• Skrevet: 25.12.2014  //  Kl: 21:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Jeg har hatt en strålende julaften og en kjempe fin 1. dags julemorgen, eller hva man skal kalle dette. Vi hadde en super felles frokost med alt du kan tenke deg av julemat. Så jeg har hatt det veldig hyggelig her :) Og været her har vært helt nydelig, og så ut som et eventyr, så jeg måtte jo ta bilder av det. Så bare å skrolle ned! Nå er jeg hjemme igjen, og har brukt dagen på å pynte til jul. Siden vi var litt på etterskudd, men nå er alt klart! Ellers skal jeg bare slappe av resten av kvelden.

Det nyeste familie medlemmet, Rebekah med Mammaen sin (søskenbarnet mitt).Måtte jo bare ta bildet når det var så nydelig ute hahah
#WINTERWONDERLAND #EVENTYR #REISE #JUL #JULETID #HØYTID #FERIE #HVERDAG #HVERDAGSBLOGG

 • Skrevet: 24.12.2014  //  Kl: 22:51  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Jeg reiste tidlig opp til kusinen min (som er så og si naboen min), for å se på juleprogrammene på tv og ikke minst "Tre nøtter til askepott".  Og med askepott kom julestemningen! Etter det ordnet vi oss og reiste til en annen av kusinene mine.

I år feiret vi for første gang jul hos søskenbarnet mitt. Hun bor i Bjoneroa i et gammelt hus langt bort fra de fleste, midt i skogen. Så når vi nærmet oss huset så det virkelig ut som om det lå midt i ett vinterland. Rett og slett helt nydelig! Vi har spist juleribbe og pakket opp alle gavene, så nå skal jeg bare slappe av. 

Fikk ordentlig julestemning når vi kjørte opp oppkjørselen som var pyntet med fakler.


Jørn orket ikke å gå flere turer, hahaha. 

Husverten og farmor ordner i stand julemiddagen

#FAMILIE #HVERDAG #HØYTIF #JULAFTEN #JUL

 • Skrevet: 18.12.2014  //  Kl: 21:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Hei dere! I dag jobbet jeg endelig tidlig, som en normal person. Resten av denne uken har jeg og skal jeg jobbe til 21:00. Såe da blir det ikke tid til mye annet, men det kan være godt også, på de dagene man ikke skal gjøre noe spessielt. Da flyr dagene lettere forbi, og det blir fortere julaften! :-) Noe jeg teller ned til! I år skal nesten hele familien samles hos søskenbarnet mitt. Vi blir ti stykker da, så det huset blir fullt. Men heldigvis bor hun på ett stort gammelt hus på landet, så det blir akkurat plass til oss. Det er første gang hun holder julaften hos seg, så det blir spennende og er noe jeg gleder meg kjempe masse til!

Siden jeg sluttet i vanlig tid, så fikk jeg litt tid til å kjøpe noen av de siste julegavene. Jeg elsker å handle julegaver, når jeg har funnet på noe jeg synes er smart å kjøpe i gave. Også elsker jeg å pakke de inn. Hahaha. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er en ordentlig juleperson. Så julen betyr mye for meg :-) Ellers har jeg laget meg kjøttkaker og nå skal jeg prøve å pakke inn litt gaver. Veldig spennende innlegg, men jaja. 

Her har dere noen duste bilder av meg: 

#HVERDAGSBLOGG #HVERDAG #BIGHAIRDONTCARE 

 • Skrevet: 16.09.2014  //  Kl: 22:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hey! 

I dag har jeg hatt en herlig fri dag fra jobb og sovet leeeenge. Alt for lenge egentlig. Jeg har også vært i byen og møtte Eline, Erika og Nina der, der etter dro vi til pannekakehuset. En kjempe koselig resturant, de selger minipannekaker og belgiske vafler med alt av herlige tilbehør! Jeg aldri har vært på før. Men kunne gjerne tenke meg å dratt dit igjen. Det var utrolig koselig.

Jeg har også vært på dansetrening, som er min første dansetrening etter sommeren. Noe som var utrolig slitsomt, men man får en utrolig deilig følelse av å slite seg sånn ut. Jeg elsker den følelsen, men dessverre får jeg bare den følelsen av å danse. Ikke når jeg trener kun styrke eller utholdenhet på treningsstudio...  Om noen av dere vet grunnen, så skriv det gjerne i kommentarfeltet! Det er så synd, skulle likt å funnet ut hvorfor. Så jaa, pannekaker og trening passer ikke helt sammen, man blir ikke så fit av det hahah. Men det var virkelig vært det i dag :)

(sorry for dårlige iphone bildet, men var det eneste jeg fikk tatt i dag)
#VENNER #TRENING #DANS #FREESTYLE #FREESTYLEDISCOJAZZ #MAT #HVERDAG  • Skrevet: 08.09.2014  //  Kl: 18:29  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Hei! På fredag fikk jeg endelig feiret 18 års dagen min! Jeg hadde egentlig bursdag Juli, men da var det ikke tid til å feire. De fleste var borte på ferie, og det var jeg selv også. Jeg var litt i tvil om jeg skulle feire eller ikke. Men feiring ble det.

Kvelden startet rolig, men ble mye bedre senere på kvelden. Er det ikke typisk at det er slik? At det går litt tregt først, så blir det utrolig bra også BAM over. Tiden går fort når man har det gøy. Og jeg hadde det kjempe fint, så angrer ikke på at jeg feriet i det hele tatt! Det var en vellykket kveld, med så mange utrolig herlige mennesker! :) Det ble også tid til litt bilder, hahah. Må bare slenge med at det var flere i bursdagen, enn det er på bildene. Det er bare de som var til stedet akkurat der og da, som ble med. Så ingen tror at jeg har glemt noen! :) Men her har dere bilder av jentene mine :)

Fra venstre: Mia, meg, Eline, Hsaung, Margrethe, Amanda, Erika og Nina♥

Jepp, veldig vellykket bildet det siste. Hahah. 

#BURSDAG #VENNER #18ÅR #18ÅRSDAG #VENNSKAP #HVERDAG #ANTREKK 

 • Skrevet: 25.07.2014  //  Kl: 17:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Heei! Nå er jeg ferdig for dagen på jobb, og skal hjem en tur for å hente sakene mine, før jeg reiser på hyttetur. Dette er ett forhåndskrevet innlegg som jeg skrev i går, men det betyr ikke så mye. Tenkte jeg bare skulle si det til dere, i tilfelle det er flere skrive feil her, hahah. På hytta venter resten av familien min, både pappa, søskenbarn, tanter og onkler. Vi pleier å ha ett slikt slektstreff hvert år, og det er alltid koselig å se dem igjen. Flere bor jo så langt unna, og det er ikke ofte man for sett familien/slekta si i hverdagene, derfor koselig å møtes i sommerferien. Uansett, jeg gleder meg utrolig mye! Å som dere sikkert skjønner så kommer jeg derfor til å ikke oppdatere bloggen, mens jeg er på hytta. Ikke så mye som skjer der, og dessuten har jeg ikke internett. Men jeg kommer tilbake søndag kveld. 


#HYTTETUR #FAMILIE #SOMMER #SOMMER14 #SOMMER2014 #HVERDAG #REISE #BLOGGEFRI #BLOGGEPAUSE

 • Skrevet: 25.07.2014  //  Kl: 07:22  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hei folkens! Det har vært så utroooliiig fint vær i det siste, regener med det er slik hos de fleste av dere også nå. Selv om det er som sydentemperatur, føler jeg ikke at jeg kan klage. Jeg jobber fortsatt og har enda ikke hatt noe ferie, men jeg har fått vært sosial og hatt det gøy også. Så noe av sommeren har jeg fått opplevd. Selv om det ikke ser ut som om jeg får hodlt nyttårsforsette mitt. Husker noen av dere hva det var? Vell, jeg skulle bli brun, blid og lykkelig. Jeg er lykkelig og glad for det meste av tiden, men brun har jeg ikke blitt. Er fortsatt nesten grønn :( Håper på å få endret på det før sommeren er omme.

Her får dere noen iPhone bilder av hva jeg har gjort den siste uken! Hope you enjoy! Kommer garantert flere sommerbilder senere.

Øverst til venstre på bildet nummer 1: ser dere to karer, bildet nummer 2 er av Eline som vasser i solnedgangen. Resten av bildene er av henne og meg, som dere sikkert ser og vet :D Bildene er fra da vi feiret 18 årsdag ved stranda. 

På bildet nummer 1: Eline prøver å fly eller leke myk, jeg er ikke helt sikker. Hahah. Bildet nummer 2: Julian og jeg lagde ett tårn av alt vi fant på bordet (Nei, ingenting av det er mitt). Resten av bildene er av Meg, Julian og Eline.

Bildet nummer 1: fra venstre Elin, meg, Ingvild og Eline, en dag der vi og noen flere jenter grillet ved stranda. Det var utrolig koselig! Bildet nummer 2: denne dagen spiste vi på resturant og hadde også besøk av familie, koselig å se igjen de man ikke møter så ofte! På bildet ser dere Tonje (som er ett av søskenbarna mine, og Jørn som er samboeren hennes). 

Avslutter innlegget med ett fantastisk fint bilde av meg og pappa ♥

Ønsker dere en fortsatt god sommer!

 

#SOMMER14 #SOMMER2014 #IDYLL #SOMMER #FRITID #HVERDAG #FAMILIE #VENNER

 


 • Skrevet: 08.07.2014  //  Kl: 22:53  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Som kanskje noen av dere har lagt merke til så har jeg vært borte en stund, og har derfor ikke fått oppdatert bloggen. Jeg beklager for en uanmeldt bloggepause, men den kom plutselig og var ikke planlagt. Jeg har vært så sliten etter vi kom hjem fra England, og ble syk og begynte med en gang på jobb. Dessuten har jeg nettopp kommet i ny jobb (og blitt frisørlærling), og bare det å komme i en ny jobb har jeg funnet ut er slitsomt. Alt er nytt og alt skal læres, derfor har jeg ikke følt for å blogge. Men nå er jeg tilbake! 

Som sagt mens jeg har hatt pause, så har jeg jobbet og jobbet, derfor føler jeg ikke at jeg har noe nytt å fortelle dere. Men det kommer jo selvfølgelig, så lenge bloggelysten er der så fungerer det fint! Og det er den absolutt nå!


Jeg vil ønske dere en fortsatt fin sommer, om dere så har sommerferie eller er på jobb ♥

 

#HVERDAGSBLOGG #HVERDAGBLOGG #BLOGGEPAUSE #BLOGG #HVERDAG 

 

 • Skrevet: 20.05.2014  //  Kl: 21:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Som sagt så skulle jeg ikke legge ut så mye bilder fra russetiden, men jeg deler litt av de siste dagene av tiden som russ. Helt ærlig føler jeg ikke at jeg tok den heeelt ut som russ, og med det mener jeg god planlegging og festing. Men det angrer jeg ikke på i det hele tatt :) Jeg har vært på landstreffet i lillehammer, gjort noen russeknuter, gått i russetog og vært med på noen få fester. Så jeg har utrolig mange gode minner med herlige mennesker! :) Uten dere ville det ikke ha blitt det samme, så takk for det! 

Bildene er fra natt til 17. og 17 mai, så dere for også sett noen bilder fra russetoget. Det som skjedde med toget er egentlig en litt morsom historie, jeg og noen venninner hadde veldig lyst til å være med på et tema, men vi kom ikke på noe bra. Så derfor ble vi med en rødrussebil også var litt med noen jenter som hadde Justin Bieber som tema... Av alle ting, jeg har ikke noe i mot han, men er ikke en stor fan. Men det var gøy og kommer til å bli gode minner.

Natt til 17. Mai

17 mai!

Så det var litt av min russetid i år, så får vi se om jeg kommer til å være russ igjen

#17MAI #RUSSETID #RUSS2014 #RUSS #VENNER 

 • Skrevet: 02.05.2014  //  Kl: 17:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Hei kjære lesere! Jeg vill beklage for å ha hatt en blogge pause uten forvarsel. Men det hele skjedde plutselig og var ikke planlagt. April og mai har vært og er travle måneder for meg, både med skole og som russ. Så grunnen til at jeg har vært fraværende, er fordi jeg har fokusert på skolen. Snart er det eksamen, så rundt den perioden kommer jeg ikke til å få blogget så mye slik jeg pleier. Men russetiden kommer ikke til å stoppe meg fra å blogge :) 

Jeg er svartruss i år og bestilte buksen rett før russetiden startet. Jeg skulle ikke bli russ i år, og husker godt hva jeg tenkte når jeg var liten: "At jeg i alle fall ikke skulle bli svart russ!". Fordi det var ikke ordentlig russ, og de var bare baby russ. Tenk at man tenker så mye rart når man er liten. Men nå sitter jeg med den svarte russebuksen på, hahah. Sånn kan det gå! Jeg er svart russ i år siden nesten alle i klassen min er det, og mange fra den gamle klassen min er også det. Så klart vil jeg være russ da og nyte tiden sammen med dem :)

Her har dere noen bilder fra Jalla uka:

Temaet var ett yrke. Her er gruppebildet med noen fra klassen min og resten er helt tilfeldige russ fra kantina som også hadde kledd seg ut! Hahah, var litt morsomt at så mange stilte opp.

Oss fire jentene foran fra venstre er: Tonje, meg, Mia og Hsaung. Resten av militærtroppen aner jeg ikke navnet på. Men vi måtte bare ta bildet med gressmannen! Og da ville da andre også være med, hahah.
Fra venstre Hsaung (sekretær), Synne (politi så klart), jeg var også sekretær.

Jeg gikk så klart i sekretær kostymet på vei hjem, fordi jeg hadde ikke med meg andre klær. Også fikk jeg den utrolig teite sleng kommentaren av en forbipasserende gutt i 20 årene, "Vi er på landet nå altså!". Hahahah, var så morsomt. Om Gjøvik er på landet, så bor jeg i ødemarka :D

 

#russetid #russ #jallauke #hverdag #bloggepause #venner

 • Skrevet: 19.04.2014  //  Kl: 10:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

Husker dere at jeg fortalte litt om at jeg hadde vært på photoshoot sist helg? I så fall ble det tatt noen sneak peek bilder underveis, så de skal dere få se nå! Vi hadde valgt den værste dagen å ta bilder på, regnet fosset ned ute. Så vi måtte vente på at regnet roet seg ned før vi kunne ta bilder. Men tross regn og dritt vær ble det nydelige bilder, fylt med skogs følelse. Nesten som om det skulle vært tatt fra ett eventyr. 

Jeg glemmer ikke samtalen som begynte imens vi vandret over steiner og kvister, mens det regnet. Den gikk omtrent slik:

Hsaung: Hvorfor orker vi det her egentlig?

----

Jeg: Ingen andre hadde orket det, men vi er så sta alle sammen.

 

Men jeg er glad for at vi alle er så sta, for da ble bildene så bra. Det var også utrolig morsom opplevelse å ta bilder sammen.


Litt kalde jenter? hahaha.Linselusa Eline :)

 

#PHOTOSHOOT #FOTOSHOOT #VENNER #SNEAKPEEK

 • Skrevet: 04.03.2014  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

I slutten av ferien så skjedde det ganske mye, derfor har jeg desverre ikke hatt tid til å oppdatere dere. Men det gjør ikke så mye, og dere går ikke glipp av noe siden jeg forteller heller om det nå. På fredag hadde vi jentekveld, så det var veldig koselig. På lørdag dro jeg med Erika, kjæresten hennes og en kompis av han til på harry tur til sverige.

Det ble ikke så mye kjøtt og andre ting som kanskje andre kjøper i sverige, siden det er billigere. Men det ble mye annet rart! Å på søndagen var jeg sammen med kjæresten, så derfor har jeg heller bare nytet hvert øyeblikk av denne herlige ferien. Jeg hadde faktisk ikke så store forhåpninger, men det har skjedd masse positivt. Kjedet meg bare en dag og det var helt på starten av ferien, så da kan jeg virkelig ikke klage. Nok om det, her skal dere få litt bilder av turen og hva jeg kjøpte:

Vi klarte å fylle en hel handlevogn til sammen, så det ble litt. Protein posen er guttas btw,  vi jentene kjøpte treningstøy og godteri ♥ God miks det.

To trenings topper, 149 kr pr. topp fra nike og casall. Jeg syntes det var veldig billig.

Du ser ikke så godt på bildet, men dette er en av de bittesmå hårbørstene du får kjøpt. Og det er til og med en naturbørste, slik at den har myk bust og sliter mindre på håret. Ett must når du har extensions. Den har også perfekt størrelse til og passe i vesken. 99 kr fra kicks.

Også ble det litt godteri da... Syntes jeg var flink som prøvde å ikke ta med meg så mye, selv om jeg så klart har allerede spist opp noe før jeg tok bildet. Hahah. Men det var bare ett par juicepakker, så... det - telles - ikke... Sier vi. 

#HARRYTUR #SVERIGE #FERIE #INNKJØP #NEWINN

 • Skrevet: 28.02.2014  //  Kl: 18:27  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 16

Overskriften beskriver ganske godt hva jeg skal nå i kveld. Da blir det party-party hos Erika med resten av jentene. Neida.Vi skal nok bare slappe av og kose oss! Ellers så blir det en rolig fredagskveld, om jeg ikke for andre planer senere. Som dere kanskje la merke til på bildene under så kjører jeg en stil uten så mye sminke på øynene i dag, og UTEN løsvipper. Gosh, det er jeg egentlig helt avhengig av. Rett og slett bare fordi jeg synes det er så lett med løsvipper når du kan det, enn å bruke ti min på mascara hver dag. Men i dag er jeg uten vipper og uten så mye sminke på øynene, og istedet har jeg lagt fokuset komme på de knall rosa leppene. Hva synes dere?Ikke ta det siste bildet seriøst, men måtte ta det med for synes jeg ser ut som en dukke. Noen av dere som synes det også? hahah, det var litt skummelt.

#GIRSLNIGHT #JENTEKVELD #VENNER #MAKEUP #HVERDAG #FREDAGSKOS

 • Skrevet: 22.02.2014  //  Kl: 22:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

I går var jeg utplassert på Nikita, og der fikk jeg fikse håret til Erika som er en god venninne av meg. Veldig gøy å kunne få fikse og øve seg på en kunde, og ikke bare på dukker! Hun har ganske fint og rett hår, men ikke med så mye volum. Derfor skulle vi lage volum og egentlig krøller. Jeg har rullet mye hår på skolen, men har aldri brukt slike "borrelås ruller", så det var en utfordring. MEN selv om det ikke ble krøller, fikk vi frem volumet.

Da jeg skulle ta bussen hjem møtte jeg en annen herlig jente, og ikke hvem som helst heller. Men nemmelig en av norges største bloggere Carolyn Johansen eller også kalt Caroiz (caroiz.blogg.no). Jeg har fulgt bloggen hennes i flere år, og hun har vært en stor inspirasjon for meg som blogger. Jeg måtte selvfølgelig spørre om det var henne, og jeg fikk tatt bilder, hilst på kompisen hennes Ingus og snakket med dem. Så det var veldig gøy og jeg  ble ganske starstruck etter å ha møtt henne. Hahah. Man tror aldri at en blogger er like pen i virkeligheten som på bloggen, for det er lett å tenke at det er photoshop, men hun var det. Hun er virker veldig jordnær og hyggelig i virkeligheten også. Det er også veldig lett å føle at du kjenner denne bloggeren du har fulgt med over lang tid, selv om man ikke gjør det, og selv om denne personen ikke kjenner deg i det hele tatt. Veldig rart egentlig å føle at man kjenner en som ikke kjenner deg. Om dere forstår noe av det? Dårlig til å forklare, sorry. 

Her ser dere hvordan håret til Erika ble, jeg har ikke gjort mer enn å rulle det og tupere.

Jeg hadde bare med meg iPhonen den dagen, men her har dere bilder av møte med Caroiz!

#BLOGGER #HVERDAG #HÅRFRISYRE #STARSTRUCK

 • Skrevet: 17.02.2014  //  Kl: 22:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Siden vi ikke hadde gym på skolen i dag som vanlig, og trenignsplanene mine som jeg endret på så har jeg følt meg veldig rastløs. Jeg må gjøre noe, klarer ikke å slappe heelt av i laang tid, det blir alt for kjedelig. Så derfor begynte jeg å rydde rommet og walk in closete, noe som virkelig trengtes. Hvertfall skapet, det så heeelt bomba ut. Eline har også vært her på besøk, og vi snakket som vanlig uten stopp. Hahaha, alltid herlig med henne. Jeg sorterte en del klær som jeg skal gi bort til fretex, fordi de ikke passer meg lengre eller jeg ikke burker det. Jeg kaster aldri klær med mindre det er slitt og ødelagt, men gir det heller bort. Synes det er en mye bedre løsning, at noen andre kan få det som kanskje kan få bedre utbytte av det. Ellers tok jeg noen ego bilder, det måtte jo til... 


Alltid veldig pent med søppelsekker... 

Neida, men  jeg synes det er greit å gå igjennom klesskapet sitt noen ganger og sortere ut det det man ikke bruker. Dessuten er det mange av klærene mine som ikke passer lengre etter jeg begynnte å fokusere mer på egen styrke trening. Skal ikke si at det er kjempe store resultater som ukjente og bekjente ser, men jeg legger veldig godt merke til det selv. Så det er jeg så klart fornøyd med, selv om det er kjedelig å måtte gi bort favoritt klærene fordi de ikke passer. 

#HVERDAG #KLÆR #SELFIE

 • Skrevet: 17.02.2014  //  Kl: 21:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Helgen startet herlig med valentine, tross litt stress for å få alt til å fungere. For jeg setter alltid av litt mindre tid enn det jeg trenger til å gjøre ting, og noen ganger tar jeg på meg litt mye. Men liker det slik, så lenge det er koselige og morsomme ting, så gjør det ingenting! På lørdag ble den første i jentegjengen 18 år, så det var stort! Det begynner å bli noen fester siden som var like koselig og gøy som denne. Tror de fleste hadde det ganske gøy egentlig, det hadde hvertfall jeg :-)

Marthe bursdagsbarnet, Mathias og meg.
Eline og Marthe. 

Hahah, supert kvalitet på bildene. Men det var de som ble tatt den kvelden med fantastisk iPhone ♥ Jeg tok ingen bilder selv så disse er lånt fra Eline og Mathias, om jeg ikke tar helt feil. Så takk for bildene! Tror ikke det gjør noe at jeg stjelte dem.

#BURSDAG #VENNER 

 • Skrevet: 09.02.2014  //  Kl: 20:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Lørdagen startet med dansekonkurranse, og det var årets første konkurranse så jeg gledet meg veldig! Jeg danset bare freestyle, og deltok ikke i slow fordi jeg ikke følte jeg kunne dansen godt nok. Å det er så kjedelig å stå der midt på gulve og tenke: "hva skulle jeg gjøre nå?". Så på grunn av dette og siden jeg solgte drakten min valgte jeg å ikke gjøre det. Vanligvis danser vi tre-fire runder, men denne gangen var det bare to runder! Så det var finale eller rett ut, så jeg var en av de som gikk rett ut. Men jaja, bedre lykke neste gang :-)

Ellers har jeg hatt besøk av Ramin hele helgen, SURPRISE! Ingen kunne tenke seg det liksom, for det skjer aldriii :-) Eller kanskje ofte, jeg klager ikke! Alltid koselig å være sammen med han. Dessuten kunne vi egentlig ikke møte hverandre i helgen og denne uken, fordi begge har vært så opptatt. Men vi fikk det til :-) Hahah, er sikker på at alle single der ute som synes jeg høres helt tåpelig ut når jeg sier det. Men det er veldig lenge med en uke når man vill se denne spessielle personen hele tiden. 


Her er noen bilder av oss fra i kveld!

#HELG #KJÆRESTEN #DANS #DANSEKONKURRANSE

 

 • Skrevet: 03.02.2014  //  Kl: 10:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jeg skrev litt om hva jeg gjorde i helgen i det forrige innlegget så skriver ikke så mye om det nå. Men jeg hadde overnattingsbesøk av kjæresten siden fredag, så det har vært veldig koselig. Jeg har faktisk aldri lagt ut noen bilder av han eller oss sammen her på bloggen. Litt fordi jeg vill holde forholdet vårt litt skjult fra sosialemedier, for vi har det kjempe godt sammen og man trenger ikke å dele absolutt alt. Det er jo ikke alt som egner seg på en blogg heller, og selv om jeg skriver en del om hverdagen så er det visse ting jeg aldri deler. Altså privateting som man ikke vill legge ut på nettet. Men uansett, nå har vi vært sammen i snart ett år, og han har jo klaget litt på at han ikke er på bloggen enda... Sååe nå kommer det litt bilder av min kjære :-)

Vi tok litt bilder og meningen var vell at vi skulle ta noen sammen også, meeen det ble ikke noe av. Istedet ble det mange fine av Ramin da, haahah. Det ble en del userisøt som jeg ikke deler videre, men her er de mest seriøse...  Har ikke noe stort ønske om å bli drept heller. 
#HELG #KJÆRESTEN 

 • Skrevet: 26.01.2014  //  Kl: 09:35  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 15

Helgen startet med utplassering, trening, hatt overnattings besøk av kjæresten og har vært i familie bursdag. Så det har skjedd litt, men jeg er så rastløs for tiden (alltid), så for min del kunne det gjerne foregått litt mer. MEN i det hele er jeg egentlig fornøyd :-) Og helgen er ikke helt over enda, så vi får se hva som skjer i dag. Bildene ble tatt i går kveld, siden jeg plutselig fikk det for meg å være i det kreative hjørnet. Her har dere en liten pysjamas outfit! 


Jeg elsker å bruke den t-skjorten fra addidas, selv om den er litt jaha(?). Men bare snitte og stoffet, rett og slett hvordan den er i sin helhet er så digg. Ønsker meg flere slike t-skjorter, må nødvendigvis ikke være en rumpe på den da... Hahah. Det var i går jeg var i familie bursdag, og som dere ser droppet jeg de slitte extensionsene og gikk for krøllete kort hår. Så nå vet dere hvordan håret mitt egentlig ser ut :-) Jeg savner det lange håret jeg hadde på starten av fjord året da...

#MAKEUP #OUTFIT #HVERDAG #HELG

 • Skrevet: 21.01.2014  //  Kl: 20:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jaaa... Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, enn at det startet med at noen av jentene skulle ta bilder i russejakkene. Så endte det med en del bilder egentlig. Er ikke ofte jeg legger ut iphone bilder eller bilder fra skolen, men jeg tenkte hvorfor ikke? Det kan jo være litt morsomt for dere å se litt andre typer bilder også, som ikke trenger å være så seriøse eller av god kvalitet. So hope you enjoy! Skal prøve å få lagt ut litt slike bilder frem over, som er litt hverdagslige og føler det blir litt mer personelig. In a good way :-)


#HVERDAG #BILDER #DAGENS

 • Skrevet: 15.01.2014  //  Kl: 14:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Jeg skrev dette innlegge tidligere i dag, men blogg.no hadde problemer så jeg fikk ikke publisert det før senere. Jeg vet godt at jeg sa jeg var tilbake for fullt. Det mente jeg også da jeg skrev det, men denne uken har bare blåst bort! Jeg har hatt så mye å gjøre med skoleting, lekser og jeg har faktisk trent hver dag denne uken! Så jeg har gjort så godt jeg kan med det, og føler jeg har vært flink jente! Skole og trening er to av de tingene jeg vikrelig prioriterer dette halv året her. Det er jo mitt siste år på skolen, så er jeg "helt" ferdig og skal begynne som lærling. Derfor er det veldig viktig for meg og få lært mye, håper dere skjønner det. Humøret har ikke vært på topp, så prøver å holde negativiteten borte fra bloggen. 

Om ikke så lenge skal jeg trene på trenings senteret med kjæresten, musklene mine er såå stive og kroppen er som en gammel dame. Så jeg kommer ikke til å trene så hardt, skal prøve å trene litt roligere. Jeg må spare kreftene til kvelden, for da skal jeg på danse trening. Så det blir mye trening, men jeg trenger å komme i nye rutiner etter ferien! Anyways, her har dere noen selfies!

 Jeg måtte bare ha med bildet nummer to, siden jeg så ut som en sur liten hundevalp. Dere vet de scene i "Lady og landstrykeren" der Lady er sint? Bildet nummer to minte meg om henne. Hahah! Jeg er vell kanskje også flinkest til å se trist ut på bilder. Har fått ett intrykk av det haha. Men jeg er ikke trist altså!

#HVERDAG #TRENING #SELFIE #DANS

 

 • Skrevet: 08.01.2014  //  Kl: 20:09  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Jeg puster enda! Men i denne uken har jeg hatt det travelt, jeg trodde virkelig ikke det kom til å bli slik (det var jo tross alt første uka i det nye året). Startet med at vi ble trekt opp i eksamen, jeg var helt sikker på at jeg skulle komme opp. Selv om jeg aldri vinner ting, så har jeg en evne i å bli en av de utvalgte på eksamen. Eller det føles hvertfall slik, haha. MEN jeg kom ikke opp i eksamen i år! :-D Så jeg burde vell egentlig feiret det, men jeg har hatt lekser hele tiden. Så har ikke blitt tid til noe annet. Selvfølgelig kunne jeg skvist inn ett lite bloggeinnlegg, men jeg har tenkt så mye i det siste.

Det har hvert noe som har plaget meg, og jeg klarer ikke å blogge da. Kan ikke skrive om hva som er galt og vill heller ikke fake ett smil, om dere forstår. MEN nå er det ordnet, så alt går fint for meg. No need to worry!

Her er noe av det jeg har holdt på med denne uka. Logg er ikke så morsomt, men må gjøres!
Arkivbildet, sry folkens! Blir bedre update fremover nå.

#HVERDAG #SKOLE

 • Skrevet: 24.12.2013  //  Kl: 13:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Vi kom frem til Kristiansund i går kveld rundt syv tiden, veldig koselig å få møte hele gjengen som bor her. Her er det grønnjul noe som er veldig uvandt, siden der jeg bor er det ett snøhull. Hahah. Det er koselig med snø, men det ødelegger ikke noe for meg at vi ikke har det i år. Jeg har en juletradisjon som jeg MÅ få med meg, det andre er ikke så viktig. Snø, ribbe eller pinnekjøtt det bryr jeg meg ikke så mye om, men jeg MÅ få med meg tre nøtter til askepott, ellers blir det ikke julesteming. Å det fikk jeg faktisk starte dagen min med i dag, så da er jeg kjempe fornøyd! 

Så nå gleder jeg meg bare til kvelden, for da skal jeg fikse meg, spise god mat med familien og pakker til slutt. Kan vell ikke bli noe serlig bedre enn det? Nope.

Å har du ikke fått sett tre nøtter til askepott i dag, men vill gjerne se den så finner du linken HER. De har den nemmelig ikke på viaplay eller netflix, men youtube er den til og med i norsk versjon.

Bildet er tatt for noen dager siden da jeg pakket inn julegaver, dette merket Sofus kjempe godt! Og kom selvfølgelig for å hjelpe til, eller egentlig bare spise på pakkene... Han elsker jula og pakker, den lille gullkråka.


På veien til Kristiansund i går fikk pappa og jeg øyet på dette. Det synes ikke så godt på bildet, men ved siden av oss kjører posten på sykkel og gangfeltet... Jepp, meanwhile in Otta.

Yngste fetteren, kusina mi og typen hennes og jeg pyntet juletreet i år. Det ble så klart fabulouse og nå er vi offisielt pro-juletre-pyntere.

Jeg beklager for bare mobilbilder, men følte for å ta med disse bildene. Kommer bedre bilder i kveld, tenker jeg :-) Her hos oss pleier vi ikke å legge pakker under treet før kvelden på julaften, så barna slepper å se på alle gavene flere dager i forveien. Noe jeg synes er en helt grei tradisjon, de trenger ikke å pines flere dager i forveien. Men det er min mening da.

Ønsker dere alle en riktig god julaften med masse god mat, pakker av det dere ønsker dere og ikke minst familie kos! :-)

 

 • Skrevet: 23.12.2013  //  Kl: 11:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Jeg ble såå misfornøyd med sminken, hahahah. Ser ut som et lite spøkelse i dag. Håper ikke jeg skremmer familyen når jeg kommer. For i dag bærer det til vestlandet, skal tilbringe seks timer i bil. Satt oppe i natt og lastet ned musikk til turen, så jeg er godt forberedt! Det blir veldig koselig å møte familien min som bor der, er en stund siden sist. Vi skal være der i nesten en uke, så håper det går fint og at jeg ikke savner kjæresten så alt for mye. Så han i går og jeg savner han litt allerede, hahah. Høres sikkert helt idiotisk ut for de av dere som er single, men bare vent! Det blir sånn for dere også, tipper det er slik for alle :-) 


Mobilkamereaet mitt får automatisk denne fabulouse effekten, siden mobilen min datt i bakken og knuste i tusen knas her en dag. Så nice er det... Det jeg egentlig vill stikke innom og si var:

 at jeg ønsker dere alle, lesere og ikke lesere en riktig god jul og ett godt nytt år!

 • Skrevet: 17.12.2013  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Dagens store dramatikk var da jeg skulle spise frokost og kjente at munnvikene bokstaveligtalt sprakk opp og begynte og blø. NESTEN som i en horror film med zombier. Bare for å sette alt på helt på spissen. Jeg trodde seriøst ikke at munnsår kunne bli så ille og ikke bli bedre igjen, men nå har jeg fått tak i en krem så krysser fingrene for at den fungerer. Orker ikke å føle meg som en zombie med sprukkene store munnviker. Ikke kult. 

I dag har jeg jobbet i frisørsalongen og trenet med typen. En god og hard dag. Så nå er det bare å jobbe hardt i frisørsalongen også satser jeg på at denne uken kommer til å gå fort frem mot jul. For jeg er er nesten ferdig med julegavene og gleeeedeer meg faktisk mye!Sry for standar blogge positur, som de fleste bloggere ville posert på ett slikt bildet. Hahah, føler at alle ville sett slik ut. Jaja. Men det er da ikke så mange spennende måter og ta bilder sittende på da.

 • Skrevet: 08.12.2013  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Denne helgen har ikke vært helg, men istedet begynt uken min på repeat. Jeg føler ikke det blir ordentlig helg når man må stå opp tidlig og jeg ikke får sove så lenge jeg vill. Men det har ikke vært noe negativ opplevelse for det om! Tvert i mot. I går var jeg og klassen min på en messe for å selge frisørprodukter, dette var via elevbedriften vår. Som dere allerede vet går jeg på frisørlinjen, så ja vi selger frisørprodukter og fikser hår! Tiden gikk fort og vi fikk solgt masse etter min mening.

I dag har det vært danse avslutning for danseklubben min, det er  unnskyldningen min for de alt for lange øyevippene og den høye hestehalen som dere ser på bildet under. Jeg rakk dessverre ikke å danse selv, hahahah. Siden jeg måtte GÅ til arrangementet, det er ett godt stykke... Men jeg fikk se på mye bra dans. Har også hatt overnattingsbesøk av min kjære♥ Så det er oppsumering av min helg.


Hahahah, don't ask. Vet ikke selv hva jeg driver med på bildene. • Skrevet: 05.12.2013  //  Kl: 17:37  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

I dag blir det trening sammen med Eline pus, så det gleder jeg meg til! Har faktisk vært flink å trent både tirsdag, onsdag og i dag denne uken, så klapp på skulderen til meg selv for det! Neida. Jeg var veldig flink til å trene før, men ja, nå er det så mye annet som tar opp tiden. OG JEG VET DET ER EN DÅRLIG UNNSKYLDNING! Målet mitt er å kunne komme tilbake til gamle treningsrutiner, eller i alle fall trene annen hver dag. Har allerede skaffet meg ett nyttårsforsett, guess what? Det har faktisk ingenting med trening å gjøre, wow. Nyttårsforsette mitt for i år er: Å bli brun, blid og lykkelig! Og om ikke det er ett bra nyttårsforsett så vet ikke jeg, skal hvertfall prøve å få det til.


Hei sveis egobilder.

#TRENING

 • Skrevet: 27.11.2013  //  Kl: 23:08  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Jeg avsluttet skoledagen med nudler og begynne på en tegning, noe som aldri skjer. Siden jeg verken liker nudler eller pleier å tegne. Men dere vet de gangene man bare får lyst til å spise noe man egentlig ikke liker, eller gjøre noe man ikke pleier? Eller kanskje ikke... Uansett jeg hadde en slik dag i dag. Senere på dagen hadde jeg besøk av gutten min, og vi har bare slappet av hjemme. Så deilig med en chill dag, siden det går mot jul og jeg har hatt prøver hver dag nå.... Jeg gleder meg allerede til ferien, sikkert som de fleste av dere også gjør!

Her er starten på min is-prinsesse! Var det jeg hadde i tankene, så vi får se.
Jeg pleier ikke å tegne og har nettopp begynt, så ikke ta den så seriøst. Vet det er noen feil konstruksjoner her og der, hahah!
Dagens bilde av det slappe trynet mitt! 
 • Skrevet: 22.11.2013  //  Kl: 22:52  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Siden jeg er så opptatt med andre ting nå, som f.eks skole som tar veldig mye tid. Så får jeg ikke blogget like aktivft som før, noe jeg har litt dårlig samvittighet for, fordi det har jeg alltid likt veldig godt. Det skjer heller ikke så mye mer spennende i hverdagen, enn skolearbeid og andre hverdagslige ting. Så da blir det sånn at jeg kommer til å fortelle: "Den dagen jeg gjorde noe", isteden for "i dag". Håper at dere skjønner hva jeg mener, og at det ikke bare blir tull... Hahah.

Her om dagen dro kjæresten og jeg til Jorekstad, som er et badeannlegg. Vi var der fra ettermidagen til kvelden, vi var der i ca fire timer! Så ja, du kan vell kalle det en bade date :-) Det var veldig koselig så klart, bare oss to. Uff hør så klissete og håpløs romantiker jeg har blitt... Det var uten tvil den beste dagen denne månten, i mine øyne. 

Om noen skulle lure på det så er bikinien fra cubus. 

 • Skrevet: 11.11.2013  //  Kl: 20:32  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jeg hadde en herlig avslutning på helgen med kjæresten som har overnattet, photoshoot på studio og feiring av farsdagen. Herlig å kunne slappe av i helgen med kjæresten og se på filmer. Det var en film vi så som var spessielt bra, "The Lone Ranger" med Johnny Depp i hovedrollen, tror det er en av de siste filmene han har spillt. Anbefaler!

Siden danseklubben min ville ha bilder av hver danser på veggene sine, så møtte vi alle freestylerene opp i studio og hadde en photoshoot. Alle er så vandt til å posere, så det gikk veldig fort, men morsomt å være med på. Alle hadde på danse draktene sine og i ført litt mindre sminke enn det som er normalt når vi er med i konkurranser. Det er veldig mye glitter og glam. Bildene kommer så snart jeg får dem, men fotografen skulle redigere bilder av alle danserne først. Gleder meg veldig til å se dem! 

Amanda og jeg under photoshooten :-)

#DANS #SHOOT #PHOTOSHOOT Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits