• Skrevet: 02.06.2015  //  Kl: 22:37  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 3

I helgen var det norgesmesterskap i freestyle og slow, derfor tenkte jeg å dele litt av konkurranse helgen med dere. NM var fra lørdag til søndag, freestyle var på lørdag og slow på søndag. Jeg deltok kun i freestyle denne konkurransen, noe som var ganske smart siden jeg fortsatt var syk.

Jeg har vært syk en god stund, og dermed gikk ikke konkurransen helt min vei, og jeg kom ikke videre til finalen. MEN jeg hadde det kjempe gøy, og det var en bra konkurranse som var en glede og være med på! Mange fra klubben min gjorde det veldig bra på konkurransen og fikk finaleplasser.

Her har dere noen bilder fra konkurransen:

Innmarsj, som kjøres på hver konkurranse. Alle klubbene danser sammen rundt gulvet før vi starter konkurransen. Vi er de i lilla gensere, og Dansehuset Lillehammer heter klubben vår.

Her har dere noen av konkurranse danserne fra klubben, bildet er fra dag 1 da det konkurrerte i freestyle.

Dag 2 slow.

Her ser dere to av trenerne våres, og de jentene som danset team match. Team match er en egen konkurranse på konkurransen der danseklubbene konkurrerer mot hverandre. Hver klubb stiller med en danser i hvert nivå. 

Kreds til Johanne som tok bildet.Måtte jo så klart avslutte med noen egobilder! 

Litt trist at det var siste konkurransen dette halv året, og neste er ikke før i høst. Så da er det bare å forberede seg til neste sesong begynner igjen!

 

#dans #idrett #freestyle #nm #freestylediscpjazz #slow #konkurranse #norgesmesterskap

 


 • Skrevet: 06.08.2014  //  Kl: 19:54  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

Husker noen av dere at jeg og noen flere dansere var med i en musiikkvideo? Det var vell i vinter en gang, fordi jeg husker det var såå kaldt når vi spilte det inn. Gruppen som har laget sangen heter Mmm og sangen heter Oh, drop me. Ikke typisk musikk som vi pleier å danse til eller slik vi pleier å danse, men det var veldig gøy å være med på. Å utrolig gøy å se på videoen nå som den er ute, og jeg kan vise den til dere! 

Klippene i videoen er veldig raske, så jeg fant ikke meg selv de første gangene jeg så den. Måtte få hjelp av en venninne til å finne meg igjen, å hun så bedre hvor i videoen jeg var enn jeg gjorde selv. hahaha. Uansett, så jeg skal hjelpe dere litt. Jeg dukker opp flere ganger i videoen, men for å nevne noen ganger, så er jeg i midten til høyere fra 1:44. Også er jeg den som kaster på hestehalen 3:04 og fra 3:09. Så det er bare noen korte øyeblikk, men morsomt for det :)

 

#MUSIKK #MUSIKKVIDEO #DANS 

 • Skrevet: 07.07.2014  //  Kl: 23:41  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 5

Tenkte jeg kunne fortelle litt om konkurransen, hvordan det gikk, hvordan det var og ja. Konkurransen gikk over to dager, den første dagen stilte jeg i slow, og den andre dagen stilte jeg i freestyle. Det var også andre typer danse stiler og grener (om man kan kalle det det). Det er veldig annerledes fra konkurransene vi har her i Norge, kan nesten si at det er helt annerledes. F.eks lokalet, i Norge danser vi som regel i en gymsal eller en stor idrettshall, her danset vi i lokalet som het Winter Garden, ett stort lokale bygd for dans og musikaler. Helt nydelig. Det er også mange flere gutter som danser freestyle, de har til og med en egen gutteklasse der bare gutter konkurrerer mot hverandre. 

Nivået der var høyt. Og det var det jeg hadde gruet meg mest til. Ikke det at jeg var redd for å ikke komme videre, men jeg håpet ingen kunne se at jeg skilte meg ut fra de andre (i en dårlig sammenheng hahah). Men det gjorde jeg jo ikke heller. Slow gikk fint selv om jeg ikke gikk videre, jeg gruet meg før jeg gikk ut på gulvet (noe jeg sjeldent gjør ellers på konkurranser), men da jeg stilte meg opp foran dommeren og begynte å danse så var det så utrolig gøy. Det er virkelig litt av en opplevelse å danse foran så mange mennesker i en storsal. Det var jo verdensmesterskap i freestyle, så til og med dansere fra Sør Afrika deltok.

I freestyle tror jeg at jeg kom en runde videre, men jeg er ikke sikker. For da min klasse skulle bli ropt opp stoppet de musikken og leste opp nummeret som lignet på mitt. Men de har en slik Irsk-engelsk dialekt der, så jeg skjønte ikke hva de sa. Og ente opp med å ikke gå ut på gulvet. Noe som var dumt og i etter tid angret jeg litt på det men men. Dere skjønner, alle danserne får tilfeldige nummer i tilfeldig rekkefølge, i Norge er det systematisk rekkefølge. Så siden de ropte opp ett nummer som hørtes ut som mitt, så var det sannsynlig at det var det for det er ikke så mange som har likt nummer i en klasse. Det samme skjedde med venninnen min da hun skulle ut på gulvet, hun visste ikke om det var sitt nummer eller hvilket gulv hun skulle på (Det var to dansegulv der dansere danset samtidig). Det var selvfølgelig salgsboder med danse drakter og danse stæsj som man kunne kjøpe. Mange flere enn i en norsk konkurranse. Det var også sååå utrolig gøy å se på de aller flinkeste danserne fra de høyeste klassene, gutteklassen og de aller minste (som nesten bokstaveligtalt danser i bleierumpa) er kanskje noe av det jeg vil huske best. Det var ikke lov å filme eller å ta bilder av de som danset, derfor kommer jeg ikke til å legge ut det. Men bilder av oss norske danserne fra danseklubben min deler jeg med dere! Enjoy!

 


Fra øverst til venstre Amanda, Marie, Eli, meg, Solveig og Mari. Solveig og Marie vant forresten fjerdeplass i dobbel, gratulerer så mye til dem!

#DANS #DANSING #DANSEKONKURRANSE #KONKURRANSE #VM #BLACKPOOL #WINTERGARDEN #FREESTYLE #SLOW #FREESTYLEDISCOJAZZ #REISE

 • Skrevet: 28.05.2014  //  Kl: 14:57  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

Her kommer noen av bildene vi tok på Norges Mesterskapet. Jeg har flere bilder, så tenkte å kanskje legge dem ut senere. De andre bildene er mer fra dansegulvet og hvordan  det så ut inne i hallen, mens her får dere se bedre bilder av draktene våres. Det var jo så nydelig bakgrunn rett uten for hallen, så det måtte vi utnytte med en liten fotoshoot. Hahah. 

Dansekonkurransen foregikk i Lillestrøm, i en litt mindre hall en det jeg vanligvis pleier å danse i. Men det gjorde ikke så mye, for gulvet vi danser på er alltid lite. Den første dagen vi var der, var det utrolig fint vær. Nesten litt for fint... For selv om dørene inn til hallen var åpen, så "koket" alle sammen. Da kan du tenke deg hvordan det er å danse. Selv om drakten min ikke dekker så mye, så føltes det ut som om jeg skulle svette bort. MEN det var utrolig gøy å være der, og stemningen på Team match var bare helt magisk!! Team match er når en danser fra hver klubb danser mot hverandre i sitt nivå. Dere aner ikke hvor flinke de var, det var utrolig inspirerende å se på! 

For meg gikk det ikke bra denne konkurransen, siden jeg gikk rett ut og ikke kom meg videre. Men jeg fikk ihvertfall danset slow og freestyle, og det er evigheter siden sist jeg konkurrerte i slow. Som sagt så sov jeg på hotell med de fleste av jentene, så vi hadde det veldig koselig sammen. 

Fra venstre: Johanne, Eli, Marie, meg og Emma. 
#DANS #IDRETT #NM #NMIDANS #FREESTYLE #FREESTYLEDISCOJAZZ 


 • Skrevet: 24.05.2014  //  Kl: 08:14  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 5

Hallo folkens! I dag reiser jeg for å konkurere i Norges Mesterskapet i Freestyle Disco Jazz og Slow. Konkurransen er utover to dager, derfor kommer jeg til å bli der hele helgen. Siden konkurransen er ett stykke unna hvor jeg bor, skal jeg sove på hotell med flere fra danse klubben min. Så det er derfor ganske mange av oss som leier inn på hotell, siden det er mest praktisk. Jeg gleder meg utrolig mye, for så klart er NM en stor konkurranse og det er alltid den konkurransen det er best stemning på i løpet av året. Føler jeg da.

Jeg kommer derfor ikke til å blogge noe mer i dag og mest sannsynlig ikke på søndag, siden vi kommer hjem sent på kvelden. Og da regner jeg med at all energien min er ute av kroppen, hahah. Men da vet dere det :)

Selv om jeg skal danse selv, så er speilrefleksen med! Så skal nok få tatt noen bilder til dere! :D

 
Kofferten er pakket nesten ferdig og nesten klar....


Her er noe av sminken jeg skal bruke på konkurransen. I freestyle og slow er det vanlig med veldig dramatisk sminke, som dere sikkert ser.

Slenger med ett bilde av Eli og meg fra forrige konkurranse :) Skal dele hotellrom med henne, så det blir koselig!

 

#DANS #SPORT #FREESTYLE #KONKURRANSE #NM #NMIDANS

 • Skrevet: 11.05.2014  //  Kl: 19:27  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 8

I dag har dagen godt med til danse avslutningen, og det har vært en herlig avslutning på helgen. Jeg danset ikke selv denne gangen, men snart er det Norges Mesterskap i freestyle og slow, og da skal jeg være med. Gleder meg veldig til det! Det var ikke bare freestyle og slow, men hiphop, barnedans og show. Det var også overraskelser, flere av foreldrene i klubben hadde laget ett show. Noe som var utrolig morsomt siden vi er en liten, men sammenspleiset klubb. Ingen av oss danserne eller barna til foreldrene visste om dette, så det var veldig morsomt! Alle danserne var flinke og viste det de hadde lært, så det var gøy å se på.

Når det gjelder dansing så kan jeg røpe noe mer. Og det er at til sommeren skal jeg med flere dansere fra klubben, reise til England for å se og danse i en konkurranse. Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, og gleder meg ufattelig mye til!! :) Jeg kommer helt klart til å fortelle mer om dette når jeg vet mer. Jeg kommer også til å blogge om hvordan det var. Her har dere bildene jeg tok på danse avslutningen:

På bildene ser dere dansere fra danseklubben min.

 

#DANS #DANSING #FREESTYLE #SLOW #FREESTYLEDISCOJAZZ #BILDER #PHOTOS #SVARTHVITT

 • Skrevet: 11.03.2014  //  Kl: 21:46  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 10

Her kommer noen bilder fra konkurransen, Eli, Johanne og jeg hadde det gøy med kameraet, så det ble en del bilder. Nevnte at jeg var på konkurranse på lørdag, det var både disco, freestyle og slow på konkurransen, jeg kom på plassen før finalen. Noe jeg kom på sist konkurranse også, så det var kjipt. Så nå er jeg veldig klar for finaleplass neste gang. Jeg deltok kun i freestyle, siden konkurransen var i to dager. Det er litt synd, men siden det er langt å reise, så ble det desverre slik. Satser på at det blir slow neste konkurranse. Her er bildene fra konkurransen:

Eli ♥
Noe var tydeligvis veldig morsomt..

Johanne ♥

#DANS #KONKURRANSE #DANSEKONKURRANSE #FREESTYLE #TRENING  • Skrevet: 07.03.2014  //  Kl: 23:04  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

Da begynner jeg å bli klar til morgen dagen, mye som skal skje og mye som skal forberedes. Men nå begynner alt å bli klart, og jeg tror jeg snart er ferdig. I morgen må jeg våkne rundt halv syv, for så å komme oss til konkurranse lokalet. Amanda skal sitte på med oss, siden hun også skal konkurrere. Må si jeg gleder meg som en liten unge! Siden jeg fikset på dansen i går så må jeg innrømme at jeg har litt nærver. Men det ordner seg nok. 

Etter konkurransen skal jeg rett bort på noe annet. Så derfor rekker jeg ikke å oppdatere, men jeg har laget ett innlegg som skal bli puplisert da. Så ja, jeg har mange planer for denne helgen. Så det er mye som skjer :-)#DANS #DANSEKONKURRANSE #KONKURRANSE #FREESTYLE

 • Skrevet: 24.11.2013  //  Kl: 21:43  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 6

I går var jeg på dansekonkurranse som jeg skrev litt om i går. Både Eline, kusinen min, kjæresten hennes, pappa var med å så på, så det var veldig koselig at de ville være med! Det var årets siste konkurranse, og den kalles for DOTY (som betyr dancer of the year). Så den danseren som vinner i den øversteklassen blir kårets til årets danser. For meg gikk det ikke så bra denne konkurransen siden jeg ikke kom videre til semifinalen. MEN jeg hadde ingen nerver, husket alt og er fornøyd med det jeg gjorde. Så lenge jeg følte det gikk bra med meg selv, så er jeg ikke helt deppa. Men ble skal ike klart litt irritert, siden jeg er ett konkurranse menneske, hahah. 

 

Her får dere se noen bilder fra i går.Johanne, meg og Eli. Perf mobil kvalitet!!

Så herlig smil du har Eline! :-D
Her er jeg på gulvet rett før vi skal starte å danse. Mannen i dress og damen i grønn kjole er dommere, om noen lurte på det.

#SPORT #KONKURRANSE #DANS #DANSEKONKURRANSE

 • Skrevet: 23.11.2013  //  Kl: 09:38  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 2

Da er jeg fikset og klar som dere ser på bildene neden for. Turen går til lillestrøm, der det er en konkurranse som kalles for Dancer of the year, og som dere kanskej skjønte så er det årets siste konkurranse. Jeg gleder meg i alle fall! De store konkurransene er alltid ekstra gøy. Jeg skal kun delta i singel i freestyle disco jazz, denne gangen. Det er fordi konkurransen går ut over to dager, så da får jeg bare danset en type dans, men jaja. Gøy blir det i alle fall og med mye god stemning!

PS! det er ikke et teit sugemerke jeg har på halsen om noen lurte på det. Det er ett brannmerke fra krølltanga, siden jeg er så klønete!

#Dans #Sport #konkurranse #dansekonkurranse

 • Skrevet: 13.11.2013  //  Kl: 13:37  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 6

Denne uka her er rett og slett kjip. Nettopp fordi det skjer så syykt mye rart og uvanlig. Ikke det at det er negative ting som skjer. Nei, langt i fra! Men med prøver og øvelser til andre ting blir jeg helt fullbooket, og verste av alt... Jeg får ikke sett kjæresten min på en hel uke, og det er lenge skal jeg si deg når du er forelsket og vill helst se den personen hver dag. Egentlig så har jeg vell det så bra, at det er ikke noe annet å klage over. Vi har ett så godt land og bo i at vi glemmer å sette pris på hvor godt vi har det. 

Dagens plan er å komme seg til byen og være med på filminnspilling! Jeg og noen andre fra danseklubben skal være med i en musikk video, ikke en kjent gruppe. Men gøy like vell! Jeg kommer sikkert til å si noe mer om det etter hvert. Så blir veldig spennende og se hvordan det går :-)Måtte bare ta noen kjappe speilbilder av hvordan jeg ser ut i dag.

#FILMINNSPILLING #MUSIKKVIDEO #DANS

 • Skrevet: 09.06.2013  //  Kl: 20:40  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 2

I går var jeg på dansekonkurranse, og det merkes ordentlig godt på kroppen i dag. Ryggen min er heelt stiv, hahah. Eline var med på konkurransen og hjalp meg med håret og drakten. Hun tok også en del bilder, så her er de bildene som ble best:


Dere lurer kanskje på hvordan det gikk med meg på konkurransen? Vell, jeg fikk 6. plass i slow, og det er min første finaleplass i mesterklassen, så det er jeg kjempe fornøyd med! :-D Sommercupen er den siste konkurransen før sommeren, så det var en fin avslutning på sessongen. 

 

 • Skrevet: 14.04.2013  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 13


Her er bildene jeg sa jeg skulle legge ut fortest mulig. Siden jeg har rykket opp til et høyere nivå i freestyle, så måtte jeg ha ny drakt. Siden det er lov med stener og glitter i det nivået. Så i går da jeg konkurrerte i Lillestrøm, hentet jeg den nye drakten og brukte den for første gang. Den passet super godt og var god å danse i. Har ikke sett noen som har noe lignende før, så det er også et pluss. 

I konkurransen kom jeg til semifinalen, siden jeg følte jeg danset bra og jeg vet hva jeg må øve på så er jeg fornøyd med det. Så nå gjennstår det bare å øve, øve! :-) Blir aldri nok av det. Er kjempe fornøyd med drakten, elsker den! Alt i alt var gårsdagen super :-) 

Stikkord:
 • Skrevet: 13.04.2013  //  Kl: 08:36  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 8
En veldig kjapp oppdatering før jeg må dra. I dag er det nok en danse konkurranse, så straks setter vi veien til Lillestrøm. Jeg må innrømme jeg har litt nærver og ikke så mye forhåpninger, siden jeg ikke har fått øvd så mye i det siste. Men gleder meg veldig til å hente den nye drakten!! :-D Skal legge ut bilde så fort som mulig. 

Stikkord:
 • Skrevet: 14.03.2013  //  Kl: 20:39  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 6
Jeg prøvde ut de nye treningsklærene (Klikk her for å se innkjøpet) på danse studio i dag, har hatt vanlig trening og fått nytt på dansen min. Noe som var på tide siden jeg har kommet opp i en høyere klasse. Nå er anklene mine helt hovende, aner ikke hvorfor. Å helgen min blir ikke akuratt rolig for å si det slik, ahah. Jaja, får se hvordan det går :-) Alt i alt, så har det vært en kjempe flott dag! 

 • Skrevet: 10.03.2013  //  Kl: 18:55  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 10


Ble iPhone bilder siden jeg tok med meg kameraet, men glemte å ta bilder. Hahah, uff. I starten var jeg ganske spent, siden det var min første konkurranse i mester klassen, men sommerfuglene forsvant når jeg gikk ut på gulvet. Jeg kom til semifinalen og fikk plassering i singel og slow, men er ikke helt fornøyd med det. Følte jeg danset bra nok, men jeg skal bygge på dansen min til neste gang. Var også litt hektisk, men gøy siden jeg prøvde to drakter. Valget falt på en etter hvert, er sikkelig fonrøyd med at det ble den! Gleder meg til å vise den til dere :-D 

 • Skrevet: 08.03.2013  //  Kl: 21:59  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 15

Close up bilder av danse drakten min :-)

Noen av arm båndene mine og hodepynten.

O'hoy mine svarte ben!

Nå sitter jeg å vanter på at selvbruningen skal trekke seg inn i huden, har fått gjort klart det meste til danse konkurransen i morgen. Kommer nok til å bli ganske spent når det nærmer seg min tur til å danse, blir første gang jeg danser i mester klassen. Skal kanskje prøve en ny drakt, så masse å se frem til! Jeg gleder meg syyykt! 

 • Skrevet: 09.02.2013  //  Kl: 19:01  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 17

Siste gang jeg bruker denne drakten.

Gårsdagen gikk med til skrubbing, bruning, krølling av hår og finne frem alt utstyret til dansekonkurransen. Eline sov over hos meg i går, hun var også så søt å hjalp meg med å fikse håret. Jeg hadde håpet på en 6. plass, siden det gir to poeng og det var det jeg manglet for å komme opp til mester (som er det neste nivået). Istede fikk jeg 4.plass! Så det er jeg utrolig glad for! 

Jeg har vært i litt øvet i ca ett år nå, så det er deilig å komme opp til mester. Neste oppdrag nå er å skaffe en ny drakt. Siden man har lov til å ha glitter, stener og stas i mester. 

Stikkord:
 • Skrevet: 26.11.2012  //  Kl: 17:00  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 7

Da er en super helg over og hei til mandag! Som jeg fortalte tidligere, så skulle jeg konkurere i går. Dancer of the year heter konkurransen, og den er på to dager. Men denne gangen stilte jeg bare i freestyle, siden slow og freestyle er på forskjellige dager. Jeg fikk 3. plass, så er skikkelig fornøyd med den! Så kjempe fin avsluttning på danse sessongen 2012. 

Erika var med for å se på! 
Glad i deg høna!

// Bilder fra den fantastiske iPhonen :-)

 • Skrevet: 13.10.2012  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 7Er skikkelig sliten etter å ha hvert på danse konkurranse i hele dag. Men det var virkelig vært det, og har hatt en super dag. Ikke minst en super start sesongen, fikk tredje plass i freestyle og i slow! Nå er jeg hos Erika så skal være litt sosial og legge fra meg pcen. 

 • Skrevet: 10.06.2012  //  Kl: 19:07  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 13

Som sikkert flere av dere vet, var jeg på dansekonkurranse i går. Slow gikk ikke så veldig bra, så snakker ikke mere om det. Men fikk tredje plass i singel, lykke!! En stund siden det gikk så bra i singel, så er ganske fornøyd med det. Herlig måte å avslutte før sommerferien.

Etter konkurransen var jeg helt tygd og spytta ut, så lå bare rett ut på sofaen resten av kvelden. Hadde så sykt vondt i hodet etter på, men det er mye bedre i dag! Burde få sjekket hodet mitt, har hodepine så ofte... 


Erika og meg før konk.

Ser ut som en ugle, haha!

Tommel opp for siste konk for denne sesongen.

Så ble vi to ugler.

Nesten bare tullebilder, tatt med den fantastiske iPoden min. Nesten bedre en speilrefleksen!! Neida, bare tuller. Men orket ikke å ta med kamera, for jeg er lat. 

Si gratulerer?

Blir kjempe gald for gratulasjoner!


 • Skrevet: 08.06.2012  //  Kl: 20:40  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

"There are short-cuts to happiness, and dancing is one of them"

- Vicki Baum.

Har hatt en super dag, håper på at det blir like bra i morgen eller enda bedre! Siden det er siste konkurransen før sommerferien, så skal danse med max styrke! Men ganske mye forberedelser i kveld, bruning og krepping av hår. Så skal fortsette der jeg slapp, vi blogges! 


Dere har sett draktene mine før da, men her er de igjen! Skal bruke begge i morgen.

Siste bilde er fra mars.

Hva er dine planer for morgen dagen?

 • Skrevet: 06.05.2012  //  Kl: 20:43  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 12

Hei dere. WOPS! Ble vist ikke så mye tid til blogging i helgen, har vært opptatt begge dagene med dansekonkurranse. Har nemmelig vært NM, så det måtte jeg være med på. Jeg danset ikke i går, men gikk modell for ei som syr drakter. Var slik bl.a catwalk greie der, flere stand og kjempe fint og pyntet. Skulle egentlig konkurrere begge dagene, men hadde glemt å melde meg på... Så fikk heldigvis lov til å danse i dag, noe som var kjempe bra siden jeg fikk 7. plass. Så da ble det pokal med hjem, er kjempe fornøyd!


Vet bakgrunnen er nydeliiiig!Kjøpte også en thigts fra obsession, 300 kr. 

//privat

Si gratulere? Blir kjempe glad for gratulasjoner :)

Håper dere også har hatt en fin helg, det har i alle fall jeg!

Kristine

 • Skrevet: 15.04.2012  //  Kl: 21:33  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 3

Hei dere, da har jeg hatt en liten "bloggepause", skulle egentlig ikke ha det. Men siden jeg var sosial på fredag og det var konkurranse som tokk hele lørdagen, så ble det bare slik.Sikkert noen av dere som lurer på hvordan det gikk på dansekonkurransen: Gikk ikke så bra på konken, gikk rett ut i singel og kom til semi i slow, tror jeg fikk 6. plass, men er ikke sikker. Håper det går bedre neste gang :)  Ellers i dag har jeg bare sovet bort dagen med Eline, men det er kos da. 

Litt bilder fra gårsdagen:


Litt øvet drakten.

På gulvet før vi stratet. 

The girls! Fra venstere: Amanda, Mari, Johanne, Lise, Elin, Erika, meg, Marie.

Synes om bildene?

Har tenkt til å ha en spm runde snart, noen som ønsker det?

Kristine

 • Skrevet: 12.03.2012  //  Kl: 20:39  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 8

Hei dere. Lenge siden jeg har hatt en outfit nå, hva sier dere til dagens trening outfit? Haha. Det er ikke noe spessielt, bare det jeg brukte på trening i dag. Thigts og en av klipt t-skjorte, ble egentlig fornøyd med den. Har jeg nevnt at jeg elsker å klippe i klær? Haha, random fakta. Eller dere har kanskje skjønt det, skal så lite til for å bare endre et enkelt klesplagg. 

Ellers har jeg fått gjort ganske mye. Vært en snar tur på besøk hos Eline, skulle egentlig bare tigge mat. Neida, søta. Har trent og spist middag. Skal ta en dusj nå også begynne med litt lekser... Vet det er veldig interessant. 
//privat                                                             

Har hatt denne sangen på hjernen i hele dag! Syntes først at den var litt irrierende, men nå synes jeg den er søt. Hjelp! Slutten på musikkvideoen er litt bra da. 

 

Hva synes du om antrekket?

Kristine

 

 • Skrevet: 11.03.2012  //  Kl: 20:08  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 9

Hei dere. Som de fleste av dere sikkert vet driver jeg med dans på fritiden, og konkurerer i slow og freestyle. Om du vill vite mer om det så kan du google det. Fortalte i går at jeg fikk ny drakt til konkurransen, kjempe fornøyd med den! Liker den virkelig godt, så her får dere se danse drakten: 

Her er båndene til bena synelige.

Slik ser den ut bak fra.

Følger også med halspynt, men vet ikke om jeg kommer til å bruke den så mye. Vi får se.

Vuderer å bruke den som skjegg...

//privat                                                                             Close up

Dette er da en litt øvet drakt som jeg bruker i singel, har en slow drakt også. Dere kan se slowdrakten her.

Thinks?

Driver du med en idrett, eller kanskje danser på fritiden?

Kristine


 

 • Skrevet: 07.02.2012  //  Kl: 22:23  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 10

Hei dere. Beklager for sent innlegg, men har trent meste parten av dagen. Føltes ut som en time, for tiden gikk så sykt fort. Selv om jeg egentlig trente i tre timer. Også for du så mye overskudd av å trene, overskudd til å finne på nye ting, drive med venner, rekke alt det du skal gjøre. Du lærer deg å bruke tiden godt, og har alltid litt ekstra tid til andre ting.

Jeg merker det godt selv, jeg kan dra på trening når jeg egentlig ikke vill gjøre noen ting, men etter treningen blir jeg nesten hyper. Haha. Mens dager jeg er hjemme, gror jeg bare fast i sofaen og orker ingen ting. For meg også til å fokusere på andre ting, og kommer litt bort fra tankene mine. Noe som er utrolig godt inne i mellom!


//privat

Driver du med noe slags sport / hobby på fritiden?

Kristine

 • Skrevet: 02.11.2011  //  Kl: 17:14  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 6

Hei dere. Stikker snart på trening, her er en liten video av en utrolig flott dansing og koregrafi. Får frysninger når jeg ser på dem, hvordan de utrykker følelsene. Skulle gjerne danset slik! 

(Fra sesong 7 av so you think you can dance.)

Tycks?

Danser du på fritiden?

Krisitine

 Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits