tror dere får nok å se på, så det gjør ingenting regner jeg med).
Vi tok ett lite stopp ved fjellveien, det kommer ikke så godt frem på bildene, men det var en helt vill utsikt!Måtte jo så klart posere litt ved leiebilen hahah. Vi var så fornøyde med denne bilen! Og jeg skulle gjerne hatt den selv.Da hadde vi ankommet den rosa stranda. Jeg ble litt forvirret først, fordi jeg så ikke noe rosa sand i det hele tatt. Og det kommer ikke godt frem på bildene heller. Stranden var utrolig lang, og når man gikk litt lengre så kunne man tydelig se at det var rosa sand. Og inni mellom over alt var det rosa sandkorn med det hvite. Men jeg vet ikke, kanskje det er noen årstider der sanden er tydeligere rosa.
Her ser dere at det er litt rosa i sanden.Vi undersøkte hele stranden og den var som sagt  utrolig lang. 

Vi gikk helt til fjelltoppen, og her kan dere se hvor langt vi gikk. Helt i enden er starten av stranden.

På toppen av fjellet var det en gammel kirke.

Og utsikten var ubeskrivelig!

Jeg regner med om du har vært i Hellas før så har  du helt sikkert sett at det er masse av disse små kirkene. Og de er fylt med bilder av Jesus og Maria, og av lys, honning og andre ting. På fjellet var det sneglehus over alt, og dette var fylt med det.

Det var litt vanskelig å ta bilde av, så jeg fikk ikke godt bilde av Jesus bildene og sneglehusene samtidig. Men du kan se det for deg.


Anneli Høiland

Skrevet: 17.06.2017  //  Kl.18:45
Nydelig :)

Anneli Høiland

Skrevet: 17.06.2017  //  Kl.18:52
Og ikke minst, kul rånebil... haha

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 18.06.2017  //  Kl.10:16
Anneli Høiland: ahahaa
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits