• Skrevet: 12.11.2012  //  Kl: 20:59  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 3

Som dere kanskje la merke til har jeg laget meg byttet header igjen... Han som egentlig skulle lage header til meg har ikke fått gjort det, og jeg tror ikke han kommer til å gjøre det heller. DERFOR lagde jeg denne, tror det er den første headeren jeg har som bare er helt plain svart og hvit. Vi får se hvor lenge jeg holder ut med en så enkel header, men foreløpig liker jeg det.
Jeg vet at kvaliteten ikke er helt det beste, men bortsett fra det

Hva synes du om headeren? (kom gjerne med ris og ros)

 

  • Skrevet: 29.09.2012  //  Kl: 16:09  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 1Som dere ser har jeg byttet header, måtte bare ha noe midlertidig. Har en som skal lage header til meg, men vet ikke når den er klar... Håper den blir det snart, er så spent og MÅ ha en header. Har også endret bakrgunnen, noe som var ekstremt uvandt. Er ikke 110% sikker på om jeg vill ha det slik enda. Men prøver det en liten stund, så får vi se. Liker egentlig ikke mørke blogger, så om jeg ikke trives med det, så blir det en annen farge.

Hva synes dere om denne?

  • Skrevet: 03.09.2012  //  Kl: 19:42  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 3


Som dere ser, har jeg endelig klart å fått til kodene og skaffet meg et nytt design! Var på tide, tror jeg hadde det forgje i over ett år. Sykt lenge, alt for lenge. Blir ny header etter hvert også, må bare få laget den først.  Har også skrevet et innlegg med litt info om meg. Dere finner det i side menyen, eller ved å bla litt lengere ned på bloggen.

Hva synes du om designet - ris / ros ?

Stikkord:
  • Skrevet: 15.07.2012  //  Kl: 17:35  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 2

Satt oppe hele natten å fikset på blogg designet. Jeg er overhodet ikke god på blogg design og slikt, men når man først begynner er det veldig gøy. Har sagt før at jeg fikset på et annet deisgn, men ga det opp. Er alltid noe feil med kodene til gratisdesign, vanskelig å finne et som holder alle krav og ønsker. Men tror det blir dette, for det er ganske likt slik jeg ønsker å ha det. Her er en liten smakebit av det nye designet mitt, som snart blir på bloggen. Skal bare endre bakgrunnsfargen og små ting, så er det i orden. 

Hva synes du? Mye bedre enn det jeg har, right?

  • Skrevet: 04.06.2012  //  Kl: 22:18  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 9


// Creds til Eline. Tenkte det var vitkig for henne å få med.

Har slitt med å få lastet opp denne på bloggen i snart en time! Endelig fikk jeg det til, ble alt for stort bildeformat i stad. Har hatt den samme headeren i over ett år, så det var på tide med ny. Kommer til å ha denne til jeg får noe mer sommerlig. Men jeg er elendig på headere, så det kan ta litt mer tid. 

Hva synes du om den nye headeren?

 

  • Skrevet: 08.05.2012  //  Kl: 21:00  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 13

Tenkte å ha dette som midlertidig header, men vill høre hva dere synes først. Har også tenkt veldig på å bytte design, siden jeg har hatt det jeg har nå en goood stund! Med trykk på "o" haha. Tror jeg har fortalt før at jeg fikset et design. Fant et kjempe fint design, men var selvfølgelig noe tull med kodene! Typisk, synes det som oftest er det!

Skal jeg ha denne som ny header?

Noen som vet om et fint gratis design som ikke alle har? :)

Kristine

 


  • Skrevet: 19.03.2012  //  Kl: 23:04  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 6

Hei dere. Har hvert på traffikalt grunnkurs i nesten hele dag, utrolig at det varte så lenge. Haha, skal nemmelig lære meg å kjøre bil etterhvert. Eller det er planen da. Skal dit igjenn på onsdag! Så blir sykt mye disse to ukene frem til påskeferien, derfor er jeg ikke helt sikker på hvordan det blir med bloggingen. Men skal prøve å legge ut ett innlegg hver dag, kanskje mindre eller kanskje mer. Skal hvertfall prøve å få rekket alt!


Stygge bilder, ble ikke fornøyd. Men måtte bare kjappe meg med å at litt bilder. 

//privat

Tilbake til tittelen. Har tenkt veldig på å bytte designet på bloggen, Hva synes dere om det å bytte design?

                                                      Noen som er flinke med bloggdesign, eller hvet om sider med tips og triks?

Trenger seriøst hjelp med det!! Hadde blitt kjempe glad!

God natt folkens!

Kristine

 

 

  • Skrevet: 17.01.2012  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 6

Som kanskje noen av dere har fått med seg, så har jeg endret litt på designet. Før fungerte ikke menyknappene over headeren. Det har de aldri gjort, og jeg viste det ikke før en snill dansk jente sa i fra. Ellers hadde jeg sikkert trodd de fungerte, haha! Så dere må bare si i fra om det er noe som ikke stemmer! Noen ganger er jeg litt uoppmerskom, så blir kjempe glad om dere sier i fra om slikt! 


//privat

Så nå kan dere klikke dere inn via menyknappene og følge meg om dere vill, på twitter, bloglovin, tumblr og weheartit. Har også fikset opp så dere kan se noen av kategoriene, men har ikke tatt med alle enda. Noen som ikke blir brukt så ofte

Om du ikke gjør det allerede kan du følge meg på: bloglovin her, weheartit her, tumblr her og twitter her.

Jeg følger dere gjerne tilbake!

Kristine
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits