• Skrevet: 21.03.2013  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 10

Lenge siden jeg har kommet med et beauty tips nå, hadde helt glemt av at jeg hadde denne kategorien. Fant det igjen etter å ha lett litt i arkivet, da kom jeg på et skikkelig godt tips! Nå som det er vår, men også i vinterperioden får de fleste tørre og "flakete" lepper. Lepper er som all annen hud og som huden din trenger den også en liten skrubb, for å få bort de døde hudcellene og få fram ny hud. Det er kjempe enkelt og alle kan gjøre det.

Det du trenger er:

Tannbørste

Vaselin

 Hvordan du gjør det: Smør leppene inn i vaselin, finn en tannbørste du ikke bruker. Børst leppene med tannbørsten, ta alle kriker og kroker for å få bort all den "gamle" huden. Husk å vær varsom og ikke skrubb leppene for hardt. Det kan gjøre ganske vondt i ettertid. Men er du varsom vil det fungere perfekt! Enkelt og greit tips som jeg bruker hele tiden. I alle fall før jeg skal bruke leppestift, så ikke leppestiften klumper seg.

 

  • Skrevet: 27.11.2012  //  Kl: 20:26  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 6

Må bare starte innlegget med å si at jeg er ingen hud ekspert, men siden jeg har slitet med urenhud en god stund. Så tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg er fornøyd med og hva jeg bruker. Når det kommer til hud så er vi som i det meste, veldig forskjellige. Så det er veldig individuelt om hva som passer best for den enkelte. Man må bare prøve å feile litt. // Ansikts vask fra bodyshop, skrubb og ansiktsmaske i ett fra clean start. Clean start serien fås kjøpt på apoteket.

Noe av det viktigste og beste du kan gjøre for huden din er en god skrubb! Da hjelper du til å fjerne dødehudceller, ja. De fleste vet sikkert om det, så går ikke noe dypere inn på det. Ansiktsmasken hjelper til å rensehuden og skrubben gjør den silke myk! Jeg bruker skrubben/ansiksmasken fra clean start minst to ganger i uken, du trenger selvfølgelig ikke å gjøre det hver dag. Å bruke den to ganger i uken er kjempe fint. 

En god ansiktsvask burde alle ha, og bruk den morgen og kveld. Jeg syntes det var vanskelig å finne en som faktisk fungerte, siden jeg har ganske "følsom" hud. Enten så var de for sterke og ga meg utslett, og det var vondt og begynte å klø. Mens de som skulle være milde for huden, var for milde og renset ikke ansiktet godt nok. Men fikk med en prøve fra bodyshop, jeg var så fornøyd med den at jeg kjøpte den, og har brukt den siden. Du trenger ikke å bruke så mye, også holder den en stund.

Det siste jeg bruker, som jeg skal skrive mere om i et annet innlegg. Er en kvisekrem som faktisk fungerer supert! Men det er for de som er plaget med masse kviser. Mens dette innlegget er for alle og en hver, så syntes ikke det passet helt inn. 

Håper dere fikk noen tips, og at det var til hjelp for noen! :-)


  • Skrevet: 16.11.2012  //  Kl: 20:06  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 12

Siden jeg har ligget syk i dag har jeg sørfet litt på youtube, og sett på en del videoer. Ble veldig inspirert av en rekke hår tutorials, der de lager masse forksjellige frisyrer bare ved hjelp av fletting. Her er noen av mine favoritter:

Denne er av de enkleste tror jeg, fin, enkel og hverdaslig. 

Denne ser mere avangsert ut en den er. Men utrolig søt!

Har lenge lurt på hvordan de får til en slik updo.  Kan være litt vanskelig å se hva hun gjør, men du skjønner greia.

Heelt til slutt den mest avansgerte av alle sammen, men også den fineste etter min mening!

Verdt å ta en titt, om dere ikke ser på alle sammen! Veldig fin måte å fikse håret, om man vill prøve noe nytt, men ikke vill klippe det. Jeg fikk i alle fall veldig lyst til å prøve alle sammen, hehe!

  • Skrevet: 15.10.2012  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 12

Dette er mitt første innlegg der jeg legger ut om sminke, hår og hud tips. Forkortelsen BT, står for Beauty tips. Siden jeg er lat, har jeg funnet en helt tilfeldig video på youtub. NEIDA. Kom over disse videoene, etter å ha søkt litt. Er litt lei håret mitt å ville prøve noe nytt, uten å klippe det. Tror det er flere som har det slik, så derfor deler jeg det her på bloggen! 

 

Kommer nok til å prøvde denne! Elsker fletter, og det er ganske praktisk og en rufsete flette ser fint ut.

Den andre er mere en femti-seksti talls frisyre, men stilig for det! Også elsker jeg vintage / retro stilen. Tror jeg levde på den tiden, om vi lever flere liv. Hahah. Hvem vet?

Noe du kunne tenkt deg å prøve?Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits