• Skrevet: 12.07.2013  //  Kl: 21:35  //  Kategori: Helse/Hud  //  Kommentarer: 3

Som sikkert flere av dere vet så kan man få lettere brunfarge av å spise mye gullerøtter, siden de inneholder vitamin A. Men i stedet for å spise gullrøtter hver dag (Jeg tror jeg hadde blitt rimelig lei det etterhvert... Hahah), så finnes det ulike typer betakaroten som du kan bruke. Så derfor bestilte jeg super tan, og jeg har brukt det i en uke nå og merker stor forskjell! 

Super tan er ikke farlig, men det er en tabelett som inneholder ulike vitaminer. Den hjelper også for å beskytte huden under soling. Poenget er at du skal bruke produktet i en solingsperiode. Det vill si at du tar to tabeletter hver dag i en periode du soler deg mye. F.eks ville det passet ypperlig om du skulle til syden i to uker, så tror jeg det kunne dobblett effekten. Jeg har bare brukt en tabellett hver dag, men jeg fikk skille etter bare ti minutter i solarium.Jeg merker selv stor forskjell, men det er ikke sikkert dere ser forskjell på bildene. Men så har jeg bare brukt det i en uke nå. Å selv om jeg bare har tatt en tabelett hver dag, og jeg har heller ikke tatt sol hver dag. Så ser jeg med en gang resultater etter solarium. Det dumme er at det er dårlig vær her, så det hadde sikkert fungert enda bedre om jeg f.eks var i syden. Menmen, jeg er fornøyd. For jeg hadde ikke så stor tro på det, men super tan fungerer! Kanskje jeg kommer med før og etter bilder senere, om dere ønsker det.

  • Skrevet: 18.03.2012  //  Kl: 20:37  //  Kategori: Helse/Hud  //  Kommentarer: 8

Hei dere. For en liten stund siden, fortalte jeg om at jeg hadde kjøpt selvbruning, og skulle lage en vurdering av den. Har lagt ut bilder der jeg har den på meg, men ikke laget en ordentlig vurdering. Så derfor kommer den nå!

Selvbruningen jeg har vurdert heter "Instant self tanning mousse" og er fra St.Moriz. 

* Den er lett og påføre siden det er mousse, og derfor renner den ikke heller. 

* Du blir ikke orange, men får en naturlig farge! 

* Den lukter godt, forhold til annen selvbruning. 

* Du får et greit og får ikke så lett skjolder, husk å bruk bodylotion på tørre steder. Helst hele kroppen, men det gadd ikke jeg denne gangen.

* Du får farge med en gang, men du blir brunere etter 4-6 timer (står det på pakken), men selv syntes jeg at det ble bedre farge dagen der på. 

* Det er fargekart på baksiden, der det står hvor ofte du skal påføre for å få farge fra lyst, middelst til mørkt.

* Prisen er grei! Husker ikke helt hva den var på.

Jeg er ganske fornøyd, for den fungerer til både konkurransse og til vanlig bruk, siden du kan påføre flere ganger, og like vell få gjevnt resultat. 


Slik ser den ut.

Etter ett lag med selvbruning.

Fav tøflene mine, føler meg som en vandrene discokule. Nice.

//privat

Har du prøvd St.Moriz?

Bruker du selvbruning, om du gjør, hvilken bruker du og er du fornøyd?

Kristine
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits