• Skrevet: 25.02.2013  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Extensions  //  Kommentarer: 20

Vet ikke om dere kan se det så godt på bildene, men selv synes jeg det ble mye bedre! Det jeg har gjort da, for dere som lurer: Frisøren har gått igjennom extensionsene og gradert det, laget flere "etasjer". Slik at det glir mer inn i håret mitt. Skal prøve å få flere lyse striper, etter det skal jeg holde kjeft og håret får seg en pause. Hahah. Uff, føler jeg aldri blir ordentlig fornøyd med håret mitt. Men det er vell kanskje sånne småting som egentlig bare jeg bryr meg om?  • Skrevet: 22.02.2013  //  Kl: 19:40  //  Kategori: Extensions  //  Kommentarer: 23


Hahah, ser så typisk "rosa blogger" ut på bildet. Må vel innse det harde fakta at jeg ligger vell under den kategorien.
Bare som et lite tips, te er bra for deg! Noen typer  er bra for magen, andre forbygger mot kreft, motvirker for alergi og andre er også godt for hjertet. Uansett så har det en helsebringende effekt.

Nå snakker jeg meg bort, det jeg skulle fortelle om var de nye extensionsene mine. Jeg er kjempe fornøyd med de, lengden, tykkelsen, god kvalitet. Men det drar ned at de ikke matcher hår fargen min... Siden jeg ikke kunne bleike håret mitt mer, så prøvde jeg å farge dem. Meen som dere sikkert ser så er det fortsatt litt forskjell. Har desuten ikke fått gradert extensionsene heller, men det skal gjøres. For da glir det mer inn i hverandre og ser bedre ut. Så mye styr for så lite. Haha. Tror jeg skal starte mitt egent extensions merke etter hvert som faktisk har litt spill i seg og derfor passer til hårfargen!

  • Skrevet: 11.02.2013  //  Kl: 19:18  //  Kategori: Extensions  //  Kommentarer: 8

For noen uker siden fikk jeg extensionsene jeg bestilte fra luxus hair. Har aldri bestilt fra dem før, men hørt mye skryt. Ble veldig fornøyd med dem, håret er tykt og mykt, har heller  ingen slitte tupper. Deteneste er at fargen er litt lysere enn håret mitt. Så jeg er nødt til å bleke det før jeg kan bruke dem. Så da blir jeg litt blondere.Slik ser fargen ut.

Bilde uten blits.
Dette er tatt med blits, derfor det er fargeforskjellen er så stor.

Dere som er faste lesere vet at jeg har micro rings hair extensions. Hver gang jeg skal bleike eller klippe håret, så må jeg naturlig nok ta de ut. Så det blir en liten mellom tid, fra de er ute av håret mitt til jeg får farget det. Jeg hater den mellomtiden, jeg liker virkelig ikke håret mitt uten extensions. Siden jeg sparer håret mitt, så er det ingen frisyre heller. Det er grunnen til at jeg bestilte clips. Så jeg kan bruke de i mellom tiden. Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits