• Skrevet: 21.02.2015  //  Kl: 10:00  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 4

Som dere ser har jeg shoppet litt på bikbok. De har jo alltid mye fint! Men det er sjeldent jeg shopper der, eller i det hele tatt shopper... Begynner å bli en stund siden sist, om dere ser bort i fra treningsklærene i forrige innlegg. Heheheh. For det var egentlig penger etter julegaver, så det blir litt annerledes :-)

Bildet av buksen ble ikke så bra, tenkte å ta ett bedre bilde i kveld. Kommer nok en lite outfit innlegg :-) Også alt for lenge siden sist.

Smykke fra bikbok, fikk det gratis med resten av kjøpene.

High wiast bukse fra bikbok, 599 kr orginal pris, men jeg fikk 100 kr i rabatt. Jeg har seriøst vært så desperat etter en high waist bukse jeg kan bruke på fritiden. Har bare jobb bukser med high waist.

T-skjorte fra bikbok, ny pris 99 og før pris var 249 kr. Har lenge vært på leting etter en sånn type t-skjorte /genser i tykt stoff, synes de er sykt stilige, men de koster allti rundt 300. Så da var denne perfekt!

Crop genser fra bikbok, 149 kr. Perfekt, for den kan brukes til så mangt!

 • Skrevet: 13.01.2015  //  Kl: 22:53  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

I helgen var jeg og kjæresten på shopping. Det er noe vi ikke pleier å gjøre så ofte, og det var uansett lenge siden sist jeg shoppet. Så det var utrolig koselig. Og vi brukte ikke lang tid heller. Noe som er helt utrolig, for det var ikke planlagt og heller ikke stress. Vanligvis går man en evighet og ikke finner det man vil ha.

 Å jeg må si meg veldig fornøyd med innkjøpene mine, har blant annet prøvd den nye tightsen på trening i dag, og den var amazing! Den er ikke gjennomsiktig, super god å ha på, varm og myk! Love it ♥ I tillegg til disse innkjøpene, kjøpte jeg meg en ny pc. Som jeg også er veldig fornøyd med! Kan godt vise dere den senere.


Trening tights fra Nike, før pris 700,- og nå for 500,-


To parfymer fra Elie Saab, en vanlig parfyme størrelse og en til å ha med seg. Jeg har aldri hørt om merket før, men den lukter utroliiig godt! Før pris 900... Nå var pisen på  600,- Det er ikke noe jeg pleier å kjøpe så ofte, og tror det er første gang jeg kjøper en parfyme som er verdt så mye. Men noen ganger kommer man over kupp!#INNKJØP #SHOPPING #ELISAAB #NIKE #TRENING #NIKE

 

 • Skrevet: 02.08.2014  //  Kl: 16:35  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 3

Jeg vet ikke hvordan jeg har klart å glemme det, men jeg glemte heeelt å vise dere innkjøpene fra England. Som jeg sa for en stund tilbake, så skal dere så klart få se innkjøpene! Det er litt blanding av det jeg kjøpte i Manchester, mens noe annet er fra Blackpool. Blant annet klær fra River Iland og Victoria's Secret, også Primark så klart hahah. For de av dere som ikke vet det, så er Primark en billig klesbutikk som har alt mulig rart. Nesten som h&m, bare billigere og større utvalg. Det var min første gang på Primark, så dere kan tro jeg kom ut med en del... 

Når vi var i Manchester og Amanda og jeg lette etter Victoria's Secret, og endelig fant butikken ble vi så glad at begge to hylte av glede, som to små barn på julaften. Hahaha, små barn og store gleder. Jeg har kjøpt flere ting fra Victoria's Secret, men det er kun fra nettbutikken. Derfor var det faktisk bare en opplevelse i seg selv og se butikken på ordentlig. 


Jeans, solbriller og solbrille boks fra River Iland. Buksen kostet 300, husker ikke pris på resten.

Cardigan fra Primark, husker ikke prisMaxi kjole fra Primark, husker ikke pris. Den er nydelig på! Sitter perfekt på kroppen, på bilde ser den ikke så bra ut. Bedre i virkeligheten.

Kort jumpsuit fra Primark. Jeg digger mønsteret og at den er hippi inspirert! Husker ikke prisen.

Chille shortser fra Primark, husker ikke pris.

Undertøy fra Primark, kostet sikkert 25 kr for hver. 

Jeg elsker Skittles, så måtte så klart kjøpe det. Tøflene og ballerinaskoene er også fra Primark. Skoene kostet ca 50 kr.

Undertøy sett fra Primark. Husker ikke pris.

Trenings hotpants fra Victoria's Secret, husker ikke pris.

BHen var på salg og husker ikke prisen på Sports BHen, men den er veldig god å trene i! Fra Victoria's Secret.

Bodysplash, mascara, lippgloss og bikini underdel fra Victoria's Secret. Husker ikke prisene her heller.

Jeg beklager for noen uklare bilder og at jeg har glemt prisene på det meste.

#SHOPPING #INNKJØP #REISE #VICTORIASSECRET #VS #VICTORIA'SSECRET #PRIMARK #RIVERILAND

 • Skrevet: 13.07.2014  //  Kl: 19:10  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Etter at mine elskede Vans ble slitt ut, har jeg lett etter et nytt par. Her om dagen kom jeg over akkurat de skoene jeg var ute etter på halv pris til og med! De var egentlig litt store, men jeg har en såle som jeg putter opp i, så da gikk det fint og de passer. Når det kommer til "vanlige" sko så liker jeg at de er klassiske, men ikke at de blir for maskuline, de må være litt feminine. Jeg vil ikke se ut som om jeg har herresko på beina, jeg vil at de skal passe til meg. Som de fleste jenter sikkert ikke vil heller. Merket hetter HUB, og jeg har ikke hørt om det før. Så vet egentlig ikke hvordan kvaliteten er, men det ser bra ut. Noen som har hørt om det før, og har erfaring med dem?
Før pris 899, ny pris 499 kr 

#SKO #FOOTWEAR #INNKJØP #SHOPPING #NEWINN


 • Skrevet: 22.06.2014  //  Kl: 19:11  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 21

Jeg skal prøve å være kjapp i dette innlegget og får ikke skrevet så mye. For akkurat nå har jeg besøk av søsteren min og tantebarnet mitt fra Nord, så da vil jeg tilbringe tiden med dem så klart :) Det skjer veldig mye fremover, så jeg skal fortelle dere mer om det senere. Men jeg tenkte det var på tide å vise dere det  jeg kjøpte i Amsterdam. Jeg synes ikke det ble så mye denne gangen, men det er fordi jeg skal shoppe mer når jeg reiser til England. Så synes jeg har vært flink, hahah.  Men her har dere det  jeg fikk med meg hjem i kofferten.


T-skjorter  med skrift fra Bikinien er mye finere på! Bikinien og undertøyet er fra , som har utrolig mye fint av undertøy og bikinier!


Haremsbukse og topper uten stropper fra Coolcat.

Volumpulver og saltvann spray gratis/gave fra Keune

 

#KEUNE #SHOPPING #INNKJØP #BIKINI #AMSTERDAM #NEDERLAND #HOLLAND 

 • Skrevet: 12.05.2014  //  Kl: 20:30  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11

Her om dagen fikk jeg en bikini underdel fra Eline, kjempe snilt så takk igjen for den (om du leser dette)! Jeg var så heldig at den ikke passet henne :) Hahah. Den kommer ikke heelt fram på bildene, fargene er mer intense og den passet veldig godt til hudtonen min. Så den er mye finere på. MEN siden jeg ikke kommer til å ta den på meg og stille opp med et bikini bilde her på bloggen, så får det holde med noen bilder av kun bikinien. Håper dere forstår hva jeg mener, og at det er nok med det :)Bikini underdel fra bikbok.

#BIKINI #NEWINN #INNKJØP #BIKBOK 

 • Skrevet: 14.04.2014  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 10

Jeg og søster har vært på kjøpesenteret i dag med noen venninner av henne. Planen var å kjøpe en overraskelse gave til Defne, men det ble også tid til litt shopping til oss. Hahah, slik kan det gå. Ble en del sminke, siden jeg mangler det. Brente kanskje bort litt mye penger på sminke, men men. Jeg synes det er så viktig at sminken er god og glir godt inn i huden. Så går jeg frisør linja og er over engasjert i sminke og skjønnhet, så sier seg selv. Defne ble foresten kjempe fornøyd med gaven, prøvde å snakke med henne men hun var alt for opptatt med å leke med ponni hestene. Nå skal vi snart dra på kino for å se "Divergent". Har høye forventninger, håper den lever opp til dem! :)


Basketball t-skjorte fra Carlings, 199 kr.


Pysjshorts fra Cubus, 99 kr. Den er så nydeliiig, elsker den! Kommer til å føle meg så søt når jeg skal sove, haha.

Undertøy fra Cubus, noe jeg virkelig trengte. Godt å få kjøpt det! Føler det faktisk har mye å si hva slags undertøy man har på seg. For om du synes det er fint, så føler du deg mye bedre. 59 kr for to av dem, og 99 kr.

Balmi leppomade fra Cubus, husker ikke pris. Dip Brow fra Anastasia 240 kr, ansiktskrem fra Clarins gratis. Concealer fra Estee Lauder 260 kr, primer fra Smashbox 260 kr. Alle makeup produktene, bortsett fra leppomaden er fra Kicks. 


#INNKJØP #SHOPPING #NEWINN

 • Skrevet: 30.03.2014  //  Kl: 22:51  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Hei! Jeg har som vanlig vært opptatt og fjern fra bloggen i helgen. Sorry for det. Men som dere vet og som jeg har snakket om før, så betyr det bare at ting er bra og jeg har mye å gjøre. Jeg vill jo være sosial og orker ikke å sitte på pcen, når jeg gjør noe sosialt med venner eller kjæresten. Lever i nuet og nyter det! Noe alle burde prøve å gjøre, for det er vikitg :) 

Nok om det filosofiske, tilbake til poenget. Som overskriften dreier seg om. For litt siden bestilte jeg klær på nelly, siden det var salg der. Det er litt sommerting, som ikke kan brukes nå. Men jeg trengte det virkelig, siden jeg har begynt å fokusere mer på egentrening. Så har kroppen endret seg, og jeg har fått resultater. Og da går det dessverre ut over garderoben... Jeg viste dere bilder fra nelly om hva jeg hadde kjøpt. Men nå har jeg tatt bilder til dere, så dere ser hvordan det ser ut på ekte. Kommer helt sikkert noen outfit bilder i løpet av uken, så dere får se hvordan klærene ser ut på. 

Digger denne genseren som er enkel, men super søt. Det er foresten ryggen som har blonder, og som er vist på bildene.Denne er baggy og digg! Elsker store gensere♥


Denne shortsen er faktisk lang og ikke så tettsittende, som slike shortser pleier å være. Jeg syntes det var fint, for man blir litt lei av å bare ha tettsittende shortser også.

Litt kattehår, beklager for det... Katten min er alltid med meg vet dere, klærene til og med! Blir sånn når man har dyr.
Helt forelsket i denne bikinien fra Wonderland!! Siden jeg har vokst fra de andre bikiniene, etter jeg begynte å trene mer egentrening. Så måtte jeg ha noe nytt. Og siden det var salg,  så slo jeg til. Det eneste minuset er at den har ikke innlegg, men den passer og ser rå flott ut på.

// Alt er som sagt fra Nelly

#NEWINN #INNKJØP #SHOPPING #BIKINI #SOMMER #NEWS

 • Skrevet: 25.03.2014  //  Kl: 16:52  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11

I helgen var det salg på hele senteret, så jeg tok meg en tur dit. Stort sett alle butikkene hadde salg eller tilbud, men det var litt dårlig utvalg synes jeg. Men jeg gjorde noen gode kupp! Derfor tenkte jeg å vise dere hvertfall det jeg kjøpte. 

Jeg har også fått klærene jeg bestilte fra Nelly sitt salg, og hentet dem. Så de kommer på bloggen så fort jeg får tid til å ta bilder og redigere det. So stay tuned! Du kan se hva jeg kjøpte fra Nelly her.


Jeg synes slike lange cardiganger kan være veldig stilige. Selv om de andre her i huset trodde det var en morgenkåpe når jeg gikk med den :( Hahah, skjønner jo det. Den ser veldig spessiel ut. Så vet ikke om jeg kommer til å bruke den i offentlighet, men fungerer fint som koseplagg. 

Cardigang fra Vila, før pris 350 nå pris 150 kr.
Etter jeg gad bort meste parten av smykkene mine, så har jeg lett etter øredobber jeg synes er fine og faktisk kan bruke til forskjellige ting. Alle øredobbene er fra Glitter. 

Husker ikke prisen, men det var 50% på alt. Så det var veldig billig,

Tror disse blir de nye favorittene, for jeg elsker store øredobber.

#INNKJØP #NEWS #NEWINN #SHOPPING #SALG #SMYKKER

 • Skrevet: 17.03.2014  //  Kl: 19:45  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 8

De fleste har vell fått med seg salget som Nelly har hatt noen dager nå. Jeg fant raskt flere ting jeg ønsket meg, men var usikker på om jeg skulle kjøpe noe. Men etter flere dager tenker jeg fortsatt på at jeg vill kjøpe det, så da vet man at det er et lurt kjøp! De hadde utrolig mye fint, både på salget og uten om. Men nå synes jeg at jeg har vært flink og bare kjøpt det jeg trenger, og som mangler i skapet mitt. Prisen ble helelr ikke så ille. Gleder meg til å få det i posten!

OMG oversized genser her

Jeg falt helt pladask fra første gang jeg så denne bikinien, og nå er endelig overdelen på salg. Riktig nok har jeg heller ingen bikinier som passer meg nå, så det var ett must i skapet. Bikini topp her og bikini truse her.

Etter jeg begynte og trene styrke for meg selv, blant annet fokusere på bakdelen. Så har jeg nesten ingen shortser fra sommeren som passer meg lengre... Det er selvfølgelig kjipt at de fine klærene ikke passer, MEN så har jeg fått til målet mitt og gått opp nesten en hel strl. Å det er godt gjort når man alltid har vært en flat ass som meg, ikke det at det er noe galt i det heller! Svart shorts med studs her

Denne genseren er virkelig helt nydelig og kjempe søøøt♥ Hvit genser med blonder finner du her.

 

#NELLY #SHOPPING #NETTSHOPPING #INNKJØP #NEWINN #OVERSIZED #BIKINI

 • Skrevet: 26.02.2014  //  Kl: 21:23  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15

Etter den store sorgen av å slite ut favorittbuksa, så kom jeg over ett godt tilbud på carlings, der de hadde Dr.Denim bukser til 399 kr. Dessverre hadde de ikke så stort utvalg, men så gikk jeg til urban, og der hadde de flere bukser også high waist. Å siden jeg digger high waist bukser best, fordi jeg synes de sitter best på meg egentlig. Dessuten kan man bruke korte mage topper og vanlige topper, og fortsatt føle seg komerfortabel i dem. Jeg har ett par fra før, de er hvite så synes de er finest på sommeren. Men det er min rare mening da. Jeg trengte nye bukser så er veldig glad for å få tatt med meg to par bukser hjem.
Dr.denim jeans fra urban, 399 kr for hver bukse.

#SHOPPING #NEWIN #INNKJØP #DRDENIM #JEANS

 • Skrevet: 07.02.2014  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 5

Endelig kom dagen her som jeg har gledet meg til etter en lang uke. For denne fredagen ble det klasse tur til "Health, Fitness, And Beauty messe" i Oslo på Telenor Arena. Telenor Arena var selvfølgelig delt inn i tre "grupper", en for trening, en annen for helse, og den tredje for skjønnhet. Det var virkelig alt mulig der, og vi fikk også se en del kjendiser! Jeg skulle ikke kjøpe så mye, men var heller ute etter ett par bestemte ting. Og jeg klarte det faktisk, finne tingene jeg trengte og ikke mer enn det. Må nesten si jeg er litt imponert over det, hahah. Jeg hadde jo egentlig lyst til å kjøpe nesten alt. Jeg skal fortelle mer om opplevelsen på messen senere, so stay tuned! Her får dere se det jeg kjøpte!

Gratis prøver og selvbruning lotion fra Australian Gold, kr 179,- Jeg skulle egentlig kjøpe en solariumskrem, men jeg kjøpte feil! Selvbruningen luktet så godt, nesten som godteri, så jeg ble distrahert av lukten.

Matte øyenskygger fra the Balm, kr 200,-

Her ser dere bedre bilde av hva fargene heter, om noen skulle være interessert i det. 

Jeg har ønsket meg en slik øyenskygge med matte farger lenge! Også har jeg hørt mye bra om det merket og merket på selvbruningen, så gleder meg til å prøve ut. Jeg fikk også kjøpt en gave, har nemmelig en venninne som har bursdag snart. Så håper hun ikke leser dette, haha :-)

#HEALTHANDBEAUTYMESSE2014 #BEAUTYMESSE #SMINKE #INNKJØP #SKJØNNHET

 • Skrevet: 10.01.2014  //  Kl: 19:52  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 7

Dette innlegget har jeg gledet meg til å vise til dere, og jeg var ganske spent også... Det jeg skal vise dere er to innkjøp fra to forskjellige nettsteder, en fra nelly som jeg egentlig skulle hatt til nyttårsaften og den andre fra en nettside som heter rosewholesale.com (LINK HER). Rosewholesale har utrolig mye fint! Jeg la ut ett innlegg til dere før, da jeg bestillte. Det er også halvparten og til tider en tredjedel av prisen til en norsk eller amerikansk vare. Og er selvfølgelig fra ett asiatisk land, ellers har jeg ikke så mye mer informasjon om nettsiden. Dette angret jeg på i etter tid da jeg trodde at jeg hadde blitt lurt, og at varene mine aldri kom... Det gjorde de! Det bare tok lengere tid enn det de hadde sagt, de sa 25 dager det tokk litt over en måned. 

Men jeg er fornøyd med varene, bare en ting jeg ble missfornøyd med. Å jeg hadde overhodet ikke så store forventninger, siden det var så billig og kom helt fra asia... Om du vill bestille fra rosewholesale, så ikke få panikk om varene ikke kommer innen 25 dager. For det kan ta litt tid, men det kommer! Eneste som er negativt er toll og avgifter, det fikk meg nesten ikke til å ha lyst til å bestille noen ting der i fra. Kun pga det...  Jeg vet ikke om jeg kommer til å bestille mere fra dem. Men de har utrolig mye fint og alltid salg på 50% og mer eller mindre!

Freebra fra nelly 299 pr stykk, skulle egentlig ha disse til nyttårsaften, men de kom litt sent. Men kommer nok til å bli flittig brukt, siden nå jeg har nesten bare kjoler med åpen rygg. 

Cardigan fra rosewholesale. Husker ikke pris siden det var så lenge siden. Den er litt kort når du løfter armene, men veldig vi som dere ser på bildet. 

Denne var jeg positivft overrasket over, siden jeg ikke visste helt hvordan kvaliteten dems på jakker var. Men denne er fin i virkeligheten også! Den er så klart i sky og ikke ekte skinn, om noen skulle lure på det. Det kan man lukte også, hahah. Også fra rosewholesale.

Fuskepels, har ønsket meg det i evigheter! Koster ca en tredjedel av prisen på en lignende norsk jakke, men like god kvalitet. Fra rosewholesale.

Hvit kåpe fra rosewholesale. Denne er den eneste jeg ble missfornøyd med. Fordi på bildet så det ut som om den var i samme stoff som en trench coat, i virkeligheten er stoffet like tynt som en genser. Hadde også litt tråer her og der, men det regner jeg med når den kostet ca 100 kr. Kan liksom ikke klage når det er til den prisen, hahah. 

#INNKJØP #NEWS #NEWINN

 • Skrevet: 05.01.2014  //  Kl: 17:30  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 5

Endelig har jeg skaffet meg den, etter å ha ønsket meg den i evigheter. Jeg liker egentlig ikke å lese bøker. Men jeg har faktisk lest noen bøker i livet mitt... Den beste boken jeg har lest så langt heter " Idas dans" , den handler om en ung jentes kamp mot kreften og er beskrevet fra morens øyne. Anbefaler på det sterkeste om du ikke har lest den! Når jeg først skal lese en bok, må den gjerne ha et dypt tema, og jeg liker historier som er vansklige og ikke alltid ender bra. Det hørtes vanvittig koselig og morsomt ut. Neida, men det er noe med det å lese en god bok og grine av den etter på. Slik reagerte jeg på Idas dans.

Uansett. Denne boken som jeg har ønsket meg så lenge heter "Evig søndag" og er skrevet av bloggeren Linnèa Myhre. Hun er ganske kjent så du har nok hørt eller sett henne før. Jeg likte veldig godt bloggen hennes når hun skrev, for hun er så dyster, men likevell så ærlig og selvironisk. Hun har slitt / sliter (?) med spiseforstyrrelser og depersjon og dette er det hun har skrevet om i boken. Så om du intereserer deg for tunge og vansklige temaer som meg, så er det en bok for deg! Jeg kommer nok til å si litt om mine meninger og hva jeg syntes, etter jeg har lest den. 

Slapp av folkens! Jeg snuuuser ikke, bare ser slik ut. Har så tørre lepper at jeg sliter med å smile. Hahah. Guuud det ser så falskt ut.
Jeg måtte bare. Føltes så teit å sitte å posere med en bok. Hahah.

#EVIGSØNDAG #BOKANBEFALING #NEWS #LINNÈAMYHRE

 • Skrevet: 30.12.2013  //  Kl: 23:05  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 10

Har du ikke vært på romjulsalg i år, så har du ikke gått glipp av noe. Jeg og to av søskenbarna mine var på romjul shopping i dag, og det var ikke så mye salg i butikken og det som var til salg var kjedelig eller så trengte jeg ikke noe av det. Like så greit siden jeg var der for å bytte noen gaver og kjøpe litt nødvendigheter. Halvveis blakk også, så da sparte jeg de pengene jeg ikke har :-) Make sense right? - Nope, egentlig ikke. Her er dagens kjøp:

 

Hipsters, 3 for 149 kr fra gina tricot
Over kneet strømper fra cubus egentlig pris 129 kr pr stykk, men de var på tilbud. strømper som rekker til kneet fra h&m 79 kr (?)

Ett litt bedre bildet av strømpene.

Også kjøpte jeg heelt vanlig kjedelige sokker, sokker er noe av det kjedeligste jeg vet å kjøpe! Men man må kjøpe ting man trenger som kanskje ikke er så spennende noen ganger. Hardt liv. mhm. Kanskje ikke de mest spennede innkjøpene for alle, selv om jeg synes undertøys kjøp alltid er spennende, for hvem liker ikke fint undertøy? :-)

#INNKJØP #SHOPPING

 • Skrevet: 26.12.2013  //  Kl: 17:37  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14

Jeg var usikker på om jeg skulle laget et slikt innlegg, siden jeg ikke visste om dere syntes det var interessant. Men siden jeg fikk forespørsel fra familien som var iverige etter å se, så tok jeg bilder til dere. Jeg fikk utrolig mye fint i julegave, er ikke misfornøyd med noe! Eneste er at jeg skal bytte noe som ikke passer, men uten om det. Så er jeg veldig takknemmelig. Selv om ikke alle jeg fikk gave av leser dette, så vill jeg si STOR TAKK til de av dere som leser dette! 

Jeg og kjæresten smug startet julaften på fredagen, siden han ikke feirer jul og fordi vi ikke skulle feire sammen. Det var veldiiig koselig, og gald vi gjorde det. For jeg hadde ikke klart å ventet på at han skulle åpne sine gaver. Av han fikk jeg ett smykke i sølv (som skifter farge i lyset og Chance parfyme fra Chanel). Ble overrasket over hvor flink han er til å kjøpe gaver, haha. Veldig snilt sagt, men jeg forventet en tulle gave.

Fra venstere: øredobber, øredobber i sølv, smykke i sølv, smykke i sølv til bunadsbeltet mitt, Chance parfyme fra Chanel. 
Smykket skifter farger i lyset.


Fra venstere: smykkeskrin i slangemønster, boks med kopp, bildet med visdomsord, sett fra bodyshop med dusjsåpe, bodybutter og badelilje, inspirasjonsbok 2014, "varmekrem" til å smøre på ømmemuskler, strekk, skader, 1(?) kg vekter til armer og ben, kokebok med kake oppskrifter (makroner, cupecakes, cakepops).

Fra venstere: neglisje sett med: neglisje, "morgen kåpe" vet ikke om det kalles det, belte, to string.
Fra venstere: genser med minni mus, lang myk genser, kåpe.
Slik ser genseren ut bak, pysjamas og strømper.

#JULEGAVER #JULAFTEN2013 #JULEGAVER2013 #INNKJØP

 • Skrevet: 20.12.2013  //  Kl: 17:14  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 3

Jeg har ikke følt meg mer uthvilt og klar for en skoledag som i dag. Ikke så rart siden jeg gledet meg nesten like mye som en unge til å få juleferie og feire julaften. Så det var nok derfor jeg var så våken og opplagt for dagen. Mange fra frisørklassene møtte opp og vi spiste grøt i klasserommet og skravlet. Det var veldig koselig avslutning på dette halvåret. Etter det ville jeg ikke hjem og jeg måtte "bytte" en gave, som det viste seg å bli litt problemer med. Så Mia og jeg dro på CC og jeg fikk gjort det jeg skulle ++ mer :-) Nå er jeg døds-sliten etter å ha stresset med gavene og endelig kan jeg puste heelt ut.

God jul og god juleferie alle sammen! 

String fra h&m, 59,90 og 69,90 ca for dem. Jeg syntes jeg fortjente nytt undertøy siden sist gang jeg kjøpte nytt var sist gang jeg blogget om det. Hahah. Det er en stund siden. Dessuten er jeg så lei det jeg har og de fleste er kun kjøpt "fordi de er gode og danse i, og fordi de ikke synes i thigts...". Forteller litt om hvor spennende undertøy jeg har. 


Cardigan fra carlings 399 kr. Dette var egentlig ikke ment som gave til meg selv.

Jeg har siklet etter den, men hadde ikke tenkt til å kjøpe den. Men hadde ikke noe annet valg etter jeg kjøpte en gave jeg ikke var fornøyd med, og man kan ikke få igjen pengene om det har gått mer enn 1 dag! Jeg ble så sur når jeg fikk vite det, begynte nesten å grine. Hahah. Jeg er veldig kresen når det gjelder gaver til andre, og hva jeg synes er bra nok og passer til personen. Siden det ikke var noe annet der jeg ville kjøpe i gave, så måtte det bli noe til meg selv. Det var den siste som var igjen, så var heldig der!

#INNKJØP #SHOPPING #JULEGAVER #AVSLUTNING

 • Skrevet: 29.11.2013  //  Kl: 19:31  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19

For bare ett par dager siden bestilte jeg litt stuff fra Nelly, og i dag hentet jeg spent pakken! Spent på hva som var oppe i esken, selv om jeg allerede visste hva jeg hadde kjøpt. Hahah, blir iverig når jeg har bestilt noe på nettet, eller får pakker generellt. Da er jeg som en liten unge på julaften :-) Alt sammen passet! Noe jeg er kjempe fornøyd med, for jeg var litt spent på kjolene, skoene... ja alt! Dere som har leser bloggen, vet at jeg pleier å ta bildene av tingene mens de henger på hengeren, eller brettet på gulvet. Men denne gangen ville jeg gjøre et unntak, så i dag har jeg tatt bilde av klærne mens jeg har dem på! Slik får dere også sett fasongen av kjolene, myeee bedre. Å jeg må bare slenge med at skoene ser mye hottere ut i virkeligheten, fikk litt feil vinkel på bildene.

Dårlig bilde, men dette er en smakebit av antrekket mitt til julaften! Jeg var litt spent på om det passet, siden det var one size, men det passet utmerket! Stort gull belte 199 kr.
 Litt mindre bilder, men dere overlever nok! Herlige svarte og litt robuste sko 499 kr, paljettkjolen i gull kostet 799 kr... Litt mer enn det jeg hadde tenkt til å bruke på en nyttårskjole, men de hadde så lite utvalg av paljettkjoler siden det var utsolgt. Men jeg falt for denne, så litt stiv pris men men!

Elsker denne turkise kjolen med leppestiften i fuxia, en fresh kombinasjon! Turkis kjole til 299 kr.

Elsket denne kjolen mer enn det jeg hadde trodd! Korall farget kjole (jeg synes den er mer rød, men ok) 299 kr.

Om du har lyst til å kjøpe noe av dettet eller vill se nærmere på det, så har jeg direkte link til hvert produkt i ett innlegg som du finner lengre ned på siden! :-D

#INNKJØP #SHOPPING #NYTTÅRSKJOLE #NELLY

 • Skrevet: 26.11.2013  //  Kl: 13:00  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Jeg har.... Noe som jeg ikke burde gjort, meen bestilt meg noe igjen fra nettet. Jeg var så fornøyd med leveringstiden fra nelly sist, også trengte jeg en nyttårskjole. Eller trenger blir vell kanskje ett feil ord å bruke, men jeg hadde som de fleste lyst på en ny kjole til nyttårsaften. Gjerne en med paljetter som IKKE er svart, synes de bare selger svarte kjoler i butikkene på senterene. Det er fint det, men guud så kjedelig om ALLE skal bruke svarte kjoler på julaften/nyttårsaften. 

Turkis kjole her, rød kjole med blomster her, gullkjole (gleder meg til å bruke denne på nyttåraften!!!) her.

Stort gull belte her, høye svarte sko med snøring her.

Har ikke planer om å bruke noe av dette sammen, bare så det er sagt. Men belte skal jeg bruke til antrekket jeg skal ha på julaften, og gullkjolen har jeg tenkt til å bruke på nyttårsaftenen. Med mindre jeg ombestemmer meg i siste liten. Så da er de store fest antrekkene i boks, så mangler jeg bare julegavene :-O

 • Skrevet: 17.11.2013  //  Kl: 20:00  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Som jeg fortalte i starten av forrige uke, så ble dette en veldig hektisk uke for meg der det skjedde masse forskjellig! Bare for å nevne det øve til prøve, photoshoot, film innspilling, make up kurs i oslo og farge kurs. Så jadda, dere forstår det sikkert. Skal ikke gå inn på alt nå, men tenkte jeg kunne fortelle litt om makeup kurset. På torsdag dro klassen min og parallelklassen til oslo, først hadde vi make up kurs på Dermanor, det var BareMinerals som hadde kurset. Det var veldig lærerikt og jeg fikk med meg noen god biter. Etter på hadde vi noen timer i byen, noe som viste seg å bli litt for lite for oss. Vi rakk ikke å shoppe noe, men hadde det veldig koselig på Hard Rock Cafe!

Her står vi uten for slottet. Klassen vår har hatt besøk av tre svenske utvekslings elever denne uken. Så de var også med på turen. Måtte så klart vise de svenske jentene slottet. Fra venstre, Tonje, Mia, Meg, Hsaung, Marita, Rikke, også de svenske jentene :-)


Her er vi på Hard Rock Cafe. Mia og Hsaung, søte jenter! 
Meg og Tonje! :-)Jeg hadde ikke med meg så mye hjem igjen fra oslo turen, siden vi ikke fikk tid til å gå i byen. Men Jeg kjøpte en concealer i fargen light 2, leppestift "never say never", og egentlig en leppestift til som var beige. MEN så flink som jeg er mistet jeg den dagen etter på, klarte ikke å ha den i 24 timer en gang. Alt var fra BareMinerals.

Etter å ha fått en smakebit på oslos shopping gater så fikk jeg veldig lyst til å dra dit på jentetur og shoppe litt mer! Så vi får se.

#MAKEUP #MAKEUPKURS #SHOPPING #BAREMINERALS

 • Skrevet: 28.10.2013  //  Kl: 21:43  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 8

Jippii! I dag hentet jeg pakken fra blivakker.no, jeg valgte å bestille bare minerals sin foundation der fra siden det var det billigste stedet jeg kunne finne. Har tidligere kjøpt starter kit fra bare minerals (alt du trenger i en pakke, to børster, to foundationer, ett solpudder, mineral veil, primer) og elsket det! Har savnet det litt, siden fargen er så naturlig, i alle fall til de fleste solpudder og foundation som gir deg den brun-orange looken. Er ikke så fan av den, jeg vill ikke at det skal se ut som om jeg har på meg foundation selv om jeg bruker det. Der i mot 100 ganger bedre når du finner det puddere som gir deg den solbrune looken ;-) 

Her får dere se det jeg kjøpte fra bare minerals samt. den flytende foundationen jeg nylig kjøpte fra samshbox. 

Fra venstere: bare minerals foundation 5c medium deep, bare minerals matte foundation fairly medium.

Har bare prøvd fairly medium, men den smeltet rett inn i min hud. Så jeg var veldig heldig denne gangen!
Litt stygt bilde, men her ser dere bedre fargene.
Smashbox foundation studio skin, med farge 2.1 (Om det sier noen noe...)

// Primer, solpudder og foundation fra bare minerals kjøpt fra blivakker.no, flytene foundation fra smashbox kjøpt fra kicks.

 • Skrevet: 14.10.2013  //  Kl: 20:57  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 4

Som alle vet er halloween like rundt hjørnet. Siden jeg og noen venninner av meg arragnerer halloween fest, har jeg sett en del på kostymer. Siden vi skal feire helgen som kommer, så hadde jeg begrenset tid på meg og kunne ikke bestille fra utlandet slik jeg hadde tenkt. Siden det er billigst. Da kom jeg over denne norske siden som heter http://www.festivitas.no og skal ha kjapp leveringstid. Her er noe av det de har å by på av kostymer: Dette er bare noe av det jeg likte best, de har mye annet også. Så nå er kostymet mitt i boks, men sier ikke hva det er. Men kan røpe at det er en av kostymene ovenfor.  Hva tror dere jeg bestilte?

#Halloween #halloweenkostyme

 • Skrevet: 04.10.2013  //  Kl: 18:26  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14

På onsdag var Eline og jeg på shopping, jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe fordi det er hun som hadde hatt bursdag. MEN det er sjeldent jeg klarer, men jeg passet på å kjøpte bare nødvendige ting. Etter min mening. Ok, kanskje det skjøretet med paljetter ikke var nødvendig. Men jeg har ønsket meg flere skjørt, siden jeg ikke har det i skapet. Og jeg har ikke hatt min egen shampoo på evigheter. Bare slik shampoo man kjøper fra matbutikken som bare er dritt. Føler ikke håret blir rent av det.

På frisørlinja har vi lært at ph-verdien i den shampoen du får kjøpt på matbutikken er høy! Noe som ikke er bra for håret ditt. Shampoen der har også silikon i seg og er blandet ut med vann.... Så et lite tips er å bruke litt penger på shampoo og conditoner :-)

Grått skjørt 99 kr, skjørt med paljetter 249 kr fra ginatricot.
Stor dounut 79,50 kr fra glitter. Denne blir super til dansekonkurranser :-D
Shampoo og conditoner fra sexyhair, husker ikke pris. 

Sexyhair er ett merke jeg liker veldig godt så det anbefaler jeg på det sterkeste! Fås kjøpt på de fleste frisørsalonger eller på nettet.

 • Skrevet: 01.10.2013  //  Kl: 22:35  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Da har jeg bestilt klær fra Nelly for første gang! Egentlig på tide etter alle de gangene jeg har siklet etter noe der inne, men aldri kjøpt noe. Det ble tre festkjoler, en "skinn" lignende bukse (som jeg lenge har ønsket meg fra american apparel, men mye billigere på nelly), og en genser. Så da krysser jeg fingrene for at det passer og gleder meg til å få klærene i posten! Kommer selvfølgelig til å legge det ut når jeg har motatt pakken.

Her får dere se det jeg har bestilt: • Skrevet: 23.09.2013  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14

IIIIIP!! Jeg henten en pakke i posten i dag, som inneholdt undertøy som jeg bestilte fra Victoria's Secret. Jeg forventet ikke å få den før om ca en uke, for det var da de regnet med at den skulle komme. Så ble positivft overrasket. Jeg har ikke hatt noen ordentlige bher som passer meg og som jeg liker på flere måneder nå, så det var herlig å få noe som var pent og se på og som satt fint på kroppen. Lykke!

Men ble litt engstelig når jeg tok de ut av pakken, for de virket for store. Så var veldig skeptisk på den uten push-up... Heldigvis passet den like godt som de andre! Så jeg har vell litt større i brystpartiet enn det jeg tror, hahah. Anyways, dere er sikkert spente på å se hva jeg kjøpte. Here you go:

Så jeg bestillte en i nude uten stropper, fint å ha under kjoler og hvite klær. Den i midten ser litt "most" ut fordi den ikke har innlegg. men den er myyye hottere på. Den svarte har diamanter rundt bøylen.

Jeg er ikke sikker på hva fargen heter, men den er noe mellom rød og rosa, klarer ikke å bestemme meg. Den lyse lilla er helt fantastisk myk, samtidig som den svarte med diamantr også er det. Fordi det er samme modell.

Anbefaler å bestille bh'er fra victoria's secret om du sliter med å finne strl din i butikkene. Uten å si hva slags strl jeg bruker, så har jeg det luksus problemet. Har alltid vært fornøyd når jeg bestiller der i fra, og det har aldri vært noe problemer med strl. Strl varierer ikke, de er de samme på alle bhene dem har.

 • Skrevet: 22.09.2013  //  Kl: 20:27  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

I går var jeg på kjøpesenteret for å lete etter gave til Eline, fordi hun har bursdag nå til helgen. Å som jeg gleder meg til bursdagen hennes! Tror jeg nesten gleder meg mer til bursdagen hennes enn det hun gjør. Hahah. Jeg kan naturligvis ikke vise hva jeg kjøpte, fordi det kan hende hun leser bloggen. Men er veldig sikker på at hun blir glad for det. Jeg lette også etter en kjole til bursdagen, men ingen av de jeg prøvde passet. Så får bare finne noe jeg har i fra før i skapet. Menmen, er ikke synd på meg av den grund ;-)

I tillegg  til gaven ble det med noe smått hjem:

Skjerf fra pieces 150 kr.
Påfyll av mascara fra Lancome. Den ene er en hvit base som fungerer kjempe fint! Når jeg ikke bruker løsvipper, så bruker jeg den. Husker ikke pris.
Sist men ikke minst, gaven til Eline! (Posen er random, har ikke med gaven å gjøre.)

Har også kjøpt litt nødvendigheter fra bodyshop, men det gadd jeg ikke å ta bilde av for tror ikke det er så interessant.

#shopping #bursdag #gave #innkjøp #bestevenn

 • Skrevet: 08.09.2013  //  Kl: 15:40  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11

Jeg bestilte en almanakk og rosa penn fra personeligalmanakk.no, vanligvis kommer det du har bestilt i samme pakke. Men det gjorde det ikke her, så jeg ble veldig overrasket da jeg fikk en liten pakke fra et helt annet sted. Noe jeg ikke kunne huske å ha bestilt, så jeg trodde noen hadde lurt meg. Men jeg skjønte straks at det var den rosa pennen. Hahah.

Uansett så er jeg veldig fornøyd med almanakken jeg bestilte og designet. Trodde den skulle være for liten, siden det er den minste størrelsen, men den er akkurat passe stor og man kan ha den i vesken. Så det passer supert!

Kunne vell ikke valgt bedre bilder enn de her? hahah. Gjør meg i godt humør hver gang jeg ser boken :-) Det er de samme bildene på baksiden.

Jeg har valgt designet, ukens gjøremål og at jeg kan skrive ned dagens trening. Har også lagt til noen fødeselsdatoer, via facebook. Så da er jeg oppdatert!

På de siste sidene valgte jeg kart, for jeg synes det er morsomt å ha, og blanke sider som jeg kan tegne eller "kludre" på.

 • Skrevet: 08.08.2013  //  Kl: 14:05  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15


Dipliner fra estee lauder, concealer fra guerline.


Veske 11,99 euro fra sfera.

Ja, da har dere fått sett alle innkjøpene mine fra Barcelona. Hope you enjoyed! :-) Jeg er kjempe fornøyd med vesken, den er passe stor og har plass til det meste. Trengte det, siden jeg bare hadde små vesker og en stoor bag. Er så tungt å dra med seg en stor bag bare man skal ha med seg litt.


 • Skrevet: 07.08.2013  //  Kl: 13:17  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 7

Jeg sa at jeg skulle lage ett innlegg med innkjøpene fra Barcelona, så noe av det jeg kjøpte kommer nå. Så får dere se resten siden. Må si jeg er veldig fornøyd med alt, og tror at alt vill komme til god nytte! Uansett, enjoy!Prisene på produktene fra Kèrastase har jeg mistet, men det er en hårolje og en varmebeskyttene krem, som fungerer kjempe godt! Parfymen lukter himmelsk rundt 500 norske kr, fra Lancome.Solbriller 12,95 euro og lommebok 14,95 euro fra I am, smykke 17,95 euro fra Zara,

Ballerinasko 14,99 euro fra Bershka, sko med nagler fra Steve Madden 69,90 euro. Litt sko kjøp som jeg trengte, disse to parrene kan passe til mye.

Body 15,99 euro, topp 5,99 euro fra Bershka, hvit shorts 12,99 euro fra Uissos.

Jeg har ingen blazere, og det har jeg ønsket meg lenge, men aldri kjøpt fordi jeg synes det er dyrt. Men denne hadde både en sterk farge og var billig.


Blazer fra Zara 19,99 euro.

Dette er ikke alle kjøpene mine fra Barcelona. Jeg har også kjøpt en veske og litt taxfree kjøp, men jeg glemte å ta bilder av dem så det kommer senere! 

 • Skrevet: 01.08.2013  //  Kl: 15:16  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 7

Jeg fikk en stoor boks i posten med klær som en gave fra mamma. Så om du leser dette mamma, så tusen takk for gaven! Hahah, hun følger alltid med på bloggen min. Uansett, i pakken lå det en mariusgenser som hun hadde strikket, to kosedresser og dette her som jeg skal vise dere nå:


Tube med blonder 179 kr (?), tube 149 kr fra bikbok.

Skjorte med nagler, jeg elsker den! 399 kr fra Carlings.

Jeg vet man ikke skal ta med pris på gaver, men det får gå for denne gang. Siden jeg hadde funnet klærene selv, derfor vet jeg prisene. Hahah.Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits