• Skrevet: 03.11.2013  //  Kl: 18:43  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Jeg er veldig glad i skrekkfilmer selv om jeg alltid blir paranoid etter å ha sett dem. Begynner å innbille meg at det er noen som står å ser på meg, ja dere kjenner til den følelsen. Hahah! I det siste har jeg sett en del gode skrekkfilmer og tenkte derfor at jeg kunne dele de med dere. Så her er noen av mine favoritter og gode tips om du vill se en skummel film sammen med venninner eller kjæresten, eller alene om du tør det! Selv har jeg aldri sett en skrekkfilm alene, og jeg hadde ikke klart det. Sier litt om hvor pysete jeg er.
 

Her er de i tilfeldig rekkefølge:

Dreamcatcher: Er vell mer enn since fiction film med litt innslag av skrekkfilm. Den er litt treg i starten om jeg husker riktig, men den har en veldig god story og slutten er bra. Den handler om en guttegjeng som hjelper den veldig rare gutten som blir mobbet, og senere viser seg og være meget spessiell. Han gir de forksjellige krefter og forbereder dem på noe utenomjordisk som de snere vill oppleve. Mer enn det vill jeg ikke røpe, dere får heller se den.

The crazies: Handler om ett nabolag der en person blir gal, men senere blir flere og flere også gale uten at noen vet hvorfor. Tilslutt har du en hel epedemi der hele nabolaget har blitt gale og prøver å drepe hverandre. Den er litt zmobie story aktig, men uten zombier. Den er ikke en av de værste skrekkfilmene, men den har sine jumpscares moment!

Mama: To jenter blir forlatt i skogen, og noe mystisk tar hånd om dem. Senere blir de funnet og får seg ett hjem, men det mystiske har ikke forlatt dem og tar fortsatt hånd om dem... Den er veldig creepy hele veien, men jeg syntes slutten ødla alt. Så den har ikke en bra slutt, etter min mening, men vært å se.Rite: En amerikansk relgiøs student reiser til Italy for å ta en exorsime forbandelse på en ung jente. Typsik exosist film, men veldige gode skuespillere og jeg likte den veldig godt.

The haunting in connecticut: Den siste skrekkfilmen jeg så, og elsket den! De første to minuttene syntes jeg den var så skummel at jeg ba kjæresten om vi kunne se en annen... Men dere kjenner jo meg, er pysete når det gjelder skrekkfilm, haha. Veldig godt filmet, god grafikk og den er utrolig skummel etter min mening. Handler om en kvinne som tar medisiner for hun tror hun er gal, men egentlig er hun synsk og kan snakke med de døde. Hun fornekter også at datteren har arvet den samme evnen, og sier at alt er bare i fantasien hennes. Men det dramatiske bygger seg opp og vi får blitt kjent med både snille gode sjeler og ondskapsfulle sjeler. Slutten er kjempe bra og var nesten så jeg fellet en tåre. Hahah, men den er både skummel og rørende, to ting som filmen kombinerer bra. Dessuten er kjekkasen Chad Michael Murry med (Lucas fra one tree hill) i en birolle så det hjelper også filmen.The possession: Begge de siste filmene gir meg grøssninger når jeg skal fortelle om dem, så de er en av de skummleste av de jeg har snakket om nå. The possession handler om en jente som finner en antikk kiste i ett garasjesalg, lite vet hun om at denne lille kisten bor det en demon. Faren er den eneste som forstår at noe alvorlig er i ferd med å skje med den lille jenta, og han prøver så godt han kan i å hjelpe henne. Gode skuespillere, god story og bra filmet og efekter.

The conjuring: Denne har jeg sett to ganger, og kan gjerne se den flere fordi den fortsatt er skummel. Handler om en familie som flytter inn i ett hus på landet, og i huset er det flere ånder. Noen farligere enn andre. De kontakter ett par som jobber med å se om hus er hjemmsøkt eller ikke. Mackenzie Foy (som spiller Renesmee, datteren til Edward og Bella i Twilight saga: Breaking Dawn) spiller en av døttrene, nydelig jente som kommer til å bli kjempe vakker når hun blir større!

Om du ikke har sett alle filmene så anbefaler jeg de på det sterkeste, som sagt dette er noen av mine favoritt filmer når det gjelder horror filmer. En film jeg også vill anbefale er Evil Death, har snakket om den litt før så derfor valgte jeg å ikke skrive noe om den nå. Men den er også en av favorittene, så noe å få med seg!

#HORRORMOVIES #SKUMLEFILMER #FILMANBEFALING

 • Skrevet: 20.09.2013  //  Kl: 19:28  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Dette er egentlig en filmanbefaling jeg skulle lagt ut for flere måneder siden, men jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle skrive innlegget, så da har det gått i glemmeboksen. Uansett, nå er innlegget her! Jeg har selvfølgelig sett flere filmer etter dette, for disse så jeg i sommer. Så kan gjerne gi dere flere film anbefalinger om dere liker det og synes det er greit å se :-)

Jeg kommer ikke til å skrive så mye om hva filmene handler om, så om dere er nysgjerrige kan dere heller google det eller se filmen. Jeg skriver heller litt om min mening, terningkast og hvorfor jeg gir det terningkastet. Synes det er mer greit, så i tilfelle dere vill se hele filmen så har dere ikke lest om hele fra før. Jeg vill jo ikke ødelegge for dere.

 


Magic Mike: Jeg, søsteren min og mamma likte virkelig ikke filmen. Etter å ha hørt så mye skryt om filmen, og selv om Channing Tatum og Alex Pettyfer (som er to utrolig hotte karer og gode skuespillere) så levde den ikke opp til forhåpningene. Fordi handlingen er treg, mangler poeng og spenning. Kanskje litt sterkt å gi den 1. men det blir det fra meg.

Me, myself & Irene: En god og klassiker i komedie, god handling og overraskende handling. Samtidig som at jeg tror hvem som helst hadde blitt "gal" om de hadde latt seg tråkke på, bli brukt og alltid "leve" for andre. For det er det som er poenget i filmen. Terningkast 4.Evil dead: Anbefaler jeg om dere skal se en skrekkfilm/thriller. Litt for mye blod for hva jeg synes gjør en skrekkfilm bra. Jeg synes ikke blod er skummelt, det må være noe litt mer psyco for min smak. Jeg synes ofte en skrekkfilm blir dårlig om det er mye blod, men denne fungerer! Terningkast fire.


Beautiful Creatures: Anbefaler jeg på det sterkeste om du liker fantasy/magic filmer! Den var kjempe spennede, overraskende slutt og romantisk. Du trenger ikke å være stor fan av fantasy filmer for å se den, tror de fleste vill like den. Jeg elsket den og håper på en film nr. 2. Terningkast sterk fem. 

Sry, men har ikke funnet en terning som viser fem.


Puss in Boots: Min mening er at det er en morsom og søt barnefilm. Så om du liker litt barnslige filmer eller skal se film med barn så kan dere godt se den. Terningkast tre.


The pricess Mononoke: Perfekt om du liker japanske/manga filmer eller fantasy. Vi fikk ikke sett hele filmen for den er ganske lang, men jeg likte godt det jeg så. Det ser kanskje ut som en barnefilm. Men jeg ville ikke sett den med små barn, for japanerene er veldig flinke til å lage sære og litt skumle tegnefilmer! Terningkast fire.
 • Skrevet: 28.03.2013  //  Kl: 20:52  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 6

Fikk spørsmål om jeg kunne fortelle litt om filmen, så tenkte jeg å gjøre det. Skal prøve å ikke spolere for dere som faktisk har lyst til å se den, hater når filmandmeldere gjør det og trailere. Som jeg sa i et annet innlegg så er det Stephenie Meyer som har skrevet boken, men det bør absolutt ikke skremme de som ikke liker twilight i å se den. Det er to vidt forskjellige filmer, og handler overhodet ikke om det samme. Eneste likheten jeg kan finne er at de begge er utrolig bra og rører deg helt inn i hjerterota! Det mener jeg da. 

Kort om filmen: Den handler om at menneskeheten har blitt tatt over av utenomjordiske vesner, som lever av andre kropper og de mener at de kan skape "den perfekte verdenen". Problemet er at i den perfekte verdenen er det ikke plass til mennesker som kan fortsette å ødelegge planeten. Vi blir godt kjent med birollene og hovedpersonen som er romvesenet "Vandrer". Vandrer tar over kroppen til mennseket Melanie, og får med alle minnene og følelsenes hennes med på kjøpet. 

Jeg elsker fantasy og science fiction så for meg passet filmet utrolig bra, og levde opp til forventningene. Den begynte litt tregt, men ble spennende etterhvert og på slutten skjer alt. En god blanding av action, romantikk og science fiction. Jeg skal ikke si så mye mer, men på slutten kommer en av mine favoritt skuespillere, Emily Browning (hovedrolle i Sucker Punch). Det virker som om det kommer en film nummer to. Håper i alle fall på at Meyer skriver mer, for dette er en film jeg gjerne kunne sett oppfølgeren til. Etter min mening fortjener filmen en sterk 5. 

 


Om du vil  se traileren så har jeg lagt den ut  her . 


Stikkord:
 • Skrevet: 27.03.2013  //  Kl: 13:30  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 5

Det blir kino i kveld, og jeg gleder meg sikkelig! Men først skal jeg spise ute med noen jenter fra klassen, og senere drar vi på kino for å se denne:

Husker kjempe godt da Eline og jeg var på kino å de viste traileren til denne filmen. Vi så på hverandre og bare: DEN MÅ VI SE! Stephenie Meyer som har skrevet boken, håper den lever opp til forventningene! 

Stikkord:
 • Skrevet: 01.03.2013  //  Kl: 20:28  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Om ikke så alt for lenge stikker jeg på kino med Anneli og mamma for å se på denne filmen. Filmen heter "Victoria" og det er Knut Hamsun som har skrevet boka. Jeg har ikke hørt så mye om den, men den er ganske kjent. Uansett det er en sikkelig jente grine film. Jeg kommer nok til å fortelle hva jeg synes om den etter på. Gleder meg! Her har dere traileren:

Kan kanskje virke litt kjedelig for noen, men det er jo en romantisk film. Så for de som liker slike filmer, passer den perfekt.

 • Skrevet: 11.12.2012  //  Kl: 21:27  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 7


Nå er jeg endelig ferdig med å lese og pugge til prøven i morgen. Jeg har halvdags prøve i engelsk, wuhuu. Not at all. Derfor er deilig å kunne koble av litt, så Eline og jeg skal på kino i natt. Ja, i natt, kommer til å ligge som en døende blekksprut på skolebenken før prøven, men det er så det. Åh så deilig det skal bli når man er ferdig med alt som skal skje før jul! Gleder meg sykt til ferien nå!

Filmen vi skal se er "Hobbiten", her er traileren til den:

Jeg elsker fantasy og Ringenes herre filmene, såå dette blir superduperbraaa!

 • Skrevet: 16.11.2012  //  Kl: 16:00  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 7

Det jeg gledet meg sånn til, men ikke rakk å fortelle dere i går var at Jeg skulle på Breaking Dawn part 2 premieren. Siden jeg var/ er syk så raste timene bare forbi, og plutselig fikk jeg veldig dårlig tid, haha. Litt stress, men vi kom oss til dit i tide og rakk filmen. Ingen av de jeg var med kunne skjønne hvorfor filmen  har blitt slakta ,og fått treer som terningskast. For den var bare helt fantastisk, virkelig verdt en sekser! Filmen hadde alt, spenning, romantikk, humor, både glede og var trist. 
Jeg kan forstå de som ikke har et forhold til twilight og som ikke har sett de andre filmene, at de ikke vill forstå poenget. Men hallo, det er film nr 5, sier seg selv at man burde fått med seg de første. For om du ikke har sett de, blir det som om det ikke skjer noe i filmen. MEN om du faktisk har fulgt med, så blir det en avslutning for fortellingen! Min konklusjon er at det er gamle gubber som har dømt filmen, og at den fortjener helt klart en sekser! For jeg satt som et tent lys under hele filmen, var både redd, trist og rørt til tårer.


 • Skrevet: 08.09.2012  //  Kl: 23:16  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 4

Posteren som er spredd ut over allt på nettet.


Flere enn Eline og jeg, som synes at vi ligner på Tina og Bettina fra da jeg hadde mørkt hår?... Nesten flaut, vi har alltid kjent oss litt igjen i de rollefigurene, bare litt mindre bitchy?

Da har jeg nettopp sett "Tina og Bettina" på kino, den var helt grei. Hadde sine øyeblikk, men ikke noe mere enn det. Synes sketsjene fra Torsdagskveld fra nydalen er bedre, men det er min mening! Dro på kino med Erika og Eline, og før det spiste vi pizza på peppes.Nå er jeg hos Eline for andre natt på rad. Og jeg som hadde tenkt å ha en rolig helg hjemme. Slik ble det ikke! Ikke overrasket over det, men alltid koselig å være med de da!

Har du sett "Tina og Bettina", i så fall hva synes du om den?

 • Skrevet: 25.07.2012  //  Kl: 17:11  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 7


Nest siste dagen jeg var i Narvik, hadde Anneli, jeg og noen av hennes bestevenner filmkveld. Grøsseren var utrolig dårlig, skvatt noen få ganger. Men når det blir mye snakking og lite handling, i tillegg blir poenget borte. Soul surfer derimot var drit bra! Etter å ha sett den fikk jeg lyst til å surfe og flytte til hawaii. Digget filmen, og likte den enda bedre når jeg fant ut at historien fakitsk er sann. Og mye av små historiene og dialogen har skjedd på ekte, en utrolig historie rett og slett. På slutten av filmen får du se den ekte jenta som historien handler om. Andbefales på det sterketse.                                                                                                          

Det som fikk meg til å ha ville sett den en god stund, er etter en sang noen andbefalte her på bloggen. Med sangen fulgte traileren til filmen, husker jeg tenkte "Denne filmen må jeg se!".

Her er den:

 

 

 • Skrevet: 23.06.2012  //  Kl: 18:08  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Får frysninger og litt tårer i øynene av bare å se traileren! Og Taylor Latuner blir bare hottere og hottere, damn. Gleder meg til å se denne, synd man må vente helt til november. Men det skal jeg klare!

 

 • Skrevet: 20.05.2012  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 11

Åh, det er så herlig vær her for tiden! Begynner å få ordentlig sommerfeeling, gleder meg masse masse til sommerferien! Klarer nesten ikke å vente, kommer sikkert til å skrive mer om det på bloggen. For det er nesten det eneste som surrer i hodet mitt for tiden. Nok om det, kan skrive mer om sommerplaner i et annet innlegg!

Da er jeg fikset og klar for å stikke ut en liten tur, sitter egentlig bare å venter. Senere i kveld skal jeg på kino date.... Lurte dere der. Skal på kino med Eline, blir vell ikke helt date. Ahaha, men det blir koselig! Vi skal se The dictator. Kommer sikkert til å le masse, tror den er bra.

Sånn her ser jeg ut i dag. Trailer av filmen vi skal se:

Ser bra ut den, ikke sant? ^^

Har du sett den, din mening om filmen?

 • Skrevet: 19.11.2011  //  Kl: 18:16  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 16

Hei dere. Fikk ikke blogget i går, hadde rett og slett for dårlig tid. Men hadde en av mine beste kvelder på lenge! Først var vi ute og spiste på Dolly. Etterfulgt av kinokveld, nemmelig Twilight breaking dawn part 1 på premiere dagen!

Sykt bra film, så utrolig fin! Beste filmen jeg noen gang har sett, og det er ikke noe jeg bare sier. Fikk tårer i øynene allerede etter å bare ha sett ti minutter av den. Har aldri fått så mange følelser av en film før, høres sikkert helt teit ut for de som ikke er twilight fans. Ja, jeg er ordentlig twilight fan, som dere sikkert har skjønt. Hehe, skal ikke skrive mer, for da begynner jeg sikkert å snakke om filmen. Lite kult for dere som ikke har sett den, men vil.


//privat                                                            Tatt i går, rett etter filmen. 

 

Skal du se den?

Eller kanskje du har? Hva er din mening?

Kristine 

 Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits