• Skrevet: 24.06.2013  //  Kl: 20:31  //  Kategori: DIY  //  Kommentarer: 12

Endelig ferie! Å herlig er det. De siste dagene har jeg vært med gode venner og kjærsten, bare nytet de første dagene av sommerferien. Ikke det at jeg ikke kommer til å nyte alle dagene i sommer, og det sommeren har å by på.

I dag har jeg hatt en utrolig spennende dag!!! Nemmelig vært hjemme hele dagen, ryddet og hørt på musikk. Det som alltid er den værste jobben er å gå over klesskapet, ryddet og sortere klær. Prøve å ha bare de klærne jeg bruker, finne ut hva som kan gis bort, hva som må kastes og de klærne jeg kan gjøre noe med. Alltid gøy med litt gjenbruk av klær. Jeg er ikke så flink til å sy, men er det noe jeg har lært meg i år på design og håndverk, så er det å bruke symaskin.

Her er noen av de klærne jeg skal gjøre noe med:

Denne stretchy buksa fra diesel har jeg hatt en stund, men den har strekt seg og blitt så stor nederst i buksebenet.

Så jeg likte den ikke lengre, derfor klippte jeg den heller om til en kortbukse. 
Dette tyllskjørtet var en kjole fra bikbok. Jeg har egentlig aldri brukt den så mye, men i år ønsket jeg meg et tyllskjort. Så hvorfor ikke gjøre om kjolen til skjørt?
Virker som om alle buksene mine blir alltid for store og ikke for små. Så det jeg pleier å gjøre er å klippe dem til shorts. Denne shortsen er fra Lee. 

Egentlig er dette bare halveprossessen, fordi jeg tenkte å sy søm der jeg har klippet så det holder seg lengre. Dessuten ser det bedre ut, om man er mer nøyaktig.

  • Skrevet: 07.12.2012  //  Kl: 17:04  //  Kategori: DIY  //  Kommentarer: 12

God som ny:Vet det ikke er helt sesongen for shorts nå, men bestemte meg for å klippe en høytlivsbukse. Siden buksene mine av en eller annen grunn alltid blir for store, kanskje jeg krymper? Neida. Bruker de sikkert for mye, haha. Uansett ble veldig fornøyd med shortsen. Har alltid ønsket meg en shorts med slike knapper. Pleier alltid å tenke over om jeg kan gjøre noe med klesplagget før jeg gir det bort, eller kaster det. Alltid gøy å finne løsninger. Selv er jeg ikke ekspert på symarskin, haha. Men saks er en fin ting.Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits