• Skrevet: 28.08.2014  //  Kl: 18:28  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 0

Jeg ville bare legge ut de siste bildene fra turen vår i Barcelona, slik at jeg føler jeg gir dere en ordentlig avslutning på tiden vår der. Jeg har ikke lagt ut hva jeg kjøpte i Barcelona, så tenkte å fikse ett innlegg til dere om det. Siden dere pleier å like innkjøp innlegg :)

Jeg angrer ikke på at vi dro på spontantur sammen. Så klart var det en utfordring, for jeg har aldri reist alene uten noen som fikser alt for meg. Jeg er sikker på at vi begge føler vi har lært mye av turen. Og vet hva vi bør og ikke bør gjøre neste gang vi reiser. For ja, vi har allerede begynt å snakke om neste tur. Ellers så må jeg bare si at jeg fortsatt synes det er litt tungt at ferien vår er over, og at vi er hjemme igjen i Norge. Jeg savner det! Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg har alltid følt meg mye bedre når jeg er i syden. Hahah. Selvfølgelig har de fleste det best på ferie, enn i en vanlig hverdag. Men jeg tror det er noe mer enn det, jeg passer nok bedre til ett varmere klima.

Dette er bilder vi tok samme dag som vi skulle reise hjem. Men vi hadde god tid på oss, så vi fikk chillet rundt og tatt litt bilder.

Her ser dere parken like ved der vi bodde, så vi var en del der.

 

#SYDEN #SPANIA #BARCELONA #STORBYFERIE #REISE #SOMMER #SOMMERFERIE #SOMMER2014 #SOMMER14   • Skrevet: 25.08.2014  //  Kl: 20:07  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 1

Som sagt i antrekk innlegget mitt, er det ett sted du må få med deg når du er i Barcelona. Så er det Park Guell, som er tegnet av arkitekten og kunstneren Antoni Gaudi. Det er helt spesielt å se det i levende livet. Bygningene er helt spesielle og ser ut som de er fra ett eventyr. Jeg synes de ser ut som de er havet, at havfruen Ariel kunne bodd i de. Jeg har vært i parken før, når jeg var i Spania med pappa. Men jeg måtte dele det med Ramin. Så anbefaler veldig om du er i Barcelona og dra til park Guell.

Det ble en del bilder den dagen, så forbered dere på at det kan ta litt tid å laste opp bildene. Enjoy!

Gaten opp til parken er bare rett opp! Her ser dere hvordan den ser ut når man snur seg og ser ned.

På toppen av Parken, kan du gå på denne og se ut over utsikten. Å ser dere han tacky fyren i leopard skjorte og gitar? Han ville ta med seg meg hjem sang han... Hva jeg svarte? Nei, jeg takket nei til tilbudet. 

En utrolig nydelig utsikt!

Noen fler som ser det trøtte sminkeløset trynet mitt bak de store pilotbrillene, hahah.


Det var så klart en del som prøvde å selge smykker og synge til turistene, og det var flere som satt i løseluften! Jeg vet det ikke er noe nytt, men skjønner ikke hvordan de får det til? Det er seriøst ingenting under dem.  Jeg tenkte at de kanskje har noe å sitte på og at det er i det ene buksebenet, eller noe. For alle har lange og løse bukser på seg, hva tror du?Å ja, som dere ser, det blåste utrolig mye der! Akkurat når vi skulle ta bilde å greier, hahah.

'

#SYDEN #SPANIA #BARCELONA #PARKGÜELL #GÜELL #FERIE #SOMMERFERIE #SOMMER #SOMMER14 #SOMMER2014 #REISE

  • Skrevet: 25.08.2014  //  Kl: 19:19  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 2

Tenkte det ble for dumt og kaste bort ett innlegg om antrekk, så her får dere se noe av det jeg hadde på meg i Barcelona. Bildene er tatt i en kjempe stor "park" som heter Güell, den er tegnet av kunstneren Antoni Gaudi, hans kunst er noe Barcelona er mest kjent for. Derfor ett must å besøke om man er i Barcelona, det anbefaler jeg på det sterkeste! 

Jeg tok ikke flere antrekk bilder, fordi jeg ikke syntes jeg hadde på meg noe fancy... Hahah. Siden det var en hoppe på tur så hadde jeg ikke planlagt noen antrekk, så ble å ha med seg minst mulig i kofferten. Men det forstår dere sikkert :) Satser på at det blir mange antrekk innlegg neste ferie tur :)
// Sandaler og fotlenke fra Tyrkia, shorts fra bikbok, topp fra Behrska, solbriller fra Spania (som er en av få solbriller som passer det lille ansiktet mitt.)


#BARCELONA #SPANIA #SYDENTUR #FERIETUR #FERIE #SYDEN #SOMMERFERIE #SOMMER #SOMMER2014 #SOMMER14 #OUTFIT #ANTREKK

  • Skrevet: 24.08.2014  //  Kl: 21:33  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 1

Etter en ukes pause tenker jeg det var på tide å legge ut resten av bildene fra Barcelona. Er flere innlegg jeg gjerne skulle skrevet å delt med dere, så derfor kommer det ett og ett innlegg fra Barcelona i løpet av denne uken. 

En av de første dagene var vi på Barcelona beach, jeg tror faktisk den het det. De har mange strender og alle sammen er fine! Så man kan bare velge å vrake for hvor man vil være. Den stranda vi var på nå var litt for mye folk for våres del, men ellers good. De serverte "drinker", tilbød massasje og hana tatoveringer. "Drinker" vil si veldig søte mojitos som egentlig bare smakte saft. Men det var uansett det slukket tørsten i varmen. Som dere sikkert ser på bildene, så var det overskyet og noen ganger sol. Så jeg ble ikke noe særlig brun etter turen vår i Spania, men jeg ble heller mindre hvit. Om man kan si det slik. Men det var uansett varmt i luften så det var deilig å kunne slappe av på stranden.

Jeg tok ikke så mange bilder av oss, men tok mye bilder av hvordan det så ut rundt der. Det ble også tid til hana tatovering på stranda. Ramin tok denne på armen, jeg tok ikke noen tatovering. For de av dere som ikke vet det,  så er hana tattovering en midlertidig tatovering som vil forsvinne gradvis vekk etter noen uker. 
#FERIE #SOMMER2014 #SOMMER14 #SOMMERFERIE #BARCELONA #SPANIA 

  • Skrevet: 16.08.2014  //  Kl: 21:05  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 0

Jeg kan nesten ikke forstå det, at tiden har gått sååå utrolig fort! Dette er vår siste dag eller kan kalle det kveld, her i Barcelona. Siden vi reiser i morgen kveld, har vi heldigvis en dag til. Det er så mye mer jeg gjerne skulle gjort, men men man rekker ikke å oppleve alt når man kun er borte en uke. Så får bare godta det. Som dere sikkert skjønner er jeg nesten lei meg for å reise hjem igjen, hahaha. Neida. Jeg elsker å reise, så synes det alltid er litt kjipt å reise hjem igjen. 

Dette er jo også siste uken av sommeren for de fleste. Som mange av dere så begynner jeg å jobbe igjen til uken. Jeg synes også denne sommeren har gått så syykt fort, aldri opplevd det før. Merker det til og med i Barcelona, at høsten kommer. De siste tre dagene har det ikke vært strålende vær hele tiden, vi har hatt noen skyer og litt regn. Dessuten er luften mye kaldere enn det var i starten av uken. 

Nå skal jeg nyte kvelden og morgen dagen, også har jeg mange bilder til dere som jeg har tatt mens vi har vært her. Så det er noe å se frem til! Skal også fortelle dere mere om turen.

 

#BARCELONA #SPANIA #STORBYFERIE #FERIE #SOMMERFERIE #REISE #SOMMER #SOMMER14 #SOMMER2014

  • Skrevet: 13.08.2014  //  Kl: 09:37  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 2

Gårsdagen gikk også med til å bare ta det rolig, litt senere på dagen gikk vi i byen for å kjøpe noen gaver og shoppe. Også spiste vi sen middag, møtte noen normenn og dansker. Deretter gikk vi til parken og bare slappet av, og tok noen bilder.

Jeg har faktisk vært veldig flink å ikke kjøpt så mye til meg selv enda, hahah. Er stolt over det... Vet ikke om jeg kommer til å shoppe så mye mer heller. Dere får uansett sett det senere, siden jeg kommer til å legge ut innkjøp når jeg er hjemme igjen. 

Bildene er av parken som ligger like ved hotellet vårt. Så vi har pleier å gå hit og bare slappe av :) 

La Rambla gaten.

Det jeg la merke til første gangen jeg var i Barcelona, var at det er så mange kjærstepar som går rundt og holder hverandre i hendene. Å, ja, nå virker jeg sikkert som den fløtepusen, men det er utrolig søtt å se på. Så det er en by du både kan reise til sammen med masse venner, eller kjæresten, shoppe og sightseeing i byen, eller sole deg på stranda. Å det er derfor jeg liker Barcelona så godt. 

#BARCELONA #SPANIA #SOMMERFERIE #SOMMER #SOMMER14 #SOMMERFERIE14 #SYDEN

  • Skrevet: 12.08.2014  //  Kl: 00:19  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 2

Hola! I går kveld kom vi frem til hotellet, og på kvelden var vi ute og sjekket ut byen. Samtidig som vi var en tur på byen på lovlig vis, siden jeg nå endelig er 18, er det herlig å kunne fortelle det :) Derfor var vi veldig sliten i dag, både av reisen og byturen, så vi har sovet lenge. Bare vært på hotellet og rundt hotellet og bare slappet av hele dagen. 

Hotellet vårt ligger foresten midt i byen ved den store handle gaten "La Rambla" og ved siden av har vi ST. Anna kirken. Hotellet er veldig lite og kalles for ett hostel, men rommet vårt og badet ser fint ut og er passe stort for oss, så det går bra. Her har dere bilder fra gårsdagen.

Litt flybilder måtte til! :) Jeg driver også å filmer litt mens vi er her, men vet ikke om jeg kommer til å legge det ut.

Fine du ?

#BARCELONA #SPANIA #SYDEN #FERIE #SOMMERFERIE #SOMMER14 #SOMMER2014

  • Skrevet: 10.08.2014  //  Kl: 10:20  //  Kategori: Barcelona 2014  //  Kommentarer: 3
Akkurat nå sitter vi i bilen på vei til Gardermoen flyplass, og ca ved 18:00 tiden i kveld er vi fremme i Barcelona. Vi fikk bestilt billettene i går, men jeg har tenkt på denne turen så og si hele sommeren. Så reise målet i seg selv er spontant, men ferieturen er etterlengtet. Egentlig skulle en venninne av meg og typen hennes være med, men de kunne dessverre ikke. Derfor blir det jeg og kjæresten på tur, men jeg er helt sikker på at vi klarer oss kjempe fint :) Dette var bare ett kjapt på veien innlegg, satser på å blogge mer i kveld!

#reise #barcelona #ferie #sommerferie #sommer14 #sommer2014


Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits