• Skrevet: 20.03.2014  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 3

Dagen min i dag har vært utrolig spennende. Har fått gjort sååå mye produktivft. Jeg har nesten sett alle episodene av Paradise Hotel, jeg har også sett halve filmen av Snøflak - den hvite gorillaen (som er en barnefilm fra barcelona faktisk! Den var faktisk ganske søt), jeg så også en halv epsiode av Geordie Shore. Men det var kjedelig, så orket ikke mer. Så ja, har ikke gjort noe siden jeg er syk. Men det var godt å ta det rolig på slike dager. 

Jeg skal ikke klage helt da, jeg fikk sykebesøk av kjæresten. Så vi har sett filmen Carrie, den var helt ok. Vært å se, selv om det ikke var den aller beste filmen jeg har sett. Det er kanskje litt sent å blogge om frokosten? Men jeg vill heller legge det ut, enn å glemme det. Så her har dere bildene av min frokost. Personelig har jeg alltid synes det vært så teit å legge ut hva man spiser, hahah. Så for de av dere som synes det kanskje er litt teit at jeg legger det ut. Så skjønner jeg det. MEN dette er den andre dagen jeg bevisst passer på å spise bra mat, og ikke mat med masse sukker. Så siden det er dag nummer 2, så får vi se hvor lenge det holder. Jeg tror jeg vill være mer motivert om jeg blogger om det, så derfor legger jeg ut slike bilder i dag. 

Øverst til venstre: Snøflak, Gerodie Shore, Paradise Hotel og Carrie. En absurd blanding med ting som ikke passer sammen, nemmelig skrekkfilm, barnefilm og håpløse reality program :D


Knekkebrød med salami og jorbær og banan smoothie var utrolig godt i dag! 

 

Å til dere som la merke til det. Ja. Jeg måtte ta en slurk av smoothien før jeg tok bildet. Klarte ikke å vente! Elsker smoothie, skjønner dere. 

Yey or ney for slike innlegg om sunn mat? Vil gjerne høre deres mening om det :)

 

#SMOOTHIE #FROKOST #SUNNMAT #HVERDAG #FILM #FILMANBEFALING 

  • Skrevet: 19.03.2014  //  Kl: 20:00  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 6

I dag har jeg hatt studiedag hjemme, og er derfor bodd i sofaen med pcen. Jeg har også vært syk, Ironisk er det ikke? Rett etter jeg lagde ett positivft innlegg om hvor godt jeg har det, også blir jeg syke like etter på. Tenkte lenge på om jeg skulle skrive ett slikt innlegg, siden jeg var redd for at det gode skulle ta slutt og noe negativt skulle komme. Hahaha. Neida, jeg har det fortsatt bra. Bare veldiiiig kjedelig.

Så jeg har også sjekket en del på nettet etter sunne matoppskrifter. Jepp! Du hørte riktig. Du lurer sikkert på hvorfor jeg søkte opp nettopp dettet. Men jeg har tenkt en stund og bestemt meg for at jeg må begynne å passe mer på hva jeg spiser. Ikke nok med det, jeg bør også lære meg å lage sunn mat. De som kjenner meg godt vet at jeg eier ikke matferdigheter.. Men det har jeg bestemt meg for å gjøre noe med!

Her har dere litt matinspirasjon, med linker

MIDDAG:


Sushi oppskrift finner du her, kylling i pita her, vårruller her, wok med fullkornsnudler her, burger her, biff med fylt advokado her.

Frokost/Lunch:

Egg og spekeskinke her, breakfast bars her, smoothie her, scones her, vafler som faktisk er sunne her, frittata her.

Kos:

Sjokoladekake her, tilsjørte bondepiker her, bounty her, energibar her, eplekake her, kanelsnurrer her.

Så fikk ikke det deg til å få litt ekstra vann i munn så vet ikke jeg! Mange fine oppskrifter jeg gleder meg til å prøve ut. Så får vi se da, om det er så godt som det ser ut som! Mange av oppskriftene er hentet fra matprat og fotballfrues blogg. Hun har masse gode og sunne mattips så anbefaler på det sterkeste å se innom mat kategorien hennes. Har du prøvd noen av disse rettene? Har du noen sunne oppskrifter, legg gjerne ut link i kommentarfeltet. Kanskje jeg prøver den ut? :D

#MAT #SUNNMAT #MATOPPSKRIFTER #SUNNEMATOPPSKRIFTER #SUNNKOST 

  • Skrevet: 22.05.2012  //  Kl: 20:43  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 8

Da er årets første jordbær spist! Skikkelig yummy, føler det er blitt ordentlig sommer nå. Herlig. Kort fortalt av dagen min, så har jeg trent i fire timer til sammen også faktisk tatt litt sol. Lenge siden sist. Tror jeg skal begynne å ta sol, har som mål og bli brun før Tyrkia tur. Det er nemmelig 40 grader når jeg skal dit i august, så trenger litt grunnlag.

Har du spist jordbær i år?


  • Skrevet: 17.10.2011  //  Kl: 22:09  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 11

Hei dere. Overskriften virker som en ekkel blanding, men det var det vi spiste på lørdag. Ikke sammen da, ew. Først dro to venninner og jeg å spiste utrolig god pizza.

pixel rosespixel roses

Eline og jeg hadde bestemt oss for å gjøre noe denne helgen. Ikke bare sitte på pc'en. Så da ble det cupcakes "baking". Noe som egentlig er typisk oss. hver gang vi skal finne på noe, blir det det. haha.

 


Amanda cutie! 


Cupcakepynt.

//privat                                                      Stakars, Eline har fått den blåveisen... Fordi noen kastet en sekk på henne, nevner ikke navn. Men det var utrolig teit gjort. Måtte på bloggen. ( Dette er med sminke.)

 Synes om bildene?

Hva har du gjort i helgen?

Håper dere har hatt en super helg! Det har jeg, den gikk alt for fort.

Kristine


Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits